Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 83
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Jo na kan nimu na ........................
    Plaka ka lan fjal,po e meqme ish kan

Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    nuk e di qka kan ba ne lufte as azemi as gania as nuk mka interesu kurr se dyt jon ahmaka...
    e ti pse po thu qe ska pa shka me sy???ne cilin front je kon ti a bon me dit?
    Ganija bile dikun ja ka ba bame ka qkrep ni fishek kunra shkaut e kti azemit vaq mas luftes ja kom nie zanin.

Qita gect jon qi jon munue edhe familjen Jashari mi nimue e do tjer s'jau ka majt e sot han ... si qenat.

Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin

Koha.net
    Gani Geci patrijoti ma i madh ne Drenic mas Adem Jasharit
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 28-05-2011 më 19:24

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga ardit mustafa Lexo Postimin
    Ganija bile dikun ja ka ba bame ka qkrep ni fishek kunra shkaut e kti azemit vaq mas luftes ja kom nie zanin.

Qita gect jon qi jon munue edhe familjen Jashari mi nimue e do tjer s'jau ka majt e sot han ... si qenat.
    po po ne rregull te kuptova se eshte mundua me i ndihmu komandantit legjendar,por kur flet per dikend qe thua ska qene ne lufte ska shkrep fishek e ksi sene,duhesh me tregu ku ke qene ti edhe ku ke shkrep fishek..po t`kuptoj qka po don me than por nuk bene edhe shume me fol sene prej mllefi..trego ne cilin front ke mar pjese ti masi azem syla spaska shkrep fishek?veq kurreshtar jam ba me dite.

hajt vllai jem se me kon burra t`mire nuk ishin kap mes vete kshtu,po edhe gania edhe ky syla ni *** jon..shkijet i kem oborr tshpise e kta hahen mes veti jo tvras jo mvran phiii ahmaka edhe kurgjo tjeter hiq.mos i thuj hero as gani kokainashit se edhe ma *** se azem syla osht po le at pune se po shihen neper prishtine qka bojn kta.tung.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 29-05-2011 më 05:10

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    .mos i thuj hero as gani kokainashit se edhe ma *** se azem syla osht po le at pune se po shihen neper prishtine qka bojn kta.tung.[/QUOTE]

ti shef bahtirin e pate apo?

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    .mos i thuj hero as gani kokainashit se edhe ma *** se azem syla osht po le at pune se po shihen neper prishtine qka bojn kta.tung.
    ti shef bahtirin e pate apo?[/QUOTE]

jo hamdine e kom shef.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 29-05-2011 më 05:30

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367

Geci: SHIK-u si UDB-a

Geci: SHIK-u si UDB-a

Besa Kalaja | 24-06-2011 19:13 CET

Gani Geci nuk e ka ditur se diku në Kosovë kishte një njeri që do ta zgjedhte atë për t’ia treguar të bëmat e SHIK-ut. Edhe pse për të ky njeri është vrasës, deklaratat e tij për pjesëmarrjen e SHIK-ut në disa vrasje të pasluftës i beson.
    Geci të premten në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë, para një trupi gjykues të EULEX-it ka rrëfyer se si Nazim Bllaca e kishte kontaktuar, si i kishte treguar për ato që i kishte bërë SHIK-u, si ishin takuar me Adem Salihajn dhe si kishte pranuar që për të gjitha këto ta bëjnë një CD.

Geci ka dëshmuar në procesin gjyqësor ndaj Fahredin Gashit e Hysri Ramës, të cilët akuzohen se në vitin 1999 kishin vrarë Salih Gashin.
    Ai tha se kryetari i degës së LDD-së në Lipjan e kishte kontaktuar përmes telefonit dhe i kishte treguar se një njeri me emrin Nazim Bllaca, i kishte kërkuar të takohej me të. “Më ka thirrë një njeri, zërin e të cilit nuk e kam dëgjuar kurrë e as emrin. Më ka thënë jam Nazim Bllaca, e kam një çështje me rëndësi ta bisedoj me ju, po këtë nuk mund ta bëj përmes telefonit”, tha Geci.
    Geci tha se me Bllacën ishin takuar në Skënderaj dhe ai i ishte prezentuar si vrasës, si njeri që ka rrahur e plagosur njerëz.
    “Në fillim kam qenë i shokuar dhe i kam kërkuar letërnjoftimin. Ai nuk kishte letërnjoftim dhe ma solli lejen e veturës, prej ssë cilës unë ia mora të dhënat”, tha ai.

Bllaca kishte vazhduar t’i tregonte të gjitha ato që tashmë i ka thënë publikisht dhe në një moment kishte përmendur Adem Salihajn.
    “Këtu i kam thënë stop. Do të shkojmë te Adem Salihaj. Kur ka filluar të flasë për Adem Salihajn, kam filluar t’i besoj. Ai më ka thënë se e ka ruajtur një muaj afër shtëpisë për ta vrarë. Këto m’i ka pohuar edhe vetë Adem Salihaj”, ka rrëfyer Geci.

Ai tha se ishte shokuar nga ajo çfarë i kishte thënë Bllaca, sa kishte harruar ta kontrollonte a kishte armë dhe kishte udhëtuar me të për Ferizaj.
    “Për Ademin deklarata e Nazim Bllacës ka qenë e besueshme pasi ai ka qenë vetë protagonist. Ai i ka përmendur disa njerëz me makinë që kanë pritur ta vrasin Adem Salihajn. Në bazë të përshkrimeve që i ka bërë Bllaca, Ademit i janë përputhur të gjitha”, tha Geci. Pas sygjerimit të Salihajt, Bllaca ishte pajtuar ta bëjnë një CD “dhe na la amanet që nëse vritet, nga një kopje të kësaj CD-je t’ua dërgojmë familjeve të viktimave”.

Për të gjitha ato që ia kishte thënë Bllaca dhe me përmbajtjen e CD-së, Geci e kishte njoftuar Ambasadën Amerikane, kryeministrin Hashim Thaçi... Thaçi i kishte thënë “kush çka ka ba, ka me gjetë”.

Geci nuk ka ngurruar ta quajë SHIK-un si UDB-në. Ka thënë se këto dy organizata nuk e kanë asnjë dallim, vetëm se “këta të SHIK-ut flasin shqip e ata serbisht”. Bile tha se një pjesë e SHIK-ut kanë punuar edhe për UDB-në.
    Geci ka thënë se edhe ai vetë bashkë me shokët e tij ka qenë viktimë e SHIK-ut.
    “Dy shokë të mi janë vrarë, njëri ka qenë Bekim Kastrati e tjetri Besim Dajaku, truproje e Ibrahim Rugovës, në një pritë të organizuar që unë mendoj që ishte bërë nga SHIK-u. Aty jam plagosur edhe unë”, shtoi ai.
    Geci e ka mohuar kategorikisht që Bllaca t’i ketë kërkuar para për ato që i kishte treguar.

Skenari për vrasjen e Salihajt
    Geci ka treguar se si kishin dashur ta vrasin Adem Salihajn. “Një veturë Opel Omega i ka shkuar prapa Ademit dhe në një moment të dy veturat janë barazuar. Personi që nuk ka qenë shofer e ka nxjerrë armën, ia ka drejtuar Adem Salihajt dhe i ka thënë “tungatjeta burrë”. Edhe Salihaj e ka nxjerrë armën e vet dhe i ka thënë “tungatjeta burrë”, kjo ka zgjatur për disa sekonda derisa vetura nuk është tërhequr dhe ata dy që kanë dashur ta vrasin kanë ikur nga vendi i ngjarjes”, tha ai.

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Geci foli edhe në Interaktiv.

Ai tha se një pjesë e madhe e shtbit të përgjithshëm të UCK-së ishin udb-ash.
    (Kemi këtu në forum udb-ash që e përkrahin hashim hajnin dhe qeverin e tij antishqiptare nifar avni ibrahimi!)

Ai , Geci tregoi se cfarë është familja e Syles !

Tragoi edhe shumë gjëra për shtebin e UCK-së që ishte në Zvicër , ku disa antarë të shtbit e shkelen token e Kosoves vetëm pas 12 qershorit 99.

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Hahahaaaa udbasha,

Mos me kane Hashimi moti ish shku kosova n shitje
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Geci foli edhe në Interaktiv.

Ai tha se një pjesë e madhe e shtbit të përgjithshëm të UCK-së ishin udb-ash.
    (Kemi këtu në forum udb-ash që e përkrahin hashim hajnin dhe qeverin e tij antishqiptare nifar avni ibrahimi!)

Ai , Geci tregoi se cfarë është familja e Syles !

Tragoi edhe shumë gjëra për shtebin e UCK-së që ishte në Zvicër , ku disa antarë të shtbit e shkelen token e Kosoves vetëm pas 12 qershorit 99.

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    azm syla eshte nip i emin syles i cili ka qene udebash!
    fatmir xhelili djal i deputetit te rankoviait me nenshkrim te tij burgoset adem demaqi!

bekim haxhiu djal i syl haxhiut gjykatesit jugosllav te cilit ia ka pas pa sherrin jo vetem hamez jashari!

xhavit haliti eshte rrahur me tulle ne koke nga bislim mehmeti sepse bisa e pat zbuluar se xhavit haliti ishte spiun i ramqes dhe sherif bales!

etj por keta nuk kane lidhje me shqiptqrizmin keta jane njerz te serbise te infiltruar ne uck-e!

ne te ardhmen do ta sheh driten nje video ingjizim i adem jasharit qe flet per spiunet e udebes brenda uck-se dhe sesi duhet ti flakim ata udebash nga uck-ja se perndryshe do ua shohim sherrin thote adem jashari ne kete video!

kam drone se gogat edhe llapat pastaj do ta shpallin adem jasharin "udebash"!
    Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 25-06-2011 më 17:09

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •