Close
Faqja 5 prej 80 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 799
    i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Pershendetje nga kosova injorantit siper,arabi nuk perbuz emra te shenjet ne asnje menyre ,as per perfitime ,por lloji geri tr,po aj lloje eshte ne gjendje qe per perfitime matrijale te prodhoj edhe makina mami geri tr,qe ti hyp makinese gjdo kush ..
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Pershendetje nga kosova injorantit siper,arabi nuk perbuz emra te shenjet ne asnje menyre ,as per perfitime ,por lloji geri tr,po aj lloje eshte ne gjendje qe per perfitime matrijale te prodhoj edhe makina mami geri tr,qe ti hyp makinese gjdo kush ..
    Perkthim!!!
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Perkthim!!!
    Поздрав са Косова 3a незналице, не презиру Арапски светих имена на било који начин, нити корист, већ врста Гери Тр. Али то врста је у стању да произведе добит материјал Гери Тр мама машине, које свако вожње до ХИП.

Ja perkthimi ne gjuhen e nenes tende,poshtovani ger tr.pershendetje nga kosova .

Dhe kerkoj falje nga anetaret e forumit per ket perkthim ne gjyhen earmikut ton kombetare,por kerkoi perkthim !!!!.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Pershendetje nga Europa per Azine.Kur te doni makina e televizor katoliku e dini vete ku te shkoni.Ama vec po hapi Arabi ndonje veture ''Mohammed' e ndonje televizor ''Aishe TV'' .Ruhuni dhe nga interneti dhe kompjuteri se jane dore e katolikut
    Hahahahaha edhe me keq

Allahu kujdeset per te gjitha
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Në KlanKosova, ja edhe prononcimi i Fuad Ramiqit që qendron prapa kësaj, njeriu i LDK-së i cili për interesa partiake (që ti ipet hapësirë në partinë e tij) bëri këtë protestë. Pa harruar se Prishtina e Fuad Ramiqit udhëhiqet nga kryetari i partisë së tij Isa Mustafa.

http://www.youtube.com/watch?v=sS0PtePTgqs
    ------------------------------------
    Illyrian-Kingu,je gjithë ditën e natën gabim...
    Nuk besoj se nuk e din,por po ia fut si k....pe....

Ky Vahabisti Ramiq(sa për informacion ,në Kosovë prapashtesat -iq dhe aq,janë prapashtesë ose e mbiemrave me prejardhje sllave ose është nofkë e personave pa fije dere e oxhaku-të pa soj,pra biqim nagjup,gabel..),nuk është në LDK,ka dhënë dorëheqje, pasi që nuk fitoi noj post ose nuk i a varën fare, për pikëpamjet e tija vahabiste....
    Këta gabelë e magjupë(figaritivisht,sepse shqiptarë janë faqezitë) e soj i tyre, e që dalin e zaptojnë rrugë e sheshe nëpër Prishtinë,Tiranë,Tetovë e qytete tjera,jo që nuk kanë vend e hapsira nëpër xhamia,se të tilla ka sa me rruajt dreqi në Prishtinë e gjatiu.Në Prishtinë,ku kanë demonstruar këta gabelë,në një perimtër hiç më shumë se dyqind metra,janë tri xhami dhe me bindjen e plotë mund të them se, në momentin kur protestohej, as edhe një farë këso talebanësh nuk ka qenë në to...),por kanë dalur të masin pulsin për ndonjë të pabër tjetër....,
    Sepse,siç e tha edhe njëri më lartë,këta farë gabelësh antishqiptarë, nuk kanë tjetër mënyrë ti ndihmojnë nanës Serbi ndryshe ,përveç se kështu....
    Këta m...,janë çua në protestë kundër çdo vlere e personaliteti shqiptarë.I keni edhe në këtë FSH,plot sish që me dorë të vetë,me mendje arabi e gabeli dhe sy të lidhun skllavi,për ditë shkruajnë,flasin e mallkojnë gjithçka çka është shqiptare...
    Tamli i nanës shqiptare,që megjithate u ka fol e u ka këndua shqip i vraftë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-02-2011
    Postime
    44
    o ju krishter a ju ndertu kisha ne prishtin qka po lypni ma shum ku ne prishtin 97 % jan musliman ndersa ju jeni pakic shum e teper e vogel e mbetshi dajma ashtu .Neve muslimanve na duhet nje xhami e madhe qe ti zen besimtaret.

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    ------------------------------------
    Illyrian-Kingu,je gjithë ditën e natën gabim...
    Nuk besoj se nuk e din,por po ia fut si k....pe....

Ky Vahabisti Ramiq(sa për informacion ,në Kosovë prapashtesat -iq dhe aq,janë prapashtesë ose e mbiemrave me prejardhje sllave ose është nofkë e personave pa fije dere e oxhaku-të pa soj,pra biqim nagjup,gabel..),nuk është në LDK,ka dhënë dorëheqje, pasi që nuk fitoi noj post ose nuk i a varën fare, për pikëpamjet e tija vahabiste....
    Këta gabelë e magjupë(figaritivisht,sepse shqiptarë janë faqezitë) e soj i tyre, e që dalin e zaptojnë rrugë e sheshe nëpër Prishtinë,Tiranë,Tetovë e qytete tjera,jo që nuk kanë vend e hapsira nëpër xhamia,se të tilla ka sa me rruajt dreqi në Prishtinë e gjatiu.Në Prishtinë,ku kanë demonstruar këta gabelë,në një perimtër hiç më shumë se dyqind metra,janë tri xhami dhe me bindjen e plotë mund të them se, në momentin kur protestohej, as edhe një farë këso talebanësh nuk ka qenë në to...),por kanë dalur të masin pulsin për ndonjë të pabër tjetër....,
    Sepse,siç e tha edhe njëri më lartë,këta farë gabelësh antishqiptarë, nuk kanë tjetër mënyrë ti ndihmojnë nanës Serbi ndryshe ,përveç se kështu....
    Këta m...,janë çua në protestë kundër çdo vlere e personaliteti shqiptarë.I keni edhe në këtë FSH,plot sish që me dorë të vetë,me mendje arabi e gabeli dhe sy të lidhun skllavi,për ditë shkruajnë,flasin e mallkojnë gjithçka çka është shqiptare...
    Tamli i nanës shqiptare,që megjithate u ka fol e u ka këndua shqip i vraftë !
    Pajtohem me ty plotsisht mirpo dua te sqaroj aty ku thua se jam gabim:

Askush nuk ka ndikim më të madh në LDK se sa Fuad Ramiqi ani pse i larguar nga kjo parti, pra ky me keto sjellje po i jep poena LDK-së dhe kryetarit Isa Mustafa. Aspekti politik
    Qendrimi im ishte se duhet çdo kujt ti sigurohet hapësira për lutje, mirëpo bllokimi i rrugëve nuk është mënyra e duhur dhe nuk i sherben popullit tonë për mirë.
    Argument se hapësira ju mungon besoj se kemi parë gjatë postimeve paraprake me anë të disa videove që sollën anëtarët tjerë.
    Kombi mbi të gjitha

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Поздрав са Косова 3a незналице, не презиру Арапски светих имена на било који начин, нити корист, већ врста Гери Тр. Али то врста је у стању да произведе добит материјал Гери Тр мама машине, које свако вожње до ХИП.

Ja perkthimi ne gjuhen e nenes tende,poshtovani ger tr.pershendetje nga kosova .

Dhe kerkoj falje nga anetaret e forumit per ket perkthim ne gjyhen earmikut ton kombetare,por kerkoi perkthim !!!!.
    Sa mire e dike sllavishten,po ce do se un nuk jam ortodoks e as katolik.Na tregoke ti gjuhen e nanes time,ta dish ti o jatagan rrenjet e familjes time te iken patllakja turke qe ke ne koke.Mshele se asgje nuk di,ti per vete kontrollo se nga ke dal se shqiptari nuk e ka zakon te harroje veten dhe historine.Ty historia qe kur te fillon,qe me 1500???
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Fuad Ramic duhet te shkoje ne Sarajevostan, larg Kosoves kelysh ARab
    Ndryshuar për herë të fundit nga Opake Opinga : 20-06-2011 më 09:28
    Talaq, Talaq, Talaq.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Paska shum "kelysh arab" ne forum, dhe jane te tille vetem e vetem pse paskan qene musliman, vetem e vetem pse paskan kerkuar ne menyre legjitime nga komuna tju siguroj nje toke ne te cilien ata do mund te ndertonin nje xhami.
    Valle ae meritojne keta njerez te quhen kelysh e arab ?!!

Ne fakt ,ne baze te asaj qe eshte shkruar kunder ketyre njerezve nga disa anetar te forumit,une kam ardhur deri tek ky perfundim:

Te gjithe ata qe thuajne se shqiptaret musliman na paskan qene arab , sipas studimeve te mija disa vjecare ne kete forum dhe pas te githe analizave deri ne detajet me te vogla, lirisht mund te them se te gjiteh ata kane me pak tru fuksional se sa ka nje AMEBE!!!

Te gjitha ata qe thuajne se shqiptaret musliman na paskan qene arab e u ta di une se cfar dhe perseri duke u bazuar ne studimet e mija personale disa vjecare, lirisht mund te them se te gjithe ju vuani nga nje sindrom i quajtur " e meta specifke ne te nxene"!!! Juve kush e di se sa here tju sqarohet se shqiptaret musliman jane po aq shqiptare sa qe jane edhe shqiptaret tjere, juve perseri kete nuk do ta kuptoni!!!

Te gjithe ata qe mendojne se shqiptaret musliman na paskan qene arab, dhe perseri duke u bazuar nga studimet e mija qe kam be ne kete forum, lirish mund te them se te gjithe ju nuk jeni asgje tjeter vecse kelysh ( me plot kuptimin e fjales ) te organizatave te shumta krishtere qe punojne dhe veprojne ne Shqiperi!
    Pa ofendimi ju lutem, jam duke folur te verteten, sepse kam pasur mundesine nga afer te shikoj se si veprojne keto organizata ( kam studjuar ne Shqiperi ) .
    E keqja eshte ju e beni kete jo per te promovuar fene kristijane ,por e beni kete per te fituar ca leke nga kishat e ndryshme se gjoja jeni duke be cmos qe ti humbi Islamit ftyren para njerezve, dhe haroni se te vetmen ftyre qe humbi eshte FTYRA E JUAJ!!!
    Nje njeri qe deshiron te promovoj fene e tij, nuk vjen kete te shaj fete tjera por do te vinte ketu qe te shkruaj dhe tu tregoj njerezve se sa e bukur eshte feja e tij!!!!

Te gjithe ju te lartepermendurit, malsori , mess4 ever etj etj a keni shkruajtur ju te pakten nje hera dicka te bukur per fene tuaj ?!!!! Nese mendoni se po urdheroni dhe kerkoni postimet e juaja ne forum, dhe do te bindeni edhe vete , se ju jo qe nuk njihni fene tuaj , ju nuk njihni as shpirtin tuaj, as kombin tuaj, ju jeni be dora percarese e armikut nga i cili po merni paga mujore e u ta di une se cfar.

Have A Good Day

GV_USA
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gostivari_usa : 20-06-2011 më 16:57
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 5 prej 80 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •