pse urrejtje kur flitet me fakte argumentoje ti te kunderten qe po them une!
nuk kam nevoi te kem urrejtje se kam fakte nuk vras une oponent politike se nuk fitohet lufta me vrasje e njolla!
urrejtje kane vetem ata qe po gjykohen per vrasje shqipteresh dhe antare te ldk-se!
urrejtje kane vetem ata qe i vjedhin dosjet ne dhomat e sigurise ne polici skandal qe ia zene frymen shtetit te brisht te kosoves!
urrejtje kane vetem ata qe i vodhen votat!
urrejtje kane vetem ata qe i vrasin puntoret e vet vrasje e xheladin gecit dhe feriz qerimit-llovces!
urrejtje kane vetem ata qe ia ngulin thiken shokve te luftes prapaskenese kupto dergimi i ramush haradinajt perseri ne hage etj etj etj!
Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 25-06-2011 më 17:38
ketu nuk ka urrejtje ketu ka fakte dhe ato jane kokeforta i shkaterrojne njollat dhe shpifjet mashtrimet e driblimet e pseudopatriotve dhe profiterve te luftes!
azem syla eshte nip i emin syles i cili ka qene udebash!
fatmir xhelili djal i deputetit te rankoviqit me nenshkrim te tij burgoset adem demaqi!
bekim haxhiu djal i syl haxhiut gjykatesit jugosllav te cilit ia ka pas pa sherrin jo vetem hamez jashari!
xhavit haliti eshte rrahur me tulle ne koke nga bislim mehmeti sepse bisa e pat zbuluar se xhavit haliti ishte spiun i ramqes dhe sherif bales!
etj por keta nuk kane lidhje me shqiptarizmin keta jane njerz te serbise te infiltruar ne uck-e!
ne te ardhmen do ta sheh driten nje video ingjizim i adem jasharit qe flet per spiunet e udebes brenda uck-se dhe sesi duhet ti flakim ata udebash nga uck-ja se perndryshe do ua shohim sherrin thote adem jashari ne kete video!
kam drone se gogat edhe llapat pastaj do ta shpallin adem jasharin "udebash"!
Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 25-06-2011 më 17:44
shum gjera dote dalin ne drit pastaj dote shifet se kush na qenkan kta hajnat e hashimit ka fillu te del ne shesh e dhe vrasja e zahir pajazitit i cili si duket esht vra nga ata qe meseshumti thirreshin ne emer te UCK-s
vone ke filluar ti marresh vesh ben..keto vrasje populli i ka ditur heret..por populli po preferon te heshte ca nga frika e ca nga turpi...
ne kosove me shume ushtare dhe komandante jane vrare nga dora shqiptare se sa nga dora serbe..nga sa po shihet pjesa elitare jan vra vetem nga dora shqiptare..nje pjese e vrasesve akoma po hane ne te njejtin grazhd..besomeni sapo te prishen nder vedi kan me dale te palara sa qe ka per te na ardhe turp prej te qenurit shqiptare...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
48 bura pi lyp gani geci a,mos pi don e 96 gra, e t qfsha kryt e gjas ,po a isha ba ldkist kur ldksja ka dominu mas lufte fal demonisimit te treves vet,se paramendo shpiuni qe ka punu 100 m larg udbes ne prishtine (rugoviqi) dhe qe e koriti SHBA duke i theh ndali sulmet qe ma te sigurt e ndike veten ne beograd se ne tiran,qka prtini vlla prej ggoni gecit hamamit,ky si ai katoliki qe u ba musliman qe fen e evt se ka dasht e te tjetres sja ka dit renin e se ka nal as gjeneti as gjehnemi,pra treven e vet se dashti e te hujes sja diti renin edhe ky kur des sdi ku hamam ka me ba venin
a din kush le kallxue pse gani geci eshte ne konflikt permanent me udebash ose spiune te udebes?
Më 7 korrik Gani Geci e Baton Haxhiu përballen në Gjykatë
Gjykata komunale e Prishtinës ka paraparë të mbajë një seancë gjyqësore më 7 korrik në të cilën dot ë përballën paditësi Gani Geci ish-deputet i LDD-së dhe Baton Haxhiu drejtor i TV Klanit. Seanca do të fillojë në orën 13 e 30 në Gjykatën Komunale të Prishtinës.
Gani Geci ish-deputet i LDD-së ka ngritur padi private në Gjykatën Komunale të Prishtinës kundër Baton Haxhiut me arsyetimin se më datën 9 nëntor të vitit 2010 Baton Haxhiu ka deklaruar publikisht se më këtë datë Gani Geci ka dashur të hyjë me dhunë në TV Klan me anë të përdorimit të armës dhe ka shtuar se paditësi ka bllokuar hyrjet e Televizionit Klan. Haxhiu gjithashtu ka deklaruar publikisht se “...Gani Geci është kriminel” me çka ka bërë vepër penale të fyerjes nga neni 187, paragrafi 1 dhe vepër penale të shpifjes nga neni 188, paragrafi q i KPK-së.
Ditën “kritike” ishte paraparë të mbahej një debat në TV Klan në kuadër të fushatës zgjedhore për zgjedhjet nacionale ndërkaq nga LDD-ja ishte caktuar Gani Geci që të merrte pjesë në këtë debat. Por moderatori Baton Haxhiu nuk kishte lejuar Gani Gecin që të jetë pjesë e debatit në ndërkohë që pas dështimit të këtij debati, Haxhiu i ishte drejtuar opinionit publik me fjalë ofenduese në adresë të Gani Gecit.
E mërkurë, 06 Korrik 2011
Kosovë: EULEX-i arreston 4 persona për vrasje
Leonat Shehu | Prishtinë
Misioni i Bashkimit Evropian për policinë dhe drejtësinë në Kosovë, bëri të ditur se ka arrestuar katër persona në Prishtinë dhe rrethinën e saj, në lidhje me një vrasje.
Në njoftimin e EULEX-it, thuhet se hetimet kanë të bëjnë për vrasje të rëndë dhe tentim vrasje të rënda të kryera gjatë vitit 1999 dhe 2000.
Zyrtarët e këtij misioni thanë se këto arrestime janë të lidhura me hetimet në rastin Bllaca dhe se ky operacion është zhvilluar nën mbikëqyrjen e Prokurorisë së Posaçme të Kosovës.
Ndonëse autoritetet nuk bëjnë publik emrat e të dyshuarve, burimet lokale thanë se fjala është për Shpresim Uka, Driton Hajdari, Shaban Syla, emrat e të cilëve përmenden në video incizimin e publikuar nga Nazim Bllaca.
Në nëntor të vitit 2009, Nazim Bllaca nga një fshat i komunës së Lipjanit në jug të Prishtinës, deklaroi publikisht se ka marrë pjesë në vrasje, keqtrajtime dhe veprime kriminale në rreth 17 raste pas luftës në Kosovë. Ai e identifikoi veten si pjesëtar i Shërbimit Informativ të Kosovës, ndërsa akuzoi për përfshirje në krime struktura të larta politike në vend.
VOA
Krijoni Kontakt