Close
Faqja 23 prej 48 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 473
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Nuh-hahaha sa kam qesh me ate te tradites islame po mir ike then e pershendet ai pa kapuc hahaha po ri more ku edin ti se e pershendet,ndoshta seka hiq haahahah. Cirkuza ka plot,ju prin i pari i tyre chiminones
    ...dhe ti thua se nuk duhet te mirena me keta ???.............o tan diten do te mirem....besom, i kam ne nje forum gjerman diku 10 000 shkrime....9000 prej tyre jane kacafitje me serbet per kosoven.........e keta kelisha ketu nuk jan as ne majen e gishtit vogel te nje serbi....keta as qe dijn te ofendojn, a nuk i sheh si po shajn, tamam si ato curravecat e fukarave te mehalles kur nuk i leshonim te lozin me na futboll....

si psh:

....ta bej ta kthej une motren teje,
    .....do te shohesh nga vellau im i madh
    ....te kalojsh andej ka rruga ime

selam

PS: mendoj se ka....se per ndryshe nuk do t'ja kapte mendja te kapet me muslimanet ketu.....kete "mendje" ja japin gjenat musliman qe i ka akoma ne trup.....edhe njeqind here te kryqezohet, dhe 1 kg. peshe ti ket kryqi ne qaf, musliman i ka rrenjet, musliman e ka farefisin.....dhe musliman do te behet, ndash me te mire, ndash me te keq.....

PPS: mos ma mer per kusure ate me zvicren....me e mire se austria eshte....fatkeqsisht....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 08-06-2011 më 10:24
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    O Djema,,,,

Shqiptari ne Shpirt ka Tradit Shqiptare!!!

Por per ta kuptuar kte,,Shqiptarit ne fillim i duhet ta C´liroj Shiprtin e pushtuar dhe te maskuar!! pas ksaj,,at´her do ta kuptojn se c´far tradite dhe kulture ka ne Shpirti i Shqiptarit!!

Ju nuk e konceptoni dot se si kan rrjedhur gjerat...

por te thuash se Shqiptari ka Tradit Muslimane ne shpirt,,,esht e njet me kte krahasim..

nese sdo te kishte qen Amerika,,,,profeti dhe Zoti i Botes do te kishte qen Hitleri,,

dhe deri me sot,,,Nazistet do te kishin arritur ta veshin Shpirtin e njerzve,,me traditen dhe kulturen Naziste,,,

pra a e kuptoni se si shkojn Gjerat??

sot do te thonin shum Shqiptar,,,un Traditen Naziste e kam ne Zemer,,

por ai thjesht do te ishte i pushtuar,,,dhe Zemra dhe shpirti i tij te maskuar!!

ashtu sic pretendojn disa e Kulturen Muslimane e kan Ne Shpirt,,,

JO kte smund ta ket Shqiprti Shqiptar,,,ajo esht vetem Mask,,dhe pushtim,,

esht pushtim i Zemres,,,duke te presionuar me Emrin e Zotit,, ne mynyr qe ti te nenshtrohesh!!

po a Eshte Flamuri Shqiptar krenar,,,nese ti do ta maresh me vete si pjes te krenaris,,,dhe te shkosh ti perkulesh nje kulture tjeter 5 her ne dit c´do dit??

ku esht Liria dhe nderi i Flamurit ne ate moment???

i shtrir per toke,,,para kembeve te Flamurit te Muhametit!!

i pushtuar nga frika!!!

Por jo,,,un po mar si shembull nje perqindje te Vogel te Shqiptarve,,

Shqiptaret e vertet,,,nuk i perkulen Askujt ne Bot!!

Pos Diellit,,,i cili ne praktik me fakton se esht me i Madhi,,,me i drejti,,,me i dashuri,,dhe me i domosdoshmi,,

i vetemi qe mund ta perkul Flamurin para tij.nese do ta perkulje Flamurin para dickaje tjeter,,

ti sdo te jesh kurr njeri i lir,,,,por sllav i veprave njerzore,,dhe genjeshtrave njerzore,,

do te jesh sllav i pushtuar ne zemer,,,duke te presjonuar me Emrin e Zotit,,

i cili vetem per presion qe ska nevoj,,

Ju nuk keni arritur akoma ta kuptoni,,,se Globalizimi ne emer te nje bindje te perbashket,,,

esht origjinal si ideollogjia e Hitlerit...

Ska njeri ne bot,,,apo veper njerzore,,,apo gje ne bot qe un te perkulem para saj!!

http://www.youtube.com/watch?v=_zeXd9vhcsI

I nderuari BRI CJAPI,

ne asnje moment nga teje nuk do te kerkoj arsyetime, perse je ashtu sic je, dhe perse shkruan ashtu sic shkruan.

Nje gje e ke thene te vertete, eshte pune zemre, dhe "pushtim" i zemres.........por, KURRE e arrin nje "ideologji", nje "menyre jete", nje "vlere" zemren tende ???..........kur ajo kultivohet.

A na pelqen, a nuk na pelqen, eshte dytesore, populli yne ka "kultivuar" rrendin shoqerore musliman, te krishtere dhe orthodoks 600 vitet e fundit. Nuk ka birre nane qe mund ta mohoj dhe maskoj kete me mbeshtjellje "ideale" qe burojn nga "deshira" e jo nga realiteti....

Une nuk dua qe ti perzonalisht te "lavderosh" ate qe une e "dua"....por nuk guxon ta shajsh dhe ofendosh, per thjesht te njejtat arsye, qe mendon se ja vlen ato te lartpeshohen....si mendon per flamurin se duhet te respektohet, ashtu duhet edhe bindja ime per kete jete qe e kam, dhe per te jetuar kete jete qe e kam NJE (jo me shume) te respektohet.

Le te jete pra flamuri nen vijen ai qe na bashkon.........por dyshoj se do te mund te pajtohen do figura me kete ketu, sepse ata enderojn nje IDEAL qe nuk ka gjasa te jetesohet, se paku jo, nese nuk miremi vesh njeri me tjetrin. Shqiptaret musliman e kane deshmuar dy here brenda 10 viteve te fundit, se e respektojn flamurin, dhe se bile dijn edhe tja mbajn dhe ruajn vleren. Pra, ne nuk jemi ne pozite te deshmojm, neve e kemi deshmuar.

tung
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...aq llom, saqe ne mes te tiranes 5 her ne dite pellet hoxha dhe kush nuk guxon te dal ti thot, aman, sa rehat ishim 50 vjet...shuj tash, moj pakico....
    Sa per ate, mu perpara atyre mazllemave qe hyjn ne ate faltoren harape,kalojne vajzat me minifunde dhe djem me birra ne dore dhe asnje mazllem nga ajo pakica e shkon ne xhami nuk guxon te thote asnje gjysem fjale!!! Quhet demokraci, ti Tunxh!!!

....sorry gazi, per te mbush vellimin e kokes...........vazhdo me korrigjimet.
    Po ti sikur je edhe i kulturuar mer mazllem, biles me "kulture" gjermane....e ke studiuar gjasme!!!....ta laj kryt se kam akoma nje fije shprese se ka diçka sado te vogel shqiptare tek ti.....sapo ta humb ate fije shprese, do te te trajtoj se çdo hajvan tjeter......
    ...shqiptari i krishtere e ka bere ate, jo muslimanet....ngase thua se ke rrenja muslimane, kete "hajvanllek" nuk e kane bere parardhesit e tu......
    Shko ere kungull Stambolli e pellit me turqelit po deshe......Peqini, i gjithi mysliman, e ka pire rakine gjithmone, biles eshte krenaria e peqinasve, e ti me flet per myslimane........eshte pikerisht siç e them une: ne shpirt jemi te gjithe te krishtere....veçse eshte akoma opiumi harap qe i mban akoma me sy mbyllur......
    ...ne cilin kosh ore, ne ato qe jane te venduar ne sheshin skenderbe ???, kure ???, pasi thiri ezani i drekes, apo ai i iqindise ???
    Ne koshin e plehrave e kam hedhur ISlamin, atje ku e meriton......te djeg ty Tunxh??!!
    ....mund te bejsh bre, si jo.....cfare kapaciteti tjeter posedon perpos "palacove"........qe edhe fjalen musliman nuk din mire me e shkrujt.....ne pergjithesi, nuk ka nevoje une te lexoj shkrimin tim, pasiqe te kam ti lektor....a do te mbetesh i papunesuar ???.....
    ....ahahahahahhha......hajde hoxhe me zile, hajde.....
    Mazllem, ç'kemi??---Ehh, hiç......,--I teti ne bronx!!

P.S."Akoma nuk e ke shpalosur para forumit se sa te dhemb qe Gjergji ua leroi turqve per 25 vjet rrjesht........tregohu burre, trim mysliman dhe shpalle ketu!!!"....ku e ke burrnine, turqeli??!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 08-06-2011 më 10:36
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    kete "mendje" ja japin gjenat musliman qe i ka akoma ne trup.....edhe njeqind here te kryqezohet, dhe 1 kg. peshe ti ket kryqi ne qaf, musliman i ka rrenjet, musliman e ka farefisin.....dhe musliman do te behet, ndash me te mire, ndash me te keq.....
    O Njeri i mir,,, Shpirtin Shqiptar!! dhe krenarin Shqiptare,,

duhet te dini ta ndani,,,nga Kryqi dhe nga Sexhadja..

esht Shpirt i lindur vetem,,qe nga dita e par qe njerzimi i ka hapur syt,,,

esht shpirt i kompletuar,,me moral trimeri dhe bes,,me te gjitha gjerat qe i nevoiten perte shkuar i paster dhe pa mekate deri ne diten e Fundit.

Duhet ta kuptoni nje gje,,

Se sikur te marrim shembull dy anije ne nje oqean te madh,,

njera e mbushur plot me Shqiptar,,,katolik apo ortodoks apo ateis..

dhe anija tjeter,,e mbushur me Musliman te avganistanit apo pakistanit,,

ndersa ju do te kishit vetem nje mundesi per te zgjedhur,,,te shpetoni njeren nga anijet,,,te cilat jan ne rrezik per mbytje,,,

feja juaj more Zotni,,,te thot qe ti duhet te shpetosh vellezrit e bindjes,,,qe i bjen te shpetosh Avganet dhe Pakistanet,,,Vetem sepse jan musliman vellezer te bindjes,, dhe do te linit te zhyten dhe te vdesin,,,vellezrit e juaj te Gjakut!!

a e kuptoni se c´far ka feja ne thelb??

ta c´kombtarizoj njerzimin,,,dhe ti bej ata te gjith vellezer te nje bindje dhe te nje kulture,,,qe ne kohen kur u perhap,,,nuk egzistonte nje Amerik si ne kohen e Hitlerit,,qe ja shtypi kryt perpara se te arrinte te behej "profet" per njerzit,,por ne ate koh,,,Egzistonte vetem NJE Shqiperi dhe nje Gjergj Kastriot.

Tani feja Muslimane ka patur nje Favor,,qe Muhameti apo Sulltanet qe e perhapen Ideollogjin e tij me pushtime,,,nuk e kan patur fatin e Hitlerit,,

po te kishte arritur Hitleri qe te pushtonte Rusin.

dhe po ti kishte ardhur vdekja,,,natyrshem..

sot Gjermanet dhe shum vende te pushtuara nga ai,,do ta kishin akoma Hero,,

dhe do te vazhdonin njerzit akoma te behen Nazist,,,jo më me dhun,,por tani me deshir,

sot do te kishe par njerzit te thon,,,po jo un behem nazist me deshir,,sepse Hitleri nuk po vjen me tanke qe te ma jap Fen dhe idologjin e vet me Zort,,

ajo mjafton vetem ne fazen fillestare,,,,dhe po te vdes individi qe e perhap kte ideollogji,,,,po te vdes natyrshem,,at´her ajo do te ngelej pergjithmon..
    Ndryshuar për herë të fundit nga iLirjam : 08-06-2011 më 10:44

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Hec more edukone ju ate wampirin e juv chinon !
    Qysh i bin ktij muhabetit tend biro: Ti e percakton vetveten si mysliman pa edukate, je i pari qe fillon e cyt kedo ketu ne forum e pastaj ke fytyre te qahesh per edukaten e te tjereve??!!
    Chino eshte thjesht "antikorp" ne trupin e Shqiptarise....sapo sheh ndonje virus qe sulmon vlerat kombetare, hyn drejt e ne aksion......Zoti i shtofte shqiptaret si ai!!!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    O Njeri i mir,,, Shpirtin Shqiptar!! dhe krenarin Shqiptare,,

duhet te dini ta ndani,,,nga Kryqi dhe nga Sexhadja..

esht Shpirt i lindur vetem,,qe nga dita e par qe njerimi i ka hapur syt,,,

esht shpirt i kompletuar,,me moral trimeri dhe bes,,me te gjitha gjerat qe i nevoiten perte shkuar i paster dhe pa mekate deri ne diten e Fundit.

Duhet ta kuptoni nje gje,,

Se sikur te marrim shembull dy anije ne nje oqean te madh,,

njera e mbushur plot me Shqiptar,,,katolik apo ortodoks apo ateis..

dhe anija tjeter,,e mbushur me Musliman te avganistanit pao pakistanit,,

ndersa ju do te kishit vetem nje mundesi per te zgjedhur te shpetoni njeren nga anijet,,,te cilat jan ne rrezik per mbytje,,,

feja juaj more Zotni,,,te thot qe ti duhet te shpetosh vellezrit e bindjes,,,qe i bjen te shpetosh Avganet dhe Pakistanet,,,Vetem sepse jan musliman vellezer te bindjes,, dhe do te linit te zhyten dhe te vdesin,,,vellezrit e juaj te Gjakut!!

a e kuptoni se c´far ka feja ne thelb??

ta ckombtarizoj njerzimin,,,dhe ti bej ata te gjith vellezer te nje bindjes dhe te nje kulture,,,qe ne kohen kur u perhap,,,nuk egzistonte nje Amerik si ne kohen e Hitlerit,,qe ja shtypi kryt perpara se te arrinte te behej "profet" per njerzit,,por ne ate koh,,,Egzistonte vetem NJE Shqiperi dhe nje Gjergj Kastriot.

Tani feja Muslimane ka patur nje Favor,,qe Muhameti nuk ka patur fatin e Hitlerit,,

po te kishte arritur Hitleri qe te pushtonte Rusin.

dhe po ti kishte ardhur vdekja,,,natyrshem..

sot Gjermanet dhe shum vende te pushtuara nga ai,,do ta kishin akoma Hero,,

dhe do te vazhdonin njerzit akoma te behen Nazit,,,jo më me dhun,,por tani me deshir,

sot do te kishe par njerzit te thon,,,po jo un behem nazist me deshir,,sepse Hitleri nuk po vjen me tanke qe te ma jap Fen dhe idologjin e vet me Zort,,

ajo mjafton vetem ne fazen fillestare,,,,dhe po te vdes individi qe e perhap kte ideollogji,,,,por te vdes natyrshem,,at´her ajo do te ngelej pergjithmon..
    Gabim je bri cjapi,

nuk eshte e vertet, njeriu si krijese e zotit nuk ka "vlere" te ndryshme ne saje rreziku. Etika dhe morali jane ne te tri fete ne epitetet me te larta te perqendruara.

Po te shpetoja une anijen me shqiptare, se ata jane shqiptare, nuk jam hic ma shume i "ndershem" edhe ne ate "peshoren" qe ti e paraqet ketu.

Ne pergjithesi fete transportojm me shume mesazhe se ato te gjakut, andej edhe fete mbijetojn, kurse ideologjite vdesin. Pra, krahasimi diku eshte paksa i dobet, ngase kategorite nuk perputhen.

E verteta eshte si cdohere diku ne mes, eshte pune "besimi" ne tjetrin. Muslimanit i mesohet te jete i sinqert dhe i ndershem. Andej, kur kame pune me nje musliman te devotshem ndjej nje siguri me te larte, asgje me shume. Por ne pergjithesi, ne si shqiptare aq shume kemi vuajt, saqe vetem te qenurit shqiptare na mbush me gezim. A beson se kur ndegjoj shqiptare ne rruget e vjenes ndihem shume mire dhe krenare ???, jo se folin shqip, por gezohem se jane aty, dhe ju jepet mundesia ta marrin jeten e tyre ne doren e vet, une i cilesoj shqiptaret si nder me te aftit ne krahasim me popujt tjere, dhe per kete me behet qejfi, qe shqiptareve ju jepet shanci te marin jeten e tyre ne dore, dhe te bejn dicka.....fatkeqsihst ne vendlindje nuk i kena mundesite....

Prandaj, une ndjehem me i sigurt afer jarigasit, se ndonje muslimani te pakistanit....kete e them sinqerisht.....se po te njejtat ndjenja per shqiptaret i ka edhe ai, dhe mjafton ti them "miredita", ajo ndihet shpirterisht sikur e bashkova shqiperine....per momentin me siguri jemi ne kete gjendje "shpirterore"...nese tolerojm te na percajn tjeret, ndoshta ndonje dite do te ndihem me i sigurte afer pakistanezit.....por krejt kjo mvaret nga aftesia jone, se si do te miremi me problemet, qe mendojm se jane probleme....qofshin edhe me te voglit....

Ne pergjithesi une them MIRE ESHTE KESHTU............cka do me motivonte mua te futem ne forumin shqiptare, po te mos kishin qen keto "mesele".....ndoshta nuk e shohim te miren, por ajo eshte nder ne....me siguri

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Sa per ate, mu perpara atyre mazllemave qe hyjn ne ate faltoren harape,kalojne vajzat me minifunde dhe djem me birra ne dore dhe asnje mazllem nga ajo pakica e shkon ne xhami nuk guxon te thote asnje gjysem fjale!!! Quhet demokraci, ti Tunxh!!!

Po ti sikur je edhe i kulturuar mer mazllem, biles me "kulture" gjermane....e ke studiuar gjasme!!!....ta laj kryt se kam akoma nje fije shprese se ka diçka sado te vogel shqiptare tek ti.....sapo ta humb ate fije shprese, do te te trajtoj se çdo hajvan tjeter......
    Shko ere kungull Stambolli e pellit me turqelit po deshe......Peqini, i gjithi mysliman, e ka pire rakine gjithmone, biles eshte krenaria e peqinasve, e ti me flet per myslimane........eshte pikerisht siç e them une: ne shpirt jemi te gjithe te krishtere....veçse eshte akoma opiumi harap qe i mban akoma me sy mbyllur......
    Ne koshin e plehrave e kam hedhur ISlamin, atje ku e meriton......te djeg ty Tunxh??!!
    ....ahahahahahhha......hajde hoxhe me zile, hajde.....
    Mazllem, ç'kemi??---Ehh, hiç......,--I teti ne bronx!!

P.S."Akoma nuk e ke shpalosur para forumit se sa te dhemb qe Gjergji ua leroi turqve per 25 vjet rrjesht........tregohu burre, trim mysliman dhe shpalle ketu!!!"....ku e ke burrnine, turqeli??!!
    ...he bre jari, sa monoton behesh, per Allah.....hajt ndroje pak kaseten....

Muslimani nuk kultivon rakine, o jahu.....nese dikush e ben, dhe thot se eshte musliman, ai neser do te thote edhe se eshte muzat, ose pas dy a tri gotave raki do te thote bile se eshte edhe dele, e ndoshta mund te te demonstroj "mbajtje" dele me dash live....

tung

PS: ma ke ftof me ato mini fundat para xhamise.......ja u hengsha fundat une atyre....
    albanish by nature

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Gabim je bri cjapi,

nuk eshte e vertet, njeriu si krijese e zotit nuk ka "vlere" te ndryshme ne saje rreziku. Etika dhe morali jane ne te tri fete ne epitetet me te larta te perqendruara.

Po te shpetoja une anijen me shqiptare, se ata jane shqiptare, nuk jam hic ma shume i "ndershem" edhe ne ate "peshoren" qe ti e paraqet ketu.
    O Njeri,,

ti duhet te jesh i vertet,,para te gjithave,,,sepse Anija ne te cilen ndodhen Shqiptaret,,

mund te jet edhe nje anije,,qe ndodhet vetem Vellau i jot qe esht katolik zem shembull,,,dhe ne anijen tjeter..vetem nje Pakistanez qe esht Musliman,,

ti duhet te ndiheshe i privilegjuar,,,,te jetosh nje Moment Historik,,ku tju deshmosh Familjes tende,,vellait tend,,apo Shqiptarve,,vellezerve tu te gjakut,,

qe nuk don asken ne bot me shum se Ata,,,se nuk don askend me shum ne bot se familjen tende!! e cila ashtu si familja jote qe jeton posht kulmit te shtepis tende,, esht Familja Shqiptare,,qe jeton posht Kulmit te Flamurit Shqiptar,,,

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ........e keta kelisha ketu nuk jan as ne majen e gishtit vogel te nje serbi....keta as qe dijn te ofendojn,
    Te lumte, Tunxh!! Tregoja forumit se cilat jane vlerat islamike: Burrnia matet me nivelin e fyerjeve....sa me te poshtra te jene keto, aq ma burr eshte myslimani!!.....
    Sa per "kelishat", eshte me mire te debatosh me ata qe ka lene turku prapa.....faren e fisin tend, te paret!!
    a nuk i sheh si po shajn, tamam si ato curravecat e fukarave te mehalles kur nuk i leshonim te lozin me na futboll...
    Ja edhe nej vlere tjeter myslimane qe ti si "pasanik" i katundit e ke vene shume mire pah: "curravecet e fukarave" nuk i pasuron dot islami!!...
    PS: mendoj se ka....se per ndryshe nuk do t'ja kapte mendja te kapet me muslimanet ketu.....kete "mendje" ja japin gjenat musliman qe i ka akoma ne trup.....edhe njeqind here te kryqezohet, dhe 1 kg. peshe ti ket kryqi ne qaf, musliman i ka rrenjet, musliman e ka farefisin.....dhe musliman do te behet, ndash me te mire, ndash me te keq.....
    ...ahahahahah...ishin po ato gjene "myslimane" te Gjergj KAstriotit qe ua leroi turqve te Allahut....ahahahahhaah....shko ere fshi qyrrat ne xhamine e Sulltan Mahmutit, kungull Stambolli.....ahahahhahahaha.......hajt tragona se sa te djeg per sulltanet, o turqeli!!!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Muslimani nuk kultivon rakine, o jahu.....nese dikush e ben, dhe thot se eshte musliman, ai neser do te thote edhe se eshte muzat, ose pas dy a tri gotave raki do te thote bile se eshte edhe dele, e ndoshta mund te te demonstroj "mbajtje" dele me dash live....
    ....ahahahahahaha...ju rroft ajo "shumica" myslimane nder shqiptare juve.....ahahahahhahah....99% e shqiptareve e pijne rakine.....ahahahahahahahahah....e more vesh se sa tunxh je??!!

PS: ma ke ftof me ato mini fundat para xhamise.......ja u hengsha fundat une atyre....
    O kungull, birrat jane ftohta......minifundet jane zjarr.........ahahahahah...epo ç'iu ka bere islami mer jahu!!!
    Jarigas

Faqja 23 prej 48 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •