Postuar më parë nga
Guri i Kuq
------------------------------------
Illyrian-Kingu,je gjithë ditën e natën gabim...
Nuk besoj se nuk e din,por po ia fut si k....pe....
Ky Vahabisti Ramiq(sa për informacion ,në Kosovë prapashtesat -iq dhe aq,janë prapashtesë ose e mbiemrave me prejardhje sllave ose është nofkë e personave pa fije dere e oxhaku-të pa soj,pra biqim nagjup,gabel..),nuk është në LDK,ka dhënë dorëheqje, pasi që nuk fitoi noj post ose nuk i a varën fare, për pikëpamjet e tija vahabiste....
Këta gabelë e magjupë(figaritivisht,sepse shqiptarë janë faqezitë) e soj i tyre, e që dalin e zaptojnë rrugë e sheshe nëpër Prishtinë,Tiranë,Tetovë e qytete tjera,jo që nuk kanë vend e hapsira nëpër xhamia,se të tilla ka sa me rruajt dreqi në Prishtinë e gjatiu.Në Prishtinë,ku kanë demonstruar këta gabelë,në një perimtër hiç më shumë se dyqind metra,janë tri xhami dhe me bindjen e plotë mund të them se, në momentin kur protestohej, as edhe një farë këso talebanësh nuk ka qenë në to...),por kanë dalur të masin pulsin për ndonjë të pabër tjetër....,
Sepse,siç e tha edhe njëri më lartë,këta farë gabelësh antishqiptarë, nuk kanë tjetër mënyrë ti ndihmojnë nanës Serbi ndryshe ,përveç se kështu....
Këta m...,janë çua në protestë kundër çdo vlere e personaliteti shqiptarë.I keni edhe në këtë FSH,plot sish që me dorë të vetë,me mendje arabi e gabeli dhe sy të lidhun skllavi,për ditë shkruajnë,flasin e mallkojnë gjithçka çka është shqiptare...
Tamli i nanës shqiptare,që megjithate u ka fol e u ka këndua shqip i vraftë !
Krijoni Kontakt