Close
Faqja 17 prej 35 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 346
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    drejt ,kete thote dhe tema,vetgjyqesim.Perfshihen te gjitha
    vrasjet qe nuk i jane referuar ligjit
    .
    fillove te sfumohesh si tullumbacja anest..nga 10 mije re ne 5 mije..pastaj re ne 1 mije ..tani na jep nje haber tjeter..haberin per vrasjte qe nuk i jan referuar ligjit..hera e pare qe degjoj qe paska vrasje qe i referohen ligjit..

anest para se ta biesh dicka ne forum studioje mire..shihe nese eshte skup gazetaresk apo perralle me mbret..se pastaj tallen forumnistet me ty
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    fillove te sfumohesh si tullumbacja anest..nga 10 mije re ne 5 mije..pastaj re ne 1 mije ..tani na jep nje haber tjeter..haberin per vrasjte qe nuk i jan referuar ligjit..hera e pare qe degjoj qe paska vrasje qe i referohen ligjit..

anest para se ta biesh dicka ne forum studioje mire..shihe nese eshte skup gazetaresk apo perralle me mbret..se pastaj tallen forumnistet me ty
    Po nuk eshte faji im qe ti sarrin te kuptosh qe une ne asnje shkrim nuk kam luajte nga shifra por, por kam skjaruar terminologjine e perdorun ne statistikat qe kane paraqite te tjeret.Shifra eshte po ajo 10 mije.Mund te mos replikoja , por gjithmone mendoj sekur hap nje teme eshte respekt te kthesh nje pergjigje.S'me ka shkuar ndermend qe ky xhest u beka shkak per te me vene ne loje.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Po nuk eshte faji im qe ti sarrin te kuptosh qe une ne asnje shkrim nuk kam luajte nga shifra.
    anest i ke ketu ne kete teme shifrat tua..ne shkrimin e pare thua
    ''Gjakmarrja, 10 mije viktima ne 20 vjet''
    1470 per shkak te konflikteve per token

ne shkrimin e dyte ku i referoshesh shkodranit ben aritmetike me shifren e dhene nga shkodrani..
    5200 vrasje ne 20 vjet nga mentaliteti i marrjes se hakut,ose sipas shprehjes veore "kanunore"
    Kjo nuk do te thote se keto vrasje i perkasin veriut, pasi mentaliteti i marrjes se hakut eshte mbare shqiptar.
    Ne nje vit i bie 260 persona qe humbasin jeten nga ky mentalitet.Pra shifra nuk eshte e egzaxheruar.1470 vriten per probleme pronesie
    pra nga 10 mije qe vriten per gjakmarrje qe the ne shkrimin e pare re tek 5200..pastaj na thua se sa vriten per droge e prostitucion..cfare lidhje kane ne gjakmerrjen keto vrasje...

ne shkrimin e trete ku prap shkodrani pruri nje shifer ti i thua ..
    drejt ,kete thote dhe tema,vetgjyqesim
    pra e pranon se me vetegjyqesim jane vrare vetem 1070 veta..por ajo qe thoje ti me pas i vinte kapakun asaj qe je konfuz kkur thua
    Perfshihen te gjitha vrasjet qe nuk i jane referuar ligjit
    ..se kujt ligj kerkush se merr vesh..gjithsesi mesuam se nuk jan te gjitha per gjakmarrje..

ja pra qe i kam kuptuar te gjitha shifrat qe ke sjelle ti..pse je ti konfuz me te dhenat nuk jemi ne te tjeret..mos u mundoni ti dhe moderatori i kesaj faqeje te nxini cdo gje shqiptare e mbi te gjitha te nxini nje kanun qe eshte mjaft i ndritur ne historine shqiptare..zatem une kuptoj qe as ti dhe as moderatori i faqes nuk ja keni pare kapakun kanunit e jo me ta dini cka eshte..dhe cdo krim qe ndodh ne trojet shqiptare ja veshni ketij kanuni megjithese ne fund te pazarit e pergenjeshtroni veten..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 20-06-2011 mė 15:53
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Politikanet e korruptuar kane pjesen e fajit ne keto raste.
    Se pari nje politikan i korruptuar eshte gjithmone influence e keqe ne popull,dhe administraten shteterore,pasi nxit krimin.Por nuk eshte vetem kjo.Mbi politikanet(njerezit qe bejne ligjet) bie pergjegjsia qe nuk kane nxjerre ligje qe te stimulojne bizneset ekzistuse,te nxise krijimin e bizneseve te reja si dhe lejimin e dhenieve te huave me interes shume te ulet per njerez qe duan te hapin nje biznes.Kjo do kishte efekt shume pozitiv,ne rritjen e vendeve te punes,pune te reja, rritjen e aktivitetit te bizneseve,permirsimin e ekonomise,permirsimin e buxhetit te shtetit,uljen e aktivitetit kriminal dhe bizneseve te jashteligjshme si trafikimi.Shume krime kryhen nga te papune dhe ne situata ku ekonomia eshte mizerje fare.
    Ai qe vjedh,nuk vjedh vetem nje here.Ai qe fallsifikon pashaporta nuk e ben kete gje vetem nje here,ai qe trafikon nuk e ben kete vetem nje here.Krimi perseritet.
    Ne rastin e ketyre trafikanteve,ka shume mundesi qe vite me pare ato te kene depozituar here pas here ne banke sasira te medha ne euro,nga trafiku.Perse banka nuk ka lajmeruar policine kur ka pare qe nje djale 24 vjec(korrieri i bosit) ka depozituar 15 mije euro cash psh me nje dore,ne nje rast te vetem.Ku i gjeti ky kopil qe duket si i papune 15 mije euro?Ose dyqane auto menjehere duhet te lajmerojne policine kur shohin nje cun te ri qe jep 30 mije euro per te blere nje makine.Ku i gjeti ky 30 mije euro te bleje Audi????,kur duket me shume si i papune,duket si student,nuk duket si biznesmen.Ne raste te tilla gjithmone duhet lajmeruar policia per te mos lejuar qe krimi te perseritet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 20-06-2011 mė 17:05
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Gjakmarrja, 10 mije viktima ne 20 vjet Kete titull e ka vene gazetari dhe jo une , kur klikon linkun e shkikon kete.Une as e kisha lexuar temen qe kisha postuar sepse e kisha ndigjuar ne emision.Po cfar te them me une ty, qe kerkon te merresh me lojra fjalesh.
    E diel, 12 Qershor 2011 17:10

KANUNIKANUNIShqipėria regjistron dhjete mije e shtatėdhjetė te vrare me vetėgjyqėsi ne dy dekada.
    Ja lexo ketu, kjo eshte pjesa e shkrimit, pra vetgjyqesim dhe une kesaj i jam permbajtur.
    Komitetit i pajtimit mbarėkombėtar bėn fajtore qeveritė e deritanishme pėr kėtė situate. Kreu i komitetit ka renditur edhe arsyet qe cojne ne gjakmarrje ku sipas tij, ligjet pėr token e kane futur ne vėllavrasje shumicėn e familjeve shqiptare duke penguar edhe mundėsitė e shfrytėzimit te tokės, ligjet pėr pyjet e mjedisin jo vetėm qe nuk i kane mbrojtur ato por kane ēuar ne shkatėrrim te mjedisit. Po ashtu ne kaos urban gjendet edhe ndėrtimi e legalizimi i pronave. Ky raport ėshtė hartuar nga misionaret pas 2 muajsh ekspedita dhe pėrpjekje pėr te reduktuar shifrat e gjakmarrjes ne vend.

1470 per shkak te konflikteve per token....etj

Por une or njeri kam thene se nuk jam une qe kam bere kete raport por kam sjelle nje shkrim me copy past.Pra dikush mund ta besoje ate e dikush jo , me mua cfar lidhje ka ?A e kupton se sa e veshtire eshte te merresh me malsorin?Kur per musteqet e celos ti nuk te ndahesh, atehere do te thote se je nje kandidature e paster per tu perfshire ne krime te tilla.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    [COLOR="Red"].Une as e kisha lexuar temen qe kisha postuar sepse e kisha ndigjuar ne emision.
    ja qe duhet te lexosh perpara se te postosh dicka..duhet ta studiosh ate qe po sjell..duhet te logjikosh ne eshte skup gazetaresk apo nje e dhene per perfitime fondesh ..ti e sjell ashtu qorras dhe del nje malsor qe merret me musteqet e qelos e ta ve ne dukje gabimin...

Po cfar te them me une ty, qe kerkon te merresh me lojra fjalesh
    mos te duken lojera fjalesh nesti jo..une i kam zet njerezit qe ate qe e thone ne fillim nuk e thone ne fund..i kam zet ata qe perdorin te dhena bulevardeske per te na kujtuar nje fenomen shqetesues..ti merri per lojra fjalesh kurse une jo..

loje fjalesh te duket verja ne krye te shkrimit tend dy here fjalen kanun..nga shkrimi i vizion plusit nuk eshte theksuar fare kanuni..pikerisht per kete arsye kam reaguar une ne shkrimet e mija ne kete teme..sapo e prure ti ne forum menjehere nje tjeter u mundua te nxije realitetin shqiptar..ishte moderatori i kesaj faqeje qe nuk u ndie ma kur une dhe shkodrani te vume ne dukje se po abuzoni..moderatori i ngjau erjon velise kur menjehere sapo pj.erdhi ajo prostituta e kryetarit te kavajes dergoi mijera emaile neper europe duke paraqitur shqiperine e krimeve monstruoze..as ai nuk e gjykoi me pare c'ishte ai lajm e as ti nuk e studiove fare ate cka po bije..thua nuk e studiove por nuk e besoj se nuk e ke studiuar..po te mos e kishe studiuar nuk do e vije dy here ne krye te shkrimit tend fjalen kanun..edhe ti edhe erioni i moderatorit nuk e shtrydhet mendjen fare por nxituat te japni nje koment te zi per gjoja kanunin tone..deshet te na thonit se ja cfare ben kanuni jone ..

A e kupton se sa e veshtire eshte te merresh me malsorin?Kur per musteqet e celos ti nuk te ndahesh, atehere do te thote se je nje kandidature e paster per tu perfshire ne krime te tilla.
    nuk e ke te veshtire fare te merresh me malsoret i dashur..tregohu korrekt dhe ske fare te besh me te..por kur ti abuzon del dikush e ta ve ne dukje..mund te jete malsor . mund te jete shkodran a mund te jete lab..e din ate historine e miut neper muataqe..nuk eshte problem se po genjeni nje here por po e beni te udhes qe te bini me te keqijat e gazetarise pa marre parasysh a eshte genjeshter apo e vertete..

nuk e kuptova clidhje kane mustaqet e celos me kandidaturen time per krim..te jan ngaterruar konceptet i dashur mik..ashtu siq te jane ngaterruar edhe atehere kur thua se perfshihen te gjitha krimet qe nuk i perfshin ligji..qe vazhdoj te mos e kem te qarte se cfare ligji eshte ai qe ca krime i perfshin e ca nuk i perfshin...

gjithsesi anest para se te gjykosh nje fenomen duhet ta njohesh mire si fenomen..kur ta njohesh mire mund te shkruash dhe nuk ka me as malsor e as fushore qe ta kundershtoje..thuaji edhe moderatorit te kesaj faqeje se perpara se te mbetet pa goje ti verifikoje dhe te shprehet..here tjeter kur te citoni kanunin shpresoj ta keni lexuar dhe studiuar mire dhe te mos abuzoni me te..ndryshe jam ketu per tjua vene ne dukje abuzimin...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 20-06-2011 mė 19:22

Unhappy Vrasja e kėngėtares Emmy, lirohet biznesmeni kosovar

TIRANĖ- Biznesmeni kosovar i akuzuar pėr vrasje nga pakujdesia tė kėngėtares 20 vjecare Elsina Hidershaj, e njohur me emrin e artit "Emmy" ėshtė liruar sot nga burgu pas vendimit tė Gjykatės sė Tiranės e cila e dėnoi atė me 1.4 vite burg.

Kelmendi ka kryer 8 muaj burg dhe pjesa tjetėr e dėnimit i falet sipas nenit 59 tė kodit tė procedurės penale, i cili llogarit kohėn e qėndrimit nė paraburgim dyfishin e qėndrimit nė burg.

Vendimi i Gjykatės sė Tiranės ėshtė dhėnė sot ndėrkohė qė vetė Kelmendi nuk ka qėnė i pranishėm nė sallėn e gjyqit nė momentin e komunikimit tė vendimit nga trupa gjyqėsore.

Prokuroria e Tiranės ka kėrkuar nė fakt tre vjet heqje lirie pėr Kelmendin i akuzuar pėr vrasjen e kėngėtares Elsina Hidershaj, e njohur me emrin e artit "Emmy".

Gjatė gjithė seancave gjyqėsore Kelmendi ka pretenduar se ngjarja ka qėnė aksidentale. Ngjarja ka ndodhur nė 27 shkurt tė kėtij viti pranė njė lokali nate nė Tiranė, kur me makinėn e tij Kelmendi ka aksidentuar 21-vjeēaren Elsina Hidershaj, me tė cilėn kishte njohje.
    (e.m/NEWS24/BalkanWeb)
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

O Zot cfare ndodh ne kete vend! Pastaj "habiten" disa pse ndonje mund ta quaj Monsterland.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    kujdes brook se mos te dali huq si me Griselden haha (shaka). Ketu eshte nje shtet ku "individi i ben namin ligjit" e jo e kunderta.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    mire qe e paskan liru,ska pas faj njeri i ka dal ajo nrruge e ka shkel qka me bo tash me majt burg per ato qe i thojke krejt botes"a ma jep a ma jep"a ?

Faqja 17 prej 35 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •