Un as nje dite nuk e kam te mesuar te hoxha,të gjitha i kam mesuar ne univerzitete ne disa vende te botes ,dhe kam mesua edhe nga pr ,te fes krishtere ,
Shum esht e sakte qe nuk ta ka hjek turku8 ,sepse ti nuk ke qen fare ateher ..a mos po harron se sa vjet ti i ke!!!!?
edhe nuk besoj se ta ka pallue turku nenen tu sepse nena jote nuk ka egzistu nate kohe ...hhahahklm katili .![]()
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Po friksohen qe po dojne ta marrin pushtetin muslimanet ne Kosove,ahahhah.
Jo une ju them mos keni frike se ne qoftese e marrin pushtetin ne Kosove muslimanet e vertet te menqur,pra njerez qe jan fetar dhe kombetare atehere shteti jon do te kete prespektiv te mir.
Do te jete nje shtet ku nuk do te diskriminohet asnje komunitet fetar,por do ti kene te gjitha drejtat e barabarta.
E ata greko filat e serbo filat,qe nuk mujne mu perball me realiteti,le te shkojne ne greqi,serbi e itali.
Ketu do te kete vetem shqiptar te vertet,qe kan gjak te shqiptarit.
Kur mbrëmë e pashë në TV kryetarin e fraksionit mysliman "Bashkimi" Fuad Ramiqin, i cili u deklarua se nuk e njeh BIK-un, për nga fizionomia pata përshtypjen se është një ashkali.
Po a e di ky njeri çka do të thotë namaz?! Në namaz edhe gjarpri po të kafshojë t'i s'guxon të lëvizësh se e perish namazin.
Atë ditë po edhe sot nëse kanë dalë në protestë të gjithë ata njerëz nuk e kanë falur xhumanë. Mos luani me rregullat e religjionit he Zoti marrtë hak në juve e ju vraftë për së kthjellëti!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
I feel Kosovereign!
Kuptohet se nuk prishet ,dhe per ket do ta akuzosh !!!?,fraksionet e kzistojn por joi ne kuader te fes islame ,por ato fraksione jan ato grupacione qe tentojn ti bejn sa me shum deme fes islame ,Fuad Ramiqi esht nje personalitet i pa aritshem per ty dhe shum nga ne ,fuadi azgje me teper nuk kerkon jo vetem ai por te gjith besimtaret ne kosove ,po qe dikujt dhe shum kujte i pengon dhe e vret ne njefar forme ai esht problem sporadike ,un disa her kam potencue ,se Xhamija ne prishtin do te ndertohet deshem apo jo ,dhe ne ket projekt do te mer pjes edhe qeverija edhe besimtaret qe jan ne numer te madhe ,por ky veprim nuk esht i drejtuar ndaj askujt dhe do te tregoj evropes kurrve se nuk ka fuqi askush ti ndaj shqiptaret e te tri feve qe jan ngusht te lidhuna ndermes vete ,ky bashkim na ka mbajtur te fort me shekuj ..a mos jam gabim a!!!??.
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Ky Fuadi le te shkoje ne Gaza, se atje e ka vendin. Po te ishte me mendesi prej shqiptari se pari do te ndryshonte mbiemrin dhe do te hiqte sufiksin sllav "iq-i". Ky dhe pjesemarrjen ne lufte ne Bosnje e me pastaj edhe ne Kosove e ka pase ne prizmin e xhihadit dhe jo te luftes patriotike.
Fuadi e di shume mire se edhe ne vendin me fe islame me te populluar (Indonezi) faljet, sidomos ato per festa (Bajrami) behen ne hapesira te hapura, pra nuk mund te ndertohet nje ndertese qe do te perdoret 1-2 here ne vit. Ne Kosove dhe gjithandej ne hapesirat shqiptare ka teper shume objekte te kultit, ne fakt ato po i konkurrojne bastoreve sic u thone ne Kosove.
Hapesirave shqiptare u duhet emancipim kulturor e jo retrograd ne drejtim te obskurantizmit oriental.
Kam frike se shtetet tona jane "laike" vetem ne leter, ato ne realitet jane sekulare dhe cdo dite e me shume po precipitojne ne shtete me primesa fetare. Elita kombetare, qe fatkeqesisht nuk po degjohen perderisa kombi po ecen neper nje terren shume te rreshqitshem do te duhej te shprehej dhe te flase qarte ne interes te kombit e jo te feve te vecanta. Ne i takojme civilizimit perendimor, jo vetem gjeografikisht por edhe historikisht. Nese nje minorance sheh ne drejtim te Stambollit (Fanarit) apo te Mekes, ne te tjeret (qe besoj se jemi shumica) shohim drejt perendimit, iluminizmit dhe demokracise liberale, perfaqesues te se ciles jane shumica e shteteve perendimore.
-Realisht kërkesa e besimtarëve më duket e arsyeshme,nuk kërkojnë donacione,apo ndonjë formë participimi nga pushteti,por kërkojnë vetëm lejen e ndërtimit,që është e logjikshme duke marrë parasysh kërkesat e mëdhaja të besimtarëve që praktikojnë besimin islam.
-Nuk jam se i adhurojë aq shumë objektet fetare,por duhet të jem real dhe të them të drejten,se derisa i është ndarë gjthë ajo hapësirë asaj katedrale të dreqit dhe atë në një pjesë shumë të mirë,ku shumë biznese dhe njerëz që kanë mbajtur familjet e tyre nga ajo punë kanë marrë fund,e tash shtrohet pyetja shumë e logjikshme dhe konkrete pse të mos ndahet edhe një pjesë për ndërtimin e një xhamie?
-Nuk ka nevojë të theksohet se në Kosovë sipas çdo statistike janë mbi 93%muslimanë,dhe njejtë edhe në Prishtinë,atëherë me të drejtë justifikohet kërkesa e këtyre njerëzve.
Kjo goje nuk eshte per keta veshe
Krijoni Kontakt