pse bre vlla midis prishtines. n midis prishtines duhet me i qit t meqmit e budallt jasht qendres se nuk e kan venin ne qender.
ktyne me jau marue ni gjami te pazari i gjave, se qatje e kan venin edhe le t luten jo 5 her po 15 her ne dit.
po jau bani padrejt. edhe ahmakija duhet mi pas ni ven t vetin.
Po jo i nderuar mos ja fut kot! As Xhamia e as Kisha nuk i zë 2000 veta ku e pe këtë film. Mosni ju lutem, bëhuni pak më realist.
Ok është fakt dhe disa herë kam parë foto që besimtarët të falen në rrugët e Prishtinës ku thuajse çdo xhami e tyre nuk i zinte. Por asnjëherë nuk ka ndodhur që turma (e cila zakonisht mbetet jashtë xhamive) të organizohet në një xhami të vetme. Sipas asaj që lexova në një forum tjetër xhamia i zë rreth 500 veta.
Unë thashë diçka nuk jam kundër që të ju ipet hapësira, por jam kundër bllokimit të rrugëve. Ju mbase nuk jetoni në Prishtinë, këtu është bërë kaos trafiku nga asfaltimi i rrugëve, tani mjafton një rrugicë të bllokohet për ta bërë edhe më kaos e spo flasim që kjo ndodhi në qendër të Prishtinës aty ku lidhen tri rrugë. Tmerr!
Kombi mbi të gjitha
Në KlanKosova, ja edhe prononcimi i Fuad Ramiqit që qendron prapa kësaj, njeriu i LDK-së i cili për interesa partiake (që ti ipet hapësirë në partinë e tij) bëri këtë protestë. Pa harruar se Prishtina e Fuad Ramiqit udhëhiqet nga kryetari i partisë së tij Isa Mustafa.
Kombi mbi të gjitha
sigurisht,tani jeta e perditshme te imponon qe te kesh automjet apo te jesh i siguruar qe te kesh mundesi te realizosh qellimet
qoftse eshte aq shume obligative at`here mund te falesh edhe ne shtepi ,zoti degjon kudo qe je apo nuk eshte keshtu?
qytetet kane plane strategjike,duhet pak edhe parqe me shume hapsire qe objektet (cfaredo qofshin) ti mos i zene hijen qytetarit apo te mos e mbulojne qytetin nga rrezet e diellit ,duhet nje menaxhim paksa me i mire...
Po de, cdo here kur permendet ndertimi i nje xhamie, juve ju bie ndermend per shkolla, parqe, gjelbrime. Ndersa kur renohen shkolla per nderimin e kishave thuani duhet te ndertohet se eshte e nevojshme!!
Une nje gje cuditem, qysh ka pase mundesi me ju humb arsyeja e shendoshe deri ne kete pike. Vertet keni problem me kokat e juaja.
I feel Kosovereign!
jo nuk thashe "shkolla" sepse shkollat nuk mungojne gjysma e popullsise eshte analfabete dhe rrefuzon te shkoje ne shkolle coft me deshiren e tij qe vuan nga mentaliteti apo edhe nga familja per arsyje sociale qka eshte e nevojshme eshte profesionalizmi ne ato shkolla e jo vetem te ngrihen objekte te panevojshme sepse duhet nje hapsire e madhe qe te marre fryme nga pallatet
shiko komuniteti katolik si minoritet,nuk eshte i prirur te ndertoje kisha aq shume perveq misioneve te opous deit qe ka shtrire aktivitetin ne vende te varfera qe eshte fitimprurres ekonomik gje qe qeverise dhe si popull i varfer jemi na leverdise shume
kurse katedralja ishte nje deshire e ibrahim rrugoves ,amanetet dergohen deri ne fund e sidomos nje njeri posedon vlera dhe ja u be!
Kush po refuzon te shkoje ne shkolle??
Ore s'e kuptoj ku po jetoni ju disa ketu qe po flisni per Kosoven sikurse per ndonje shtet afrikan.
Komuniteti katolik s'ka pse te jete i prire te ndertoje shume kisha, sepse s'kane cfare i duhen. Jane vetem 2%. Objektet fetare s'behen per hijeshi, por se jane te nevojshme.
Rugova s'e la emanet katedralen, por atij ia lane emanet eproret e Opus Dei-t. E ai i ngrati meqe ka pranuar te hyje na vallen e tyre, eshte dashur ta coje deri ne fund misionin.
Po t'i bente atij aq shume per fene katolike, do t'kishte lene emanet t'ia ipnin lamtumiren e fundit prifterinjte, por jo, as qe i shkoi ne mendje.
Dhe nese duam t'ia realizojme emanetet e tij, atehere edhe keta protestues kane te drejte per kete protest, sepse ai ka thene vazhdimisht qe do te ndertohet edhe qendra islame ne Prishtine. Por ju disa gjera i haroni mencur.![]()
I feel Kosovereign!
ashtu eshte refuzojne te shkojne ne shkolle dhe i pervishen punes,shkollat skane profesionalizem dhe nuk disponojne kushte laboratorike por i fusin nxenesve teori apo dhe mos me keq therren e vriten me keq se ne afrike
dhe vetem nje shkolle mund te cilesohet si me e mira ne rajon qe eshte tmerresisht dobet keshtu qe fajin e kane autoritetet e jo mungesa e objekteve sepse ka mjaft
katedralja u ndertua sepse u prish nje tjeter dhe perfitoji nga rasti kurse tani prishtines nuk i duhen me ndertime vetem nese pritet qe te rrenohet ndonje e vjeter e pastaj shohim.
Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 18-06-2011 më 19:29
Krijoni Kontakt