Close
Faqja 15 prej 80 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 799
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Rreziku me i madhe eshte nga "shqiptaret" qe shtiren patriot e me zemer jan,grek,shkie,turq.
    Pse nuk duhet protestuar per drejtat tona?!! Nuk kem te drejte?!.Apo jemi ende ne kohen e komunizmit?!
    E kush me flet per demokraci,civilizim, kush kush? njerezit si ju qe nuk i doni shqiptaret pse i takojne besimit islame.Ju me fliteni per toleranc fetare,kurse ne anen tjeter kritikoni muslimanet qe kerkojne drejtat e tyre.
    Ju jeni tmerri i shqiptaris,ju jeni turpi i shqiptaris,ju jeni injorantat me te medheje,ju nuk jeni patriot,jo jeni servila,jeni anti shqiptar,jeni qyqar,nuk dua te them me shum,sepse edhe keto kritika qe po ja adresoj juve per ju jan nje privilegj i madhe,e kete kenaqesi nuk dua tjau ofroje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    askush nuk kerkon prishjen e saj , pa marr parasysh se si u ndertua dhe per cfar qellimi.

Askush nuk kerkon prishjen e saj ! hihihi po cmi paske rene hipokrizise mu ne lule te ballit.Po te ishte ne doren tende dhe te shokeve tu dihet si do i vinte fundi katedrales , po ik shko laj mjekrren se e qelbe forumin me ere ***
    Po qellimi i ndertimit te xhamise ne qender e i tjetres nuk mitrovice cili eshte qellimi i ndertimit te tyre???
    Nese nuk e din shko pyet ne Moske,Beograd e ne Islamabad se te tregojne .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Killer-Katili : 23-06-2011 më 04:53
    kap sa te mundesh

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Killer-Katili Lexo Postimin
    E vertete ata qe kerkojne ndertimin e asaj xhamije nuk jan shqiptar po jan komb mysliman si qenke ti.
    Qellimin e kesaj proteste e tregoi a talibani organizator qe kerkoi xhami NE QENDER TE PRISHTINES. Po shifet se nuk eshte ne pyetje qe nuk kan ku falen po don xhami n qender, vetem pse u ndertu katedralja. Po kan harruar keta qe mi kane ftyrat e mbuluara me lesh b*** se kur u ndertua kisha serbe ne prishtine nuk e ben asnje kundershtim
    po u futen nen breket e nenes sime.
    Kta jan race moskovite ,kishen serbe nuk e kundershtuan e per katedrale u luajti mendja.
    pershendetje vrasesit katil,gabim e ke se ne ateher nuk jemi fute ne breket e nenes tende .........por ne nuk kemi protestuar ateher per arsy se kemi mendua se ti lutesh aty ,me shkije se edhe ata kan kryqe apo ??,klm .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Ti me mua nuk krahasohesh dot, dhe as më bind dot mua edhe sikur plumbin të ma vendosësh në ball (se për fuqi argumentative je në nivele propagande elementare akoma), sepse të njëtën gjë bënë me radhë Llatinë, Turq, Grek, Fashista, Komunista, Shqiptar Turq si bandat e Ali Pashait dhe me nder teje falimentuan turpshëm sepse nuk e kemi për gjë të paguajmë kulturën që kemi trashëguar brez pas brezi me gjak. Ndërkohë nuk mund të thuhet e njëjta gjë për ty. Sado trima hiqeni në forum e xhamia, ju po t'ju vijë Indiane e t'ju thotë hiqe at torbë turke dhe vendos këtë torbën time, ti do mendohesh ca, do bësh bazaar dhe do thuash po mor vlla. E do i turresh muslimanëve që nuk duan të ndryshojnë fenë e tyre, kaurrëve dhe katolikëve gjithashtu ti ndryshosh me hir e me pahir. Sepse Ballkani, si pasojë e ekzistencës të një populli shumë krenar si ai Ilir, ka dicka nga pikpamja etnokulturore si pasojë e atyre gjenetikave që ti përmend, po pa kuptuar shumë rolin që ato kanë. Nëse një Shqiptar Sllavizohet ose Greqizohet nuk ka burr nënë ta Shqiptarizosh prap, ashtu sikur një Sllav apo Turk Shqiptarizohet, nuk ka burr nënë ti thuash jo ore se je Turk apo Sllav.

Rrjedhimisht, është e domosdoshme heqja e fesë si faktor përcarës, pra zbehja graduale e saj jo ngritja sic bëni ju, sepse pastaj do ngrihen të gjithë, që të dali në pah ky gen i fjetur. Rilindasit këtë gjë e dinin shumë mirë, prandaj nuk i mëshuan fyllit sic i mëshoni ju.

Prandaj mos u merr me moralin tim, sepse un nuk e jap motrën shkijeve, vec se shkija në fjalë është shkije muslimane(Boshnjakët nëse nuk e kuptove se për kënd flas).

Hyllien,e paske shkruar shum mirr ket MONODRAM,a do ta luash ti rolin apo dikush tjeter.Gjerat qe ti shkruan jan shum te pa baza ,sepse ti qellimisht fyen edhe vellezerit e tu te fes ortodokse ,ti mendon me nje gurr ti vraseshe dy vellezer.....e sa per plumbin ne balle ...mos u be naiv se plumbi kushton 050 centi ...shtrejt lol .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    E vertetë e pakontestuar eshte fakti se ne prishtine dhe besa ne shume qytete te kosoves, namazet ne diten e premte falen perjashta apo ne rruge.

Sidomos ne prishtin, bile si argument ishte para dy jave, ne xhamin e lagjes se muhagjerve, edhe pse ishte 3 kate xhamia dhe mund te perballonte rreth 1000 persona , mirpo u desht qe bashk me rreth 500 persona tjere te falen ne oborrin e kesaj xhamie, fatmirsisht ishte dite me diell dhe nuk kishte ndonje problem, mirpo si i behet halli kur bie shi dhe bie bor e behet ftoht.

Ta themi realitetin, nevoja egziston per xhami, sikur qe egziston nevoja per cdo gje tjeter. Tjeter eshte fakti se dikujt nuk i pelqen qe xhamiat mbushen perplot dhe ka nevoj per xhamia tjera, mirpo kjo ska rendesi.

Komuna e prishtines si dhe cdo institucion tjeter komunal dhe qeveritar duhet ta kuptoj se muslimanet e kosoves cdo dite e me shume po behen faktor me rendesi ne kosove dhe nese deshirojn te mbajn pushtet dhe te fitojn pushtet duhet te plotesojn kerkesat e ketij faktori se perndryshe rrezohet prej karrike sikur prej shtrati ne mes te nates.

Per ndryshim nga katedralja qe eshte ndertu per te bere fotografi turistat e cila pa asnje aryse eshte ndertu sepse nuk ka qen ne proporcion me nevojen apo kerkesen, pasi qe ne prishtin nuk i ke as 200 te krishter.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    ... sepse më dhemb shpirti kur e shoh se populli im po fundoset dhe po shkon drejt një humnere të pakthim.

E gjithë bota lufton për të krijuar kushte të mira jetese: shkolla, vende pune, mirëqenie.... populli im ( shyqyr që është në pakicë ) po e lyp padijen ku është e ku nuk është.

Kjo vërtet të bën të "shkretë" ( qysh po thua ti )
    Hmm...kërkoj falje nëse t'kam ofendu diçka,mirpo nuk ka qen qëllimi i atill.
    Me të vërtetë këto qe thua ti janë fjalë prekëse,përgëzime për këto fjalë të bukura...ama një gjë duhet t'a dish se Xhamia është objekt që shprëndan ushqim,edukatë,arsimim e moral dhe a thua një shoqëri demokratike nuk ka nevojë pë diçka të till?????!

PAQE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    pershendetje vrasesit katil,gabim e ke se ne ateher nuk jemi fute ne breket e nenes tende .........por ne nuk kemi protestuar ateher per arsy se kemi mendua se ti lutesh aty ,me shkije se edhe ata kan kryqe apo ??,klm .
    Aq sa te ka msuar feja e hoxha aq flet ti ketu.Kam nje kryq jo vetem me serbin po me gjithe boten perveq disa majmunave qe rrin shpellave . At kryq nuk mundi per te ma hequr 500 vjet turku , ai turku qe te ka pallua nenen ty e ke dalur ti me leshin e ftyres tende , kur ishte serbi ne kosove ju futet nen brek sepse ishit ne sherbim te ti , siq jeni edhe sot.Ke nje zemer me serbin ishe dhe je ne sherbim te ti per pese lek,siq ishte gjyshi yt ne sherbim te turkut kur ti pallonte robt e lindin paraardhesit e tu.
    Si nuk dole nga breket nje here , po tere kohen duke ju futur nen brek sa njerit sa tjetrit.Por ftyren e ke me lesh , e leshi nen brek e ka vendin rri mos luaj se mire je.
    kap sa te mundesh

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Thirrja ne rrugen e atij qe krijoi gjithcka token dhe qiejt do te degjohet anembane botes. Nuk ben perjashtim qendra e Prishtines.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Ne jemi popull total debill. Nuk meritojme asnje te drejt me shume se gjaja, me na qu ne thertore kur t'ka nevoje serbia e evropes.
    Ne nuk protestojme qe s'na lejojne te krijojme ushtri, jo kjo nuk na intereson hiq.. s'eshte pune e jona te mbrohemi nga shkijet.

A evrop kudra plak, krejt faji yt eshte.. xhamijat e talebanve e kishat qe na kthejne ne mesjete nuk jane rrezik per paqen ne rajon, ushtrija po.. pthuuu popull i flliqt.
    Kam me qu ne hava kete xhami kur te ndertojne, shehit n'qofte nevoja do te bie, vetem per inat te shkijeve te evropes..
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Neser keta do kerkojne kyt:
    Talaq, Talaq, Talaq.

Faqja 15 prej 80 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •