Close
Faqja 22 prej 46 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 459
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-05-2011
    Postime
    107
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Dhe nje gje tjeter duke thene shume gjera brenda kesaj gjeje.

Ju ankoheni pse meshktuj nuk behen romantik kur jane ne hall per te ndertuar jeten vetem se ju te ndiheni te kenaqur, apo pse nuk ngopeni me dashuri se vjen i lodhur nga nje pune krahu dhe stresi qe ka brenda per te mbajtur juve me te gjitha . Ju jeni te pameshirshme, burri masakrohet nga puna dhe kur vjen ne darke e masakroni me fjale. Nuk e keni idene pergjegjesia mashkullore dhe abincja eshte aq e madhe se ju nuk arrini ta kuptoni sepse ai e mban brenda . Ju se jeni te pafajshmet por ne fakt dhe ju nese nuk e trajtoni mire do e beni te dale jasht arsyes ose do e kete te veshtire te arrije sukses , ato suksese qe ju e doni per ta shfrytezuar ne nevojat tuaja. Te pameshirshme jeni
    O ti ''xha sulo'' :P perse duhet ti ngrejme meshkujt kaq ne piedestal?? Normal,qe burri duhet vleresuar edhe rrespektuar per cdo te mire qe ben,por jo ngritur ne piedestal pse po punon.Nqs eshte familjar e ka per detyrim te kujdeset per familjen e tij,dhe per partnerin qe ndan jeten.Ti me jep pershtypjen e nje mashkulli tipik Shqiptar qe vlereson edhe shef cka ndodh jashte familjes por harron se edhe partneri yt eshte njeri ,ka ndjenja.Ka dite qe edhe ajo eshte e lodhur,e stresuar.Ne marredhenie jane 2(dy) individe,ndaj nuk duhen pare gjerat ne prizem personal .Lodhje ka edhe gruaja qe kujdeset ne shtepi per ty,femijet,familjen tende.Ne Shqiptaret kur martohemi,nuk martohemi vetem me individin por me gjithe familjen e tij Lol
    Njecik me rrespkt per grate

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga Blis Lexo Postimin
    O ti ''xha sulo'' :P perse duhet ti ngrejme meshkujt kaq ne piedestal?? Normal,qe burri duhet vleresuar edhe rrespektuar per cdo te mire qe ben,por jo ngritur ne piedestal pse po punon.Nqs eshte familjar e ka per detyrim te kujdeset per familjen e tij,dhe per partnerin qe ndan jeten.Ti me jep pershtypjen e nje mashkulli tipik Shqiptar qe vlereson edhe shef cka ndodh jashte familjes por harron se edhe partneri yt eshte njeri ,ka ndjenja.Ka dite qe edhe ajo eshte e lodhur,e stresuar.Ne marredhenie jane 2(dy) individe,ndaj nuk duhen pare gjerat ne prizem personal .Lodhje ka edhe gruaja qe kujdeset ne shtepi per ty,femijet,familjen tende.Ne Shqiptaret kur martohemi,nuk martohemi vetem me individin por me gjithe familjen e tij Lol
    Njecik me rrespkt per grate
    E di sa lodheni ju, duke pa telenovelat. Rrini hani e pini , asgje tjerer. Burri sjell leket, gruaja blen breket
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-05-2011
    Postime
    107
    Noellag,jemi ne shekullin 21,aktualisht viti 2011.Ben vaki,punojne edhe grate e jane te integruara ne shoqeri

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ka qene dhe 1 video ne fb, qarkullonte, qe e refuzoi njera ne mall. Edhe ngeli ai. lol

Dhe mua sme pelqejne keto lloj propozimesh. a ka mundesi tek per tek. ka me bukur vetem une ai , ai une. biles i treti eshte i tepert.
    vallaj pinkije ene un si kom qef hic surprizat. me kishte bo i her njona per ditlindje i kshu surprize ene aty maroj muhabeti. kshu kalamoja
    no glove no love

Forcen e nje mashkulli ,ndjenjat e femres

Aaaaa cka duan nga meshkujt qenka pyetje!!

Psh ,duan nje mashkull te :bukur,mençem,pasur bile do na pelqente nje qe e ka edhe zerin e bukur dhe sportis'mes tjerash ,thash ..

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Nje gje eshte sigurt - qe bu(b)reca nuk duan.

Eshte nje shprehje tjeter qe e pershkruan dhe me mire ate me larte, por mjafton dhe ajo.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    nje ... hot latin lover

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Beba.......
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga Xhenet.M.S. Lexo Postimin
    E tani do ju them se une si femer qfar sdua
    Ne mengjes kur te zgjohem mos me fol 30 minuta, se jam ne luft me gjumin,nuk dua te me bezdisesh me pyetje te kota ,psh qfar ka per te ngrene?
    Zoti edhe ty ti ka fal duart pregadit edhe per mua.
    Kur te them dua te dalim ne kinema mos me propozo filma akcionesh,i kam inat armet.
    Mos me thuaj a ta kam hekuros kemishen se nuk je fukara por mere nje tjeter dhe vishe.Mos me thuaj pse po del me shoqet,se as un nuk ta ndal kur te dalesh me shoket.
    Mos me thuaj ne restorant kush po paguan,por behu gjentlement paguaj ti mbasi qe edhe rroga ime mer pjes ne hargjimet e shtepis.
    Mos me thuaj desha te blej nje buket lule por spata para,se mjafton edhe nje gjeth nga parku per te me par buzeqeshjen
    Mos thuaj kujdesu per femijet,se ata femijet i kemi nisur bashk por ndroja pampersin e une ja jap biberonin.
    Mos me thuaj qe jam e bukur vetem kur te kesh interes,mos me thuaj shoqja e shokut shume e mire se do te me besh te dyshoj,mos me thuaj se u mplaka se ketu do ta kuptoj qe edhe dashuria u plak.Eh tani nese jeni te afte ti perbaheni te gjithave ketyre rregullave ,dini qe femra nuk don shume ,por ate qe ju ofroni ta ndani me te.....
    shaka.
    Mendova se do na zbulosh ndonje mister te ri femeror, keto i dime, te pakten une...

Po nese ofrohet me shume se kaq je kundra ti?
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Mendova se do na zbulosh ndonje mister te ri femeror, keto i dime, te pakten une...

Po nese ofrohet me shume se kaq je kundra ti?
    Si pershembull?
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Faqja 22 prej 46 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •