Mexhid eshte per magjypet sic eshte Alban per Shqiptaret
Mexhid => Magjyp
Alban => Albanian
Mexhid eshte per magjypet sic eshte Alban per Shqiptaret
Mexhid => Magjyp
Alban => Albanian
Talaq, Talaq, Talaq.
Rexhep Qosja është babai juaj ideologjik shqiptaroboshnjak i cili doli haptazi në debatin kundër Kadaresë pë orientimin e Shqiptarëve. Cdo lëvizje nuk fillon kot. Si në Mafje ka një hierarki. Ti psh je "shpërndarës/korrier" se aq tru ke, ata që dalin dhe protestojnë janë një nivel pak më lartë, e kështu me rradhë deri tek maja ideologjike e cila nga pas qëndron elita e vërtetë që e financon, në rastin tuaj elita AraboSllave.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Smund të lexojnë ata se po të lexojnë në mënyrë edukative do ketë revizionizëm sic pati në perëndim, hapin e parë e zbehjes së kësaj relike famëkeqe. Nuk i leverdis Sulltenërve dhe klasës ultrapasanike që është vendosur aty me mijëra vjet që të ketë progres gjeneral të popullit, prandaj dhe pasuritë e tyre janë mahnitëse sepse populli është skllav ideologjik i tyre. Kurrë nuk kanë për ta lejuar edukimin e masave, të femrës etj, sepse do inkurajonte revizionizmin e fesë.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Ndryshuar për herë të fundit nga Obama : 25-06-2011 më 11:54
Kam qënë disa muaj përpara kësaj katrahure që po shkaktoni dhe e kam parashikuar një gjë të tillë. Katastrofa jam apo nuk jam unë e njerëz si mua e ka treguar historia. Gjëndemi atje ku jemi prej mentalitetit tuaj oriental, nëse me mirëbesim pranoj që jeni Shqiptar a priori kuptohet, dicka shumë e dyshimtë në rastin tuaj.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
Krijoni Kontakt