Close
Faqja 42 prej 80 FillimFillim ... 32404142434452 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 799
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Absolutisht gjithëmonë kam qenë përkrahës i çlirimtarit Hashim Thaçi dhe njëkohësisht kundërshtar kategorik i mitit rugovisto-titist.

Bektashizmi një fe turke e cila nuk gëzon as edhe mbështetjen më të vogël të shqiptarëve, fe e jeniçerëve.
    U tmerrove kur përmenda Bektashizmin. E di, se në Maqedoni, Islamikët e kishin tmerr, më tmerr se Katolikët e Orthodoksët kur i përmendej Bektashizmi.

Dmth Frashërit sipas teje ishin Turq ?

Edhe dicka, laj gojën me acid përpara se të flasësh për Rugovën.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga The_Capital Lexo Postimin
    Po sikur kjo shumica myslimane qe eshte te ishin orthodhoxe ose katolik apo atheist ??

The_Capital
    Ku po sheh ti shumice muslimane allahile?, sa % falen ne namaz, sa nuk e perdorin alkoolin per shkak bindjeve fetare, apo sa femra mbulohen qe feja islame i detyron?, e sa urdhesa tjera te fejes muslimane nuk i respektojne populli?, me ndegjuar Kuranin dhe hoxhallaret ti as internetin nuk do e kishe perdor sot.

Shumica e shqiptareve jane agnostik (prandaj jemi edhe shtet laik), miniorance jane muslimanet bashke me fete tjera, si ne shumicen e shteteve te Botes.

Ti po merr shembull sikur te ishim praktikan ortodoks apo ateist se sa tolerant do ishim, njejten rast duhet te thuash edhe per musliman. Mos etiko popullin si shumice muslimane se nuk jemi, prandaj jemi tolerant dhe nuk kemi pasur ndonjehere konflikt mbi baza fetare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 25-06-2011 më 13:09

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    U tmerrove kur përmenda Bektashizmin. E di, se në Maqedoni, Islamikët e kishin tmerr, më tmerr se Katolikët e Orthodoksët kur i përmendej Bektashizmi.

Dmth Frashërit sipas teje ishin Turq ?

Edhe dicka, laj gojën me acid përpara se të flasësh për Rugovën.
    Jo nuk u tmerrova nga Bektashizmi, mirëpo shkaku kryesor që kombi jonë ka mbet mbrapa vendeve tjera perendimore është pikërisht e Bektashizmit.

Definitivisht po pasi e permendi Rugoven gjithëmonë e pastroj gojën sepse konsideroj se ndyhem.
    Kombi mbi të gjitha

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ne sjemi te mencur sa ju me besu gjithfare teorish, ju jeni me te mencur. Ju nuk i faleni statujav, ju jeni me te mencur, ju i faleni nje guri, ju besoni nje perendi te coroditur, nje profet te coroditur, e nje fe te coroditur qe po terrorizon 70% te botes, ju dhe 'vellezerit' tuaj arabe e islamike e qe nuk i keni kurrfare vellezerish se as qe po e njohin shtetin e Kosoves.
    Ju per arabet e vrani e urreni vllaun tuaj, sepse ju jeni me menqur, ju nuk i faleni shtyllave.
    Ju i urreni humanistet e heronjte shqiptare vetem se ka pas besim tjeter nga ju ndersa i doni me shume vrasesit e te pareve tuaj, sepse ju jeni me te mencur, ju keni fe ma perfekte.

Allahu eshte me i madhi, prej injoranteve
    Sigurisht qe nuk jeni te mencur njeriu me logjik nuk i beson shtyllave t'betonit apo nje perendie qe mundet te mbytet nga nje ushtar romak dhe nje feje qe e krijoi krimineli me i madh asokohe perndjekesi i zotit tend duke e votu ne KQZ a me zgjedh zot a jo . Corodit mbaji per vete keni mbet ne kohen e gurit me matematiken 1=3 .

Hera e par qe degjoj qe nje shtet i pushtuar po terrorizojka boten, nejse e thash ma nalt spres diqka ma shum kur per ty bejn 1=3.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga The_Capital Lexo Postimin
    Lexoj postimet e mia te me hershme, apo ndoshta nifemi ne dy ?? Jo sepse je antarsuar ne 2010, apo je futur me nick te dyte ?!

Jam lodhur ne shpyrt duke raportu mesazhe te pa hijeshme, duke hapur teme ankuese vetem per nje postim, dhe asgje nuk mirret parasysh, ehh tash me duhet ta hapi gojen edhe une, me duhet ta citoj ç'do islamo-fob sepse edhe mua me djeg kur me ofendoni ne fe.
    Kur feja jote sma respekton dhe tallet me besimin tim, kur fetaret tuaj tallen me humanistet shqiptare, kur feja jote sma respekton kombin, kur feja jote nuk m'i respekton vellezerit e mi te besimit tjeter, kur feja jote ma bllokon lirine e levizjes, kur feja jote ska respekt per mu si mohus i arabeve dhe teorive fetare te tyre, kur feja jote ma meson popullin tim per keq dhe deshiron me ja nderru kulturen, kur feja jote thote se lejohet martesa me vajzen e axhes, dajes, tezes e halles, kur ne i konsiderojme sinqerisht keto vajza si motrat tona dhe kemi dashuri e respekt per to, sta respektoj kur feja jote me meson qe kem marrdhenie seksuale me vajzen e vellaut te nenes sime ta hudhi ne shporte te madhe krejt me Kuran e me Hadithe e me shejtan e dreq e te birit..., kur per shkak te fese suaj po krijohen shume vuajtje ne kete bote, kur feja jote te meson qe te urrehet jo-myslimani perse duhet te ta respektoj une ty fene. Jo qe ta shaj, por te tregoj te vertetat qe gjenden ne historine islame, qe nga pedofilia e te ashtuquajturit profet e deri tek injoranca e fese tende. Le te mbetet hatri ty sa te dush ne as qe merzitemi, ky eshte problemi me i vogel per mua, realitetin smundeni me nderru per shkak se juve nuk ju konvenon. Sta respektoj qe me dit qe ne kete moment ma hjek koken, sta respektoj qe cke me te. Po sta respektoj qe me dit qe kijameti ne kete moment behet
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 25-06-2011 më 13:29

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Jo nuk u tmerrova nga Bektashizmi, mirëpo shkaku kryesor që kombi jonë ka mbet mbrapa vendeve tjera perendimore është pikërisht e Bektashizmit.

Definitivisht po pasi e permendi Rugoven gjithëmonë e pastroj gojën sepse konsideroj se ndyhem.
    WOW. Pa ma shpjego pak këtë që ke thënë.

Pra shkaku kryesor na qënka Bektashizmi ? Pse ? Sepse në Shqipëri rakia pihet në cdo eveniment, sepse femra nuk mbulohet me ferehxhe ? Sepse femra është e lirë në një shoqëri demokratike ? Sepse Bektashinjtë kurrë nuk kanë patur problem me besimet e të tjerëve në Shqipëri ? Sepse kanë dhënë kontribut të madh si kombëtar si në zbehjen e islamofashizmit ekstrem që praktikoni ju ?

PS: Ma hiq Skënderbeun, Gjergj Kastriotin Kryezot të Arbërisë nga avatari. E di kush ka qenë Gjergji i Madh apo jo ? Ja me pak fjalë c'thotë përkrenarja e tij:

* IN * PE * RA * TO * RE * BT *: * Jezus Nazarenus * Principi Emathie * Regi Albaniae * Terrori Osmanorum * Regi Epirotarum * Benedictat Te

Jezuj i Nazaretit të beton ty Skënderbej, princ i Matit, Mbret i Shqipërisë, Tmerri i osmanllinjve, Mbret i Epirit
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 25-06-2011 më 13:23
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    WOW. Pa ma shpjego pak këtë që ke thënë.

Pra shkaku kryesor na qënka Bektashizmi ? Pse ? Sepse në Shqipëri rakia pihet në cdo eveniment, sepse femra nuk mbulohet me ferehxhe ? Sepse femra është e lirë në një shoqëri demokratike ? Sepse Bektashinjtë kurrë nuk kanë patur problem me besimet e të tjerëve në Shqipëri ? Sepse kanë dhënë kontribut të madh si kombëtar si në zbehjen e islamofashizmit ekstrem që praktikoni ju ?

PS: Ma hiq Skënderbeun, Gjergj Kastriotin Kryezot të Arbërisë nga avatari. E di kush ka qenë Gjergji i Madh apo jo ? Ja me pak fjalë c'thotë përkrenarja e tij:

* IN * PE * RA * TO * RE * BT *: * Jezus Nazarenus * Principi Emathie * Regi Albaniae * Terrori Osmanorum * Regi Epirotarum * Benedictat Te
    Tipa si ky e shesin edhe familjen e tyre, vetem se te jene gjendje te propagandojne ne favor te orgjines se tyre nga Azia, e nuk eshte pune e madhe nqs mbulohet nen petkun me foto te Skenderbeut apo me flamur shqiptar, apo me epitete qesharake si "atdhetar n'damar" etj.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Jo bre Chino, kjo qe ka ndodh nuk besoj se pajtohesh se do te duhej te ndodhte, asesi nuk ka qene dashur te ndodh policia deshtoi ta ndal protesten dhe ta largoj turmen, plani protestues (sipas KTV-se) ishte qe te falej namazi ne rruge dhe te shperndahen ajo ndodhi, policia tentoi qe te mos lejonte por nuk arriti ti ndal, kjo ka krejt tjeter konotacion, sikur te kishte mirekuptim midis policise edhe atyre besimtareve kish me u leju qe 5 minuta te shfrytezohen per lutje (sikur javen e kaluar) dhe shpejt te largohen nga rruga, kjo nje proteste simbolike do te quhej, per dallim nga nderhyrja qe shkaktoi zgjatjen e panevojshme te bllokimit të komunikacionit. Besimtaret e bene te veten, e kryen ate per çka dolen, ne si qytetar çka fituam?!

Ta them unë kaos trafiku i panevojshem.
    Une e thashe mendimin tim. Policia nuk ka bere asgje gabim.

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Tipa si ky e shesin edhe familjen e tyre, vetem se te jene gjendje te propagandojne ne favor te orgjines se tyre nga Azia, e nuk eshte pune e madhe nqs mbulohet nen petkun me foto te Skenderbeut apo me flamur shqiptar, apo me epitete qesharake si "atdhetar n'damar" etj.
    O klysh i Serbisë lidhje ski a e pe me te kuqe qka shkrujke?
    Njerezit si ky po edhe si ti mundohen qe Skenderbeun ta paraqesin si figure fetare e jo kombetare. Ik se juve ju ka pagu Serbia per me deviju historinë kombëtare.
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Tipa si ky e shesin edhe familjen e tyre, vetem se te jene gjendje te propagandojne ne favor te orgjines se tyre nga Azia, e nuk eshte pune e madhe nqs mbulohet nen petkun me foto te Skenderbeut apo me flamur shqiptar.
    Eshtë taktikë kjo. Ai mvishet me heroin e mbarëshqiptarëve për tu futur dhe për të përcarë shqiptarët. Ai nuk ka shance të quhet shqiptar nëse guxon të hedhi poshtë figurën historike të Gjergj Kastriotit, sepse domethënia e luftës së tij është rrënjosur me shekuj.

Por ai bën luftë ideologjike gjoja nën flamurin e Skënderbeut se shiko, un jam si juve, dhe dua të mirën tuaj.

Problemi është se kokën e kanë nxjerrur me kohë këta dhe është vonë të ndryshojnë tani strategji. Me Nënë Terezën lan nam, Skënderbeun e kanë përdhosur disa herë, dhe kanë kaluar në fazën e tërrbimit se jetojnë në një shoqëri shumë të lirë si ajo Shqiptare, të cilën duan ta lidhin me zinxhir për interesat e tyre. Duan të dhunojnë gratë me gura, të ndalojnë muzikën, shijimin e jetës, horizontet intelektuale që shkojnë kundër ideologjisë së tyre perverse dhe ëndrrën 500 vjecare shqiptare që të lirohet një herë e mirë nga ky mikrob Osman.

Faqja 42 prej 80 FillimFillim ... 32404142434452 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •