....milet, kush eshte mor moderatori i kesaj rubrike ???...vallahi a mund te lajmerohet ai sportisti ketu ta mesojm pak mbi detyrat qe i ka "moderatorlleku" i nje forumi ???...sidomos ketu ku duhet te diskutohet mbi "tolerancen".....
flm
Martesa me vajzen e axhes
Martesa e nje plaku me nje vajze 7 vjecare
Martesa me 4 kusherira te para ne te njejten kohe
Pirja e alkolit
Miqesia me jo-musliman
Sharja e nje vellau musliman nga Somalia
Democracia (ne fene islame vec Sheriat ka, jo democraci)
Divorcet me SMS mesazh sa here te duash. Gruaja shkon nga burri ne burre
Asnje s'me shpif, jam musliman!! Allahu me i madhi nga gjithe zotat
Te gjithe me shpifin. Kujtova se jam Musliman.
....milet, kush eshte mor moderatori i kesaj rubrike ???...vallahi a mund te lajmerohet ai sportisti ketu ta mesojm pak mbi detyrat qe i ka "moderatorlleku" i nje forumi ???...sidomos ketu ku duhet te diskutohet mbi "tolerancen".....
flm
albanish by nature
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Nuk percaktojne keto pyetje se sa jane mysliman shqiptaret pasi arsyet qe mund te zgjedhin keto opsione te mundshme jane dy:1-Ose e ben per inat te fese apo besimit kundershtar,2-ose nuk kuptojne pyetjen.Per mendimin tim besimtaret mysliman shqiptar jane injorante ne raport me fene e tyre dhe librin e Kuranit saqe vete e [ethyjne dhe vete e lepijne.Me ne rregull me duken ata te Jordanise se keta qe kemi ne
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Geri Tr : 10-06-2011 mė 09:39
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
8 vete paskan arritur te votojne ne kete pseudosondazh?
dmth 7 vete (pervec hapesit te temes natyrisht) paskan arritur ta deshifrojne kete teme dhe te nxjerrin nje kuptim?
wow! vertete per t'u admiruar jeni. bravo iu qofte
te deshifrosh kodin e hammurabit eshte nje loje femijesh ne krahasim me kete teme.
Vasudhaiva Kutumbakam
O injorant,
ti personalisht, a ke problem te martosh vajzen e axhes? Po ose jo. Po qe mysliman pergjigja duhet te jete "jo, s'kam problem. Dhe mund ta marr vajzen a halles per nuse te dyte, vajzen e tezes per nuse te trete dhe nje kusherire tjeter per nuse te katert."
Fajin se ka sondazhi, e ka feja myslimane dhe traditat e poshtra te saj qe c'do mysliman duhet ti zbatoje se Allahu e di me se miri.
Talaq, Talaq, Talaq.
Tolerance a po vetem emer sepse ketu shtjellohet peqarje nenqime.
Ti ketu deshiron te besh perqarje.
Ku jan adminat,keni filluar ta shendrroni kete pjes te nen forumi si aj koshi plehrave ( ateistave )
" Injoranca ėshtė Terri mė i madh nė Botė "
o gjallese, nuk te ofendova. kete edukate te ka dhene mamaja?
sondazhi yt thote:
Cilat nga keto te shpifin?
- Martesa me vajzen e axhes
- Martesa e nje plaku me nje vajze 7 vjecare
- Martesa me 4 kusherira te para ne te njejten kohe
dhe ca gjera qe sipas teje jane te lejuara, apo te keshillueshme per myslimanet (nuk e di cfare thote truri yt).
pastaj shton:
- Pirja e alkolit
- Asnje s'me shpif, jam musliman!! Allahu me i madhi nga gjithe zotat
a e kupton se ajo "pirja e alkoolit" per shembull eshte pa lidhje ketu?
nese dikush thote: "asnje nuk ma shpif sepse jam musliman", kjo nuk do kishte kuptim pasi me sa di une muslimaneve, pirja e alkoolit ia shpif.
sdq meqe me pyete: po. do e kisha shume problem te martohem me vajzen e axhes.
po ti e ke problem te shkosh tek nje psikolog?
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt