Postuar më parë nga <katunari> Per qdo dite dajak, nese ti nuk e din pse, e din ajo Edhe ti katunar a?! Ndersa une po mendoja te hapja nje teme per prototipin e burrit ideal shqiptar....dhe mendoja te te propozoja ty?!!!!!!!!
AUTOCHTHONOUS
Postuar më parë nga anita340 Edhe ti katunar a?! Ndersa une po mendoja te hapja nje teme per prototipin e burrit ideal shqiptar....dhe mendoja te te propozoja ty?!!!!!!!! anita340, a nuk e pe at majmunin, qe po zgerdhihet atje ne fund te fjalise a ? ai po thotos e ngo ket katunarin, se veq hashamet flet
Sot do të bëj një vepër të mirë-edhe nuk do ti tregoj askujt
cfare duan femrat, te trajtohen si mbreteresha
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Postuar më parë nga *~Rexhina~* cfare duan femrat, te trajtohen si mbreteresha Aha, s'eshte se na the ndonje gje te re. Ne thame se mos donit na nje gje tjeter ju.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Postuar më parë nga Endless Aha, s'eshte se na the ndonje gje te re. Ne thame se mos donit na nje gje tjeter ju. dhuratat nuk do ishin keq, si pshm ndonje lek lol
Postuar më parë nga *~Rexhina~* cfare duan femrat, te trajtohen si mbreteresha Une mendoj qe pelqejne me shume te trajtohen si pricesha sesa mbreteresha ps..Ti Rexhina vetem tek leket e ke menjen..lool
Postuar më parë nga Meriamun Une mendoj qe pelqejne me shume te trajtohen si pricesha sesa mbreteresha ps..Ti Rexhina vetem tek leket e ke menjen..lool lol dua leket qe ti shpenzoj per te dashurit e mi ama ps: te dashurit dmth femijen, burrin, prinderit etje
Postuar më parë nga *~Rexhina~* lol dua leket qe ti shpenzoj per te dashurit e mi ama ps: te dashurit dmth femijen, burrin, prinderit etje Mire e ke, nuk eshte ide e keqe Edhe ne per njerezit tone te dashur mendojme lool Firmen e ke shume te bukur :P
Postuar më parë nga Meriamun Mire e ke, nuk eshte ide e keqe Edhe ne per njerezit tone te dashur mendojme lool Firmen e ke shume te bukur :P LOL i wasn't kidding, thnx
respekt,dhe dashuri....
NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt