Jo mor burrë xhamia nuk i zë dot gjith ata njerëz, e pashë edhe unë në TV nga i ashtuquajturi Trekëndeshi gjër tek stacioni kishte njerëz që faleshin. Normal duhet tu sigurohet hapësira mirëpo kjo nuk bëhët duke dal rrugëve, por me zgjidhje institucionale, ti dorëzohet projekti komunës ajo pastaj ta hedh në votim në asamblenë komunale dhe të ndahet hapësira për xhami. Gjithëmonë kam thënë dhe i kam qendruar besnik mendimit se protesta nuk zgjidh asgjë.
Kombi mbi të gjitha
Ja si u bë kaos në trafik:
http://www.youtube.com/watch?v=feb8S...ature=youtu.be
Kombi mbi të gjitha
Feja nuk ka lidhje me rracat. Ti i ngaterron gjerat. Shqiperia eshte popull me perqindje te madhe muslimane. Islami eshte kulture dhe emancipim prandaj qe shqiptaret ta kene per nder te ndjekin fene e te pareve te tyre. Besimin ne Zotin nje, ne Ate qe krijoi qiejt dhe token.
Dalengadale dhe Tirana po i kthehet identitetit te vet. Po u kthehet shqiptareve. Fundja Tiranen nuk e krijuan as te paret vllehe te Edi Rames dhe as te ndonje tjetri qe mund te kete pretendime.prishtinen bejeni afganistan se nuk me rruhet fare, po me tironen skeni shans se neve ktu fshijm ****** me mjekkrrat tuja
Si popull i sinqerte dhe i drejtperdrejte shqiptaret perqafuan fene islame ne menyre te lirshme pa kurrefare dhune. Fundja kete e verteton fakti qe neve kudo rrethohemi me ortodokse. Po te ishte ashtu dhe ato do kishin qene kthyer ne muslimane.
Ne Tr Inshalla xhamia e madhe do behet shume shpejt. Eshte e nevojshme. Une shkoj vazhdimisht tek tabaket tek rruga e kavajes dhe tek xhamia e qendres, dhe mund te them pa egzagjerim qe numri i cunave te rinj dhe vajzave te reja qe vine e perkulen para Zotit te madheruar eshte shtuar ne menyre marramendese. Per dite te premte xhamiat mbushin aq sa nuk ka vend te hedhesh nje kokerr molle.
Edhe une ne parim jam me ty . Ama duhet te dish qe edhe shqiptaret e kosoves vuajn nga islamolagnia e ketyre talibaneve .
Pra keta mjekroshat qe po shikon ne kete video , jan vetem nje minorance qe kerkon te dominoje mazhorancen .
Pra nuk mund te mohojme vellezerit tane per shkak te personave te minoriteti turk qe jetojne ne kosove .
Keta mjekroshat turk , nuk mund te imponohen ne kosove qe supozohet kan ndikim me te madh , si do jen te afte ta bejne kete me Tiranen, ne nje kryeqitet te nje shteti qe nuk i perkasin ?!
Mblidhen nja 10,000 taliban te etnis turke nga gjithe kosova (aq edhe sa jan) , edhe coin ****** perpjete mu ne mes te rruges te prishtines.
Edhe pastaj thone , nuk na ze xhamia !! Sipas logjikes se ketyre , duhet me transformu fushen me te madhe te futbollit ne prishtine ne xhami .
Po prap s ma merr mendja qe nuk do kenaqen , se pastaj sipas te njetes logjike do mblidhen nja 15,000 taliban ( numri maximal i tyre) nga keto grupe vehabiste edhe do thone nuk na ze 'stadiumi-xhamia' .
Me e keqia eshte se kete e prezantojne si argument . Se nuk ja u mba ***** me thone drejt per drejt ate qe duan : Ndertimin e xhamise me te madhe ne bote , per shkak se u ndertua kisha katolike ne prishtine .
Po e dine mire , qe po dolen kaq hapur , shqiptaret e kosoves kan me i perzu per ne bosnje edhe turqi ( andej nga e kan origjnen )
po qysh nuk i ze xhamia qe ndodhet ne prishtine eshte me e madhja ne kosove ,ky kryeqytet i bie ti kete me se paku 20 xhami ne gith rajonin tani ai eshte objekt nuk eshte e detyrueshme qe te gjithe ta kene afer shtepise mund te perdorin taxin per nevoja te tyre.
20 xhami ne secilen prejt tyre i nxe 2000 njerez dhe kaq ,mos u be naiv sepse sa ka xhami aq banor nuk ka!
Krijoni Kontakt