Close

Rezultati i Sondazhit: Cilat nga keto te shpifin?

Votues
20. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Martesa me vajzen e axhes

12 60.00%
  • Martesa e nje plaku me nje vajze 7 vjecare

10 50.00%
  • Martesa me 4 kusherira te para ne te njejten kohe

11 55.00%
  • Pirja e alkolit

5 25.00%
  • Miqesia me jo-musliman

2 10.00%
  • Sharja e nje vellau musliman nga Somalia

1 5.00%
  • Democracia (ne fene islame vec Sheriat ka, jo democraci)

3 15.00%
  • Divorcet me SMS mesazh sa here te duash. Gruaja shkon nga burri ne burre

7 35.00%
  • Asnje s'me shpif, jam musliman!! Allahu me i madhi nga gjithe zotat

3 15.00%
  • Te gjithe me shpifin. Kujtova se jam Musliman.

5 25.00%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 72
    Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anėtarėsuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipėri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar mė parė nga Opake Opinga Lexo Postimin
    Shume here flitet per bashkejetesen paqesore te Shqipetareve me ata qe moren fene, emrat dhe traditat e pushtuesit Turk. Ka shume teori, po e imja eshte qe 99% e 'muslimaneve' Shqiptare nuk jane muslimane te vertete. Troc.

Per ta shikuar kete po bej nje poll /sondazh duke permendur disa gjera qe po i denove ose po tu duken shpifje, atehere nuk je musliman sepse kundershton Allahun e Myhametin.
    Tė tema s'dashta mu lidh se sum intereson fort mirėpo dashta mu nderlidh te kjo firma jote: "Per Kosovaret qe e duan Berishen, si Muhameti Aishen: Merreni!" Cila ėshtė domethėnia e kėsaj fjale?!

Sa pėr temėn shkurt! Askush nuk mund t'a shpall dikė musliman - jomusliman, katolik - jokatolik. Gjėrat e permendura nuk e qesin njerin prej fesė, feja ėshtė diēka personale edhe smundet dikush me qendru mbi dikė t'i thotė ej ti mendon keshtu bie ne kundershtim me islamin nuk je musliman - siē vepron ti nė kėtė rast.

Anyway mbes te ajo pyetja e cekur mė lart pėr Berishėn.
    Kombi mbi tė gjitha

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Edhe nje pyetje eshte dashte ta fusesh laret ne renditje, e ajo eshte:

*Opinga, a eshte qizme, a shllung leshi, a muslimane..?

Une ne kete rast, do te pergjigjesha se eshte shllung leshi.
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    un jam shqiptar ajo ka rendesi dhe nuk votova fare ishin disa pytje banale dhe mu duk jo logjike te votoj

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anėtarėsuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Ne shtetet muslimane prej ne Iran e deri ne Arabi mosha minimale esht marre 15 vjec per femrat, shkaku i rrethanave te reja , femrat jan me ndryshe tani per dallim nga me heret.

I derguari, Muhamedi a.s , Aishen e mori ne moshen 13 vjecare , e gjith kjo para 14 shekujve.
    Rrena me bisht. Myhameti ja ka vu surin Aishes kur ka qene foshnje, eshte 'feju' kur ajo ka qen 6 vjecare e thote qe ka prite per ta perdhunuar me seks 'normal' deri ne moshen 9 vjecare. http://islammonitor.org/index.php?op...=701&Itemid=94

Po muslimanet pleq kane menyra tjera perdhunimi per foshnjat qe i marrin per gra edhe para se te arrijne moshen 6 vjece. http://answers.yahoo.com/question/in...1232108AAppsxu perdor Google translate dhe kerko ne Google per "thighing" , thigh do te thote kofshe. Eshte praktika Mufakhathat ku muslimanet pleq vejne ate te tyre ndermejt kofsheve te foshnjave qe i kane per gra, sipas ligjeve muslimane.

http://www.google.co.uk/search?ie=UT...ighing%20islam
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Opake Opinga : 09-06-2011 mė 21:37
    Talaq, Talaq, Talaq.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Cfarė zelli kanė disa kėtu, i admirueshėm. Vec sikur ta pėrdornin pėr gjėra konstruktive sot do ishim Luksemburg jo Buhara.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Cfarė zelli kanė disa kėtu, i admirueshėm. Vec sikur ta pėrdornin pėr gjėra konstruktive sot do ishim Luksemburg jo Buhara.
    Mbrojta e femive nga pleqte e ndyte dhe prishja e gjakut me martesa me kusherira sic po bejne disa muslimane 'Shqiptare' jane shume me e rendesishme se Brukseli. Allahu ja fut kot ketu, nuk e di me i miri
    Talaq, Talaq, Talaq.

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetė se di.... :)
    Postime
    808
    Q'ua paske bėrė qejfin disave kėtu, qė nuk din asgjė tjetėr vetėm se tanė ditėn rrinė kėtu nė forum dhe vetėm sa s'presin qė tė hapet njė temė e kėtij lloji dhe tė shfryhen me cdo llojė fyerjesh kundėr bashkėkombasėve tė tyre.....

Nėse tė shkojnė sytė nė krye tė kėsaj faqeje do tė shohėsh porosinė e kėsaj pjese tė forumit e cila ėshtė si vijon:
    "Toleranca fetare Nė kėtė forum diskutohet rreth kontributit qė duhet tė japin komunitetet fetare nė ushqimin e tolerances fetare midis shqiptarėve. gjithashtu roli i fesė ne ēėshtjen tonė kombėtare."

Pastaj bėhet pyetja se cfarė lloj kontributi ke dhėnė ti me hapjen e kėsaj teme rrethė tolerancės nė mes ne shqiptarėve.
    Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė

Anėtarėsuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Yllbardh, eshte e qarte se s'mund te jesh Shqiptar dhe musliman, kete ta thone hoxhallaret e Maqedonise me islamin e vertete. P.sh. po se pranove se s'ka gje te martohesh me kusherira te para s'je musliman. Po e pranove, natyrisht qe s'je Shqiptar.

Pra, s'ka nevoje per tolerance, dhe kete se them une, e thone hoxhallaret e edukuar ne Arabi, Egjipt e Jemen.

Pervec Reneas e Mr Zeid, me trego nje qe mbeshtet martesat me kusherira te para ketu?
    Talaq, Talaq, Talaq.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Opake Opinga Lexo Postimin
    Jo vetem ajo po as nuk luftojne per sheriat, dhe nuk e zbotjne kur munden.
    Sa 'myslimane' Shqiptare meshkuj flasin me kunatat e tyre? Apo flasin me kusherirat e para, i lane grate te dalin ne rruge vetem etj etj. Allahu me sa thone s'eshte sh*erdh*te qe te tallen me te.
    ....ej, ju di cirkuza me kujtoni nje episode nga jeta ime:

Ishim asaj kohe diku 8 ose 9 vjec, dhe ishim tubuar te shoku im Bujari (djal arsimtari) te festojm naten e vitit ri (pooo, edhe une nje kohe kam qen qafir).....diku ishim 10 femije...

Dy shoke ja kishin filluar te luajn shah. Une u kyca aty tek gjysma e lojes, dhe shikjoj se "mbreterit" te dy vec nuk i kishin ne loje.....pasiqe moti kohe jam i mencur, pra, i dija rregullat e shahut, i pyeta se, ku i keni mbreterit ???, ja tha, i kemi shkembyer.........e pse e vazhdoni lojen ???, po akoma kena figura ne tablo....

Kjo tamam eshte fotografia qe kam tash para syve, ata dy shoket e mi, Iljazi dhe Imeri, qe luanin shah pa mbreterit.................edhe ju bukurosha luani e luani shah tymi ju shkon....por figurat e para qe i keni eliminu jane mbreterit....

Hallal ju koft buka qe e hani............

joooooooooooj, Fantazi !!!!
    albanish by nature

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga halla mine Lexo Postimin
    Edhe nje pyetje eshte dashte ta fusesh laret ne renditje, e ajo eshte:

*Opinga, a eshte qizme, a shllung leshi, a muslimane..?

Une ne kete rast, do te pergjigjesha se eshte shllung leshi.
    ...pasiqe e ka me shume me esnafet e ilirides (ne shkenishte, makedonise), ne andje ka tetova i thona "shllaung leshi te ndauket"....

tung
    albanish by nature

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •