Close
Faqja 14 prej 80 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 799
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Butrinti 100 banorë, mijëra monumente Trojane. Ti shkatërrojmë, jo për gjë se ata cunat duan me ndërtu dhe pallate të bëjnë një dorë leku.
    Nuk krahasohen ngeljet historike , me objekte te ndertuara ne vitet e fundit.

Ndertimin e katedrales e arritem te gjith dhe kishat tjera rreth e rrotull.

1250 besimtar , 2 kisha dhe nje katedrale ( lexo: Me e madhja ne Ballkan, 10 milion euro).

Provo kontakto librin e ginisit , do te na regjistrojn andej.

Po perseris edhe njeher : Le te thejn qafen , le te ndertojn , por le te japin leje edhe per xhami.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Nuk është armiqësi, por ndërvarësi. Islami as mundet të paramendoj të krruhet me Orthodoksët - sepse objektivin kryesor e arriti(shfarosjen e Shqiptarëve në pozitat sunduese), prandaj dhe operacionet kryesore, përvec Cecenëve, i bën në Perëndim, në botën Protestante dhe Katolike. Nëna Rusi është e shenjtë për ju. Por ti si Shqiptar të duket cudi, por duke qenë se je pjesë e atij sistemi besimi, edhe ti duhet ta kuptosh sa më parë këtë gjë.

Bëj një listë të Valideve me origjinë orthodokse dhe sa kucka sllave mbajnë vërdallë "Sheikët" dhe njerëzit më të pasur të botës Islame. Pastaj flasim.
    Ja kush flet , ky qe i kendonte keng rusve e kinezve.

A e harrove si te mesonte partia , ruset i ke vllezer dhe kinezet gjithashtu.

Shhhtttt tani.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Nuk është armiqësi, por ndërvarësi. Islami as mundet të paramendoj të krruhet me Orthodoksët - sepse objektivin kryesor e arriti(shfarosjen e Shqiptarëve në pozitat sunduese), prandaj dhe operacionet kryesore, përvec Cecenëve, i bën në Perëndim, në botën Protestante dhe Katolike. Nëna Rusi është e shenjtë për ju. Por ti si Shqiptar të duket cudi, por duke qenë se je pjesë e atij sistemi besimi, edhe ti duhet ta kuptosh sa më parë këtë gjë.
    Po vërtetohet e kundërta e asaj që thua ti, sot kemi një aleanc islamo-katolike kundër ortodoksëve apo edhe kundër grupeve shi'ite (ortodoksia e islamit do te thoja).

Bëj një listë të Valideve me origjinë orthodokse dhe sa kucka sllave mbajnë vërdallë "Sheikët" dhe njerëzit më të pasur të botës Islame. Pastaj flasim.
    Sheikët i kanë kuçkat nga e gjithë bota, kemi patur rast të lexojmë në forum se Gaddafi kishte një shqiptare. Çdo komb i ka laviret e veta, andaj pse Sheikët vrapojnë pas tyre kjo nuk është deshmi se kemi raporte të mira me shtete nga ku vijnë ato lavire lool miqësia-armiqësia e dy shteteve nuk varet nga aventurat e të shfrenuarëve.
    Kombi mbi të gjitha

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ja kush flet , ky qe i kendonte keng rusve e kinezve.

A e harrove si te mesonte partia , ruset i ke vllezer dhe kinezet gjithashtu.

Shhhtttt tani.
    Cila parti, ajo Titoiste që shërbeje ti, se mua mi varrosi të gjallë të afërmit.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Po vërtetohet e kundërta e asaj që thua ti, sot kemi një aleanc islamo-katolike kundër ortodoksëve apo edhe kundër grupeve shi'ite (ortodoksia e islamit do te thoja).

Sheikët i kanë kuçkat nga e gjithë bota, kemi patur rast të lexojmë në forum se Gaddafi kishte një shqiptare. Çdo komb i ka laviret e veta, andaj pse Sheikët vrapojnë pas tyre kjo nuk është deshmi se kemi raporte të mira me shtete nga ku vijnë ato lavire lool miqësia-armiqësia e dy shteteve nuk varet nga aventurat e të shfrenuarëve.
    Cfarë botëkuptimi 1dimensional. Pra sipas teje, Amerika që "i ra" Gjermanisë, na qënka armike e Gjermanisë ? Por ja që komuniteti me prejardhje më të lartë në Amerikë është ai Gjerman. Si i paskan rënë paraardhësve të tyre ? Janë armiq ? Europa Perëndimore që vec ka luftu me njona tjetrën qenkan armiq ? Lufta për supremaci brënda llojit është e njohur. Turq, Sllav, Arab një origjinë kanë të përbashkët, sepse ato perandori Aziatike kanë sunduar për kohë shumë të gjatë sasi të mëdha popullsie në atë zonë. Nga Persët e Seleukët, tek Kalifat, Mongolët e Osmanët, ato janë popullsitë më të përziera në botë. Një gen ndan si Sllavi si Turku. Shqiptari jo. Lufta brënda llojit nuk përfaqëson asgjë në trendin e politikave afatgjatë, përvec se kush do sundoj ideologjikisht përkohësisht llojin, sic ta ilustrova dhe luftën Gjermani/Amerikë.

Cfarë aleance islamo-katolike ke ti. Me cin tallesh ti me Katolikët apo Islamikët, apo me të dy?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 22-06-2011 më 20:11
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Cfarë namazi i thonë këtij!!!

Citim Postuar më parë nga Mexhid Yvejsi Lexo Postimin
    Protestë me namaz në Prishtinë

E premte 17 Qershor 2011

Një pjesë e besimtarëve myslimanë ka bllokuar të premten rrugën afër Parlamentit dhe Kuvendit të Komunës së Prishtinës për të falur xhumanë.

Organizatorët e kësaj proteste, lëvizja “Bashkimi” dhe shumë organizata të tjera, thanë se ndjehen të indinjuar nga mosrealizimi i kërkesës së tyre për ndarjen e hapësirës për ndërtimin e një xhamie të re në Prishtinë.

Fuad Ramiqi nga kjo lëvizje tha se presin nga institucionet dhe nga Komuna e Prishtinës që të gjendet hapësira për ndërtimin e xhamisë.

Ndërkaq, zyrtarët për informim në KK të Prishtinës nuk deshën të prononcohen lidhur me këtë mënyrë proteste.

Organizatorët paralajmëruan se edhe javën tjetër do të bllokojnë rrugën për të falur xhumanë, përderisa të merret dikush me kërkesën e tyre. /koha/
    Paj s'paskan bërë namaz as gur e rrasa!
    Njeriu kur nis namazin duhet të jetë i ciltër shpirtërisht. I pastër dhe duhet t'i përkushtohet Zotit dmth që shiprtërisht të bëjë orvatje për t'iu afruar Atij. ATa gjatë gjithë kohës nuk e kanë pasur fare mendjen te namazi - te Zoti!!

Eu bre Zoti dittë cka bëftë me ju që na e ndytë fare fenë. Unë nganjëherë po mendoj mos po ju shtin dikush për ta devalvuar fenë tonë të pastër si loti! Njeriu kur i sheh sjelljet tuaja shpesh i shkon në mendje për të ndërruar fenë vetëm mos të jetë në një grup me ju! Ju, disa, kaq të prapë jini sa e shtini njeriun të bëjë mëkate! Më ndje o Zot!

O Zot ruana nga shejtani i mallkuar!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 22-06-2011 më 20:39
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    une nje gje skuptoj

pse te ndertohet dhe nje xhami ne kohen kur ne njeren xhami behen njerez sa nuk ze me ...... ndersa ne tjetren 3 vete ?
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Perjashtuar Maska e Prishtinas_i
    Anëtarësuar
    21-06-2011
    Postime
    26
    Prishtinas_i, nuk mund ti përgjigjem, vetëm nëse del me emrin e vërtetë që ka patur më përpara. Vec se ti nuk ke asnjë identitet, ose më saktë ke identitet Islamik shoku.
    Hyllien ;

Shokut, nuk pres asgje nga ti, mos i jep kaq shum mund vetes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Prishtinas_i, nuk mund ti përgjigjem, vetëm nëse del me emrin e vërtetë që ka patur më përpara. Vec se ti nuk ke asnjë identitet, ose më saktë ke identitet Islamik shoku.

Tani ti Renea me Nuh Musën, duhet të mësoni historinë drejt.
    Respekt Hyllien, por me duket se i paske hy nje misioni te pamundur qe tu mesosh historin shqiptare ketyre bijeve te Babe Dauletit , sepse keta librat e historise shqiptare i kan mbyllur qe moti dhe lexojne prrallat rusoarabe.
    kap sa te mundesh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Poenë e dobët.

Në këtë forum mijëra herë është ofenduar lufta e UÇK-së dhe lideri i saj Hashim Thaçi, ja edhe një deshmi tjetër. Në çka bazohem?!
    Kur u ndërtua Kisha Ortodokse Serbe në oborrin e Biblotekës Kombëtare atëherë ishte regjimi i cili shtypte njerëzit dhe nuk lejohej të shprehet mendimi ndryshe nga ai i komunistëve, regjim ky antishqiptarë dhe shtypës. Lagjëja ime e pësoi keq shkaku pse në një familje u gjend flamuri kombëtar, ky pra ishte regjimi i Kishes Serbe.
    Të sillet ai shembull sot, kur jemi në një sistem demokratik, me një udhëheqsi nga më të mirat e mundshme (përjashto atë të Prishtinës si komunë) është përpos absurditet edhe ofendim, sepse pushtetarët e ketij vendi nuk i takojnë grupit të diktatorëve dhe tiranëve siç po i paraqitni ju. Sistemi aktual nuk është as antishqiptarë e as shtypës, pra nuk qendron ajo që ju paraqisni gjoja si sinonim me të kaluarën.
    Postim katastrofal , secili rresht me absurd se tjetri.Nuk paske ditur ku je fut as ku do dalesh.
    kap sa te mundesh

Faqja 14 prej 80 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •