Shpresoj se kurre sdo te behet asnje xhami me emrin e nje sulltani qe ka prere shqiptare. Por edhe nese do te ndertohet aty ku i shohin me shume njerez, mire le te ndertohet, do tju shohin se si beni rituale te budallalleqeve.
Keta nuk kane bere asnje te mire per shoqerine dhe nuk ia duan te miren Kosoves, por duan ta islamizojne sa me shume ate, te njejten e bene ne Maqedoni duke luftuar kombin shqiptar e duke i futur ne halucinacione fetare njerezit. Po mire beson ne islam, OK, falu ne xhami e mos blloko rruget se ajo eshte nder rruget kryesore ne Prishtine. Bindeni njerezit qe xhamite jane me shume me rendesi se sa puna dhe arsimimi. A po thoni se 99% e shqiptareve te Kosoves jane myslimane. Hipokrit cifti yt qe ne njeren ane shan Nene Terezen ne predikime fetare duke e bere prostitute, e ne anen tjeter ju thoni se 'jo more kush po thote se neve s'na pengon katedralja'. Njerez dyfytyresha, perpara te qeshni, pas shpines te shani. Flliqesi
Te rafshin ty! Ku jeni fale ju gjate komunizmit total ateist e sot e keni mbush token e shqipnise plot kisha e xhamia?! Deri dje skeni guxu me permend fene, e sot vetem me te mirreni. Merruni me hallet e juaja, se i dime ne me mire problemet tona!
Dhe mos t'ju shoh ju te Shqipnise duke u marr me ceshtje tona, merruni me kishat dhe xhamiat e juaja se keni boll me ca mu marr.
P.S. Mos u beni dyfytyresha se nuk ju kam pare duke u merzit kaq shume per katedralen, e xhamia me te vertete eshte e nevojshme.
.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 24-06-2011 më 16:19
Ketu shihet provokimi i policise. Fillimisht u kerkuan 4 metra hapesire dhe pasiqe besimtaret e pranuan, ata per te ndezur zemerimin e besimtareve kerkuan largim te teresishem.
Polici diktatoriale alla-Gadafiane-Bashariane. Turp.
I feel Kosovereign!
Tani mor miq, te rrime drejt e t'flasim shtermber nuk mundemi por do shtroja nje pyetje:
A eshte kerkuar leje nga Policia per manifestimin ne fjale?
Po ky "bossi" juaj i ka fajet ....ai hoxha i thiut thirrke mos votoni VV po PDK , qe qka ju bon PDK-ja , ja u ngul kepen
O Drague , mi ra kisha nkry i bon cop cop , ma mir xhamija![]()
Shif shif , tasht feja i paska nda shqiptart qe te mos mirren me punet e njeri tjetrit?? Cka do sjelli tjeter kjo feja juaj ??
inshalla nuk na denon zoti me ndonje fatkeqsi natyrore apo luft per shkak te ketyre terroristeve qe urdheruan te rrahin njerzit e pafajshum te cilet nuk kerkonin asgje me shum pos ate e cila ju takon
Muslimanet duruan boll lejuan ndertimin e kishes e cila ishte provokim ata treguan se nuk jan kunder kishes dhe nuk e penguan ,ata perplot 10 vite kerkuan nga komuna qe tu ipet leja ne menyr paqsore asnjeher komuna nuk deshi te merret me kete gje edhe pse i ka te ozurpuara tokat e bashksis islame ,ata protestuan ne menyr paqsore dhe u rrahin nuk u lan te qet qe ti kerkojn falje dhe ndihm zotit dhe ky eshte kulmi
me vjen mir se tani fort mir po dihet se kush eshte viktima e kush eshte terroristi
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 24-06-2011 më 16:33
Si eshte katandisur Kosova.
Dikur dhe Shqiperia e kishte zili per intelektualet dhe artistet qe kishte.
Krijoni Kontakt