Si pershembull, sapo kthehesh nga puna, krejt ne menyre surpriz gjen ne tryeze nje buqete me lule dhe nje kartolin brenda me nje pyetje te thjeshte: "Ku deshiron ti kalojme keto pushime" ?
Si pershembull, sapo kthehesh nga puna, krejt ne menyre surpriz gjen ne tryeze nje buqete me lule dhe nje kartolin brenda me nje pyetje te thjeshte: "Ku deshiron ti kalojme keto pushime" ?
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Pikerisht ketu komplikon jeten kur jeton me nje femer, mendoj
se po e pyete do te thote dua te shkojm ne Bora Bora,tani pese minuta me vone do te thote ne Indi,momentin e fundit do thote pse jo ne Tibet.Keshtu qe me mire i thua xhane e dij qe ke deshir te vizitosh kete vend dhe kjo eshte dhurata qe te zgjodhja.Mos ke frik se nuk e refuzon,po te njeten kohe do te thote bukur.....pushimin tjeter ne France,e jotja eshte mos te harosh deshiren e saj![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Xhenet.M.S. : 16-06-2011 më 07:51
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Kjo e fundit qe the eshte nje nga me te rendesishmet per femrat. Nese harron deshirat e saj, zhgenjimi ne syte e saj eshte i dukshem...
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Per qdo dite dajak, nese ti nuk e din pse, e din ajo![]()
Sot do të bëj një vepër të mirë-edhe nuk do ti tregoj askujt
Krijoni Kontakt