Close
Faqja 22 prej 48 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 473
    ... shume mire pe spjegojka.
    pa koment.
    Mungesa e besimit e ben njeriun te cmendur...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Pse mor presheva a sben edhe grat te tallen ne forum

Me shum cirkuz neper keto tema lexon njeriu sesa dicka te dobishme!
    Jetë e rëndë.......!!!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    a po e sheh o vella se cka i ben feja njeriut?
    Ja se ç'i bon:
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Une jam mysliman ,............., nqs me shan motren, mamin ta boj hallall, por nuk ta boj hallall nqs me shan edhe Muhammedin............ ne fene Islame amoni ta kom mos me prek.
    .............. ende s'i kam mbushur 18 vjet !!!
    Sidoqofte, per hir te respektit dhe kultures qe mbarti, du t'iu lutesha forumisteve qe te mos zhgerryten ne balten e fjalorit te piset dhe te sarkazmes se felliqur ndaj vellezerve shqiptare.....thjesht, shmangni debatin me dallkauket dhe hajvanet(e sidomos me minorenet).....!
    Shperfillja eshte perçmimi me i madh!!!
    Jarigas

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ja se ç'i bon:

Sidoqofte, per hir te respektit dhe kultures qe mbarti, du t'iu lutesha forumisteve qe te mos zhgerryten ne balten e fjalorit te piset dhe te sarkazmes se felliqur ndaj vellezerve shqiptare.....thjesht, shmangni debatin me dallkauket dhe hajvanet(e sidomos me minorenet).....!
    Shperfillja eshte perçmimi me i madh!!!
    ....ndegjoni ndegjoni..............kush na flet per "kulture" dhe "respekt".....a i ke hulumtu rrenjet e fisit o jari, ku ke dal ???, ke verejt rrenja te ndershme muslimane dhe tash fillon tu referohesh atyre ???....bukur, me behet qejfi....a te thash se nje dite do te me thuash, thanks nuho.....

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....ndegjoni ndegjoni..............kush na flet per "kulture" dhe "respekt".....a i ke hulumtu rrenjet e fisit o jari, ku ke dal ???, ke verejt rrenja te ndershme muslimane dhe tash fillon tu referohesh atyre ???....bukur, me behet qejfi....a te thash se nje dite do te me thuash, thanks nuho.....

tung
    Une te them edhe qe tashi "thanks", per paraqitjen e neveritshme qe i ben Islamit ne çdo shkrim tendin!!!
    Fale teje, shume shqiptare "myslimane" po e kuptojne dita-dites se pse shqiptaret e ndjejne veten akoma ne nje erresire mesjetare......te lumte!!
    Ah, edhe diçka, meqe ti je "filozof" me kulture "gjermane": kur flet per "rrenje te ndershme myslimane", jo vetem qe s'ia ke fare idene se per çfare derdellit, por ne te njejten kohe aludon per "rrenje te pandershme myslimane".......Tunxh Stambolli!!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Une te them edhe qe tashi "thanks", per paraqitjen e neveritshme qe i ben Islamit ne çdo shkrim tendin!!!
    Fale teje, shume shqiptare "myslimane" po e kuptojne dita-dites se pse shqiptaret e ndjejne veten akoma ne nje erresire mesjetare......te lumte!!
    Ah, edhe diçka, meqe ti je "filozof" me kulture "gjermane": kur flet per "rrenje te ndershme myslimane", jo vetem qe s'ia ke fare idene se per çfare derdellit, por ne te njejten kohe aludon per "rrenje te pandershme myslimane".......Tunxh Stambolli!!!
    ......o jari, pa dyshim, u kam prek ne thelb........kete e reflektojn reagimet qe i beni.......

Nje, muslimanet shqiptare, qe kane ndjenja fetare ne shpirt, ata i kane nga FAMILJA qe i ka kultivuar ata..........nuk mund nuh musa tja rrit apo rrezoj ata nje shqiptari qe eshte lind dhe rrit ne rrethana te tilla....ata SHQIPTARE do te me perkrahin, ose do te me KESHILLOJN, kurre ne jete nuk do te me shajn ose offendojn, edhe nese une mund te shkruaj ndonje shkrim provokues ne kete drejtim....e din pse ???.........sepse kane TRADIT shqiptare dhe muslimane te mbjellur ne shpirt.........per 50 vjet komunizem, ne nje humnere materiale dhe kulturore nuk ke ti faj........por shfrytezoe at pusto mendje, se nuk e ke vetem per te mbush koken me vellim......nuk shitet dinjiteti per nje shnicell derri e per nje gote rraki....ne xhenet e i ke lumenj te tere me vere....ben saber ja kafsha belane...zgjohu, o jari, zgjohu he trim shqiperie...........

tungi

PS: shqiptaret si puna jote qe nuk e ndjejn vehten ne "erresiren mesjetare" e ndejn vehten ne servilizmin perendimore.....kjo eshte gjith magjia e meseles.....si ato picaxhinjt ne restoranet........joooo, une nuk quhem Hasan, une quhem Ricardo, dhe jam italiano....a nuk e sheh se shes pica.....
    albanish by nature

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ......o jari, pa dyshim, u kam prek ne thelb........kete e reflektojn reagimet qe i beni......
    Po te falenderova mer mazllem.....po qysh mer jahu, edhe shneti plaç te duket, a??!!....ahahahahahaha....epo ç iu ka bere islami juve mer Tunxh....pupupupuu......
    Nje, muslimanet shqiptare, qe kane ndjenja fetare ne shpirt
    ...pra nej pakice fare e vogel!!
    , ata i kane nga FAMILJA qe i ka kultivuar ata.........
    Ne kushte historiko-shoqerore te caktuara....tashi ka vdekur ajo kohe!!
    .........sepse kane TRADIT shqiptare dhe muslimane te mbjellur ne shpirt...
    ..llogje....nuk egziston "tradita myslimane"......sill deshmi po qe i zoti!!
    .....por shfrytezoe at pusto mendje,
    Allahut dhe Muhamedit, se bashku me MAnatin, Uzen dhe Aishen......po qe se nuk te merzit reagimi im ndaj serbishtes apo turqishtes, vazhdo.......
    se nuk e ke vetem per te mbush koken me vellim...
    Qe te "mbushet koka me vellim", nuk e pata degjuar ndonjehere, por nga hajvanet e mazllemizuar çfare s'mund te degjosh....ahahhahahhaah.....ti je edhe teknik ndertimi gjasme....ahahahhaahha...me kulture gjermane.....ahahhhahahah.........hajde hoxhe me zile, hajde!!
    ...nuk shitet dinjiteti per nje shnicell derri e per nje gote rraki.
    Shqiptari rakine e ka bere ne shtepi te vet....edhe derrin apo lopen e ka rrit vete.....kur shkruan kesi hajvanlleqesh, a te duket vetja i "kulturuar" a??...ahahahahahah.....
    ...ne xhenet e i ke lumenj te tere me vere...
    ....ahahahahahahah......o Tunxh!!! Po s'pat lumenj me raki, nuk i intereson shqiptari, o mazllem.....ahahahhaahahah......ah, meqe ra fjala, po mishi i derrit a do te jete i lejuar ne "xhenet"??!!....ahahahahahah.....
    ...zgjohu, o jari, zgjohu he trim shqiperie...........
    Sapo e bera nje gje te tille, e hdha ne kosh te plehrave islamin me gjithe ç'permban.......zgjim me te mire nuk ka per shqiptaret!!
    PS: shqiptaret si puna jote qe nuk e ndjejn vehten ne "erresiren mesjetare" e ndejn vehten ne servilizmin perendimore.
    ...vazhdon perçartja??!!
    ....kjo eshte gjith magjia e meseles.....si ato picaxhinjt ne restoranet........joooo, une nuk quhem Hasan, une quhem Ricardo, dhe jam italiano....a nuk e sheh se shes pica.....
    "Hasan" eshte harap....sidoqofte, shqiptareve mund t'iu vije turp te paraqiten me emra harapesh dhe turqish qe ua kane leruar memedheun per 5 shekuj me rradhe.....pastaj jane ate te paturpshmit si puna jote qe levdohet me sulltanet turq!!!
    Akoma nuk e ke shpalosur para forumit se sa te dhemb qe Gjergji ua leroi turqve per 25 vjet rrjesht........tregohu burre, trim mysliman dhe shpalle ketu!!!!

P.S. Ki meshire per forumistet e tjere......une mund te te bej palaço per çdo fjali qe shkruan, por te tjeret nuk do te kishin asnje te mire prej kesaj.....prandaj, para se te postosh shkrimin tend, lexoje vete perpara!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 08-06-2011 më 07:10
    Jarigas

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Po te falenderova mer mazllem.....po qysh mer jahu, edhe shneti plaç te duket, a??!!....ahahahahahaha....epo ç iu ka bere islami juve mer Tunxh....pupupupuu......
    ....lere cna ka bere neve......shih cka u ka bere juve.....50 vjet nuk ju ndegjua zeri....sot perseri ben llom....

...pra nej pakice fare e vogel!!
    ...aq llom, saqe ne mes te tiranes 5 her ne dite pellet hoxha dhe kush nuk guxon te dal ti thot, aman, sa rehat ishim 50 vjet...shuj tash, moj pakico....

Ne kushte historiko-shoqerore te caktuara....tashi ka vdekur ajo kohe!!
    ...ha, tash me ke bere te qesh....po ti je 50 vjet mas, o shoki, as qe te ka arrijt teje ajo kohe....ngadale ndegjo lalen nush, se po te meson.....A e madhje shtipit, a e vogle shtipit, tash per njehere.......ARUUUUUSHAAA...ku ja ke haberin ti kultures islame per me "perfundu", se ajo kohe ne caqe "historiko shoqerore" paska vdek ???.........te kujtoj edhe njehere sheshin e tiranes.....

..llogje....nuk egziston "tradita myslimane"......sill deshmi po qe i zoti!!
    ....deshmine e ke ndermjet kembeve o gazi....rrezoj pantollonat dhe e sheh ku te pershendet pa kapuc......

Allahut dhe Muhamedit, se bashku me MAnatin, Uzen dhe Aishen......po qe se nuk te merzit reagimi im ndaj serbishtes apo turqishtes, vazhdo.......
    .........nuk me merzit aspak........eshte si ajo puna me beben dhe cucllen...kur ja hjek nga goja, e piskatme deri ne qiell, ja fut prap, qetesi, ja hjek, e piskatme, ja fut, qetesi e keshtu me rradhe....ti je bebushja ime e vogel me gjith chinushin....ju kam per jernek juve di cirkuzave te mi.....ju me argetoni.

Qe te "mbushet koka me vellim", nuk e pata degjuar ndonjehere, por nga hajvanet e mazllemizuar çfare s'mund te degjosh....ahahhahahhaah.....ti je edhe teknik ndertimi gjasme....ahahahhaahha...me kulture gjermane.....ahahhhahahah.........hajde hoxhe me zile, hajde!!
    ....sorry gazi, per te mbush vellimin e kokes......mire e kryen detyren, per cfare hamamin te kam mesues perzonal ???, ashtu pra......vazhdo me korrigjimet.

Shqiptari rakine e ka bere ne shtepi te vet....edhe derrin apo lopen e ka rrit vete.....kur shkruan kesi hajvanlleqesh, a te duket vetja i "kulturuar" a??...ahahahahahah.....
    ...shqiptari i krishtere e ka bere ate, jo muslimanet....ngase thua se ke rrenja muslimane, kete "hajvanllek" nuk e kane bere parardhesit e tu......

....ahahahahahahah......o Tunxh!!! Po s'pat lumenj me raki, nuk i intereson shqiptari, o mazllem.....ahahahhaahahah......ah, meqe ra fjala, po mishi i derrit a do te jete i lejuar ne "xhenet"??!!....ahahahahahah..... .
    ............si jo mor, edhe mishi i bilbilushit.......paramendo, cfare te ka rra ndermend ne boten e enverit kur ishi, ate e ke ose ne xhenet, ose ne itali, apo ne amerik, a si e keni quajtur italine asaj kohe.

Sapo e bera nje gje te tille, e hdha ne kosh te plehrave islamin me gjithe ç'permban.......zgjim me te mire nuk ka per shqiptaret!!
    ...ne cilin kosh ore, ne ato qe jane te venduar ne sheshin skenderbe ???, kure ???, pasi thiri ezani i drekes, apo ai i iqindise ???

...vazhdon perçartja??!!

"Hasan" eshte harap....sidoqofte, shqiptareve mund t'iu vije turp te paraqiten me emra harapesh dhe turqish qe ua kane leruar memedheun per 5 shekuj me rradhe.....pastaj jane ate te paturpshmit si puna jote qe levdohet me sulltanet turq!!!
    Akoma nuk e ke shpalosur para forumit se sa te dhemb qe Gjergji ua leroi turqve per 25 vjet rrjesht........tregohu burre, trim mysliman dhe shpalle ketu!!!!
    .......kjo eshte si puna e spanjolleve....edhe atyre u dhemb, se humbe ndeshjen ne raundin e pare kunder zvicres.....por sidoqoft, edhe per fukarate ka "momente" te meshirshme ne kete bote.....shijoni o njerez, shijoni....

P.S. Ki meshire per forumistet e tjere......une mund te te bej palaço per çdo fjali qe shkruan, por te tjeret nuk do te kishin asnje te mire prej kesaj.....prandaj, para se te postosh shkrimin tend, lexoje vete perpara!!!
    ....mund te bejsh bre, si jo.....cfare kapaciteti tjeter posedon perpos "palacove"........qe edhe fjalen musliman nuk din mire me e shkrujt.....ne pergjithesi, nuk ka nevoje une te lexoj shkrimin tim, pasiqe te kam ti lektor....a do te mbetesh i papunesuar ???.....

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Nuh-hahaha sa kam qesh me ate te tradites islame po mir ike then e pershendet ai pa kapuc hahaha po ri more ku edin ti se e pershendet,ndoshta seka hiq haahahah. Cirkuza ka plot,ju prin i pari i tyre chiminones
    Jetë e rëndë.......!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    O Djema,,,,

Shqiptari ne Shpirt ka Tradit Shqiptare!!!

Por per ta kuptuar kte,,Shqiptarit ne fillim i duhet ta C´liroj Shiprtin e pushtuar dhe te maskuar!! pas ksaj,,at´her do ta kuptojn se c´far tradite dhe kulture ka ne Shpirti i Shqiptarit!!

Ju nuk e konceptoni dot se si kan rrjedhur gjerat...

por te thuash se Shqiptari ka Tradit Muslimane ne shpirt,,,esht e njet me kte krahasim..

nese sdo te kishte qen Amerika,,,,profeti dhe Zoti i Botes do te kishte qen Hitleri,,

dhe deri me sot,,,Nazistet do te kishin arritur ta veshin Shpirtin e njerzve,,me traditen dhe kulturen Naziste,,,

pra a e kuptoni se si shkojn Gjerat??

sot do te thonin shum Shqiptar,,,un Traditen Naziste e kam ne Zemer,,

por ai thjesht do te ishte i pushtuar,,,dhe Zemra dhe shpirti i tij te maskuar!!

ashtu sic pretendojn disa e Kulturen Muslimane e kan Ne Shpirt,,,

JO kte smund ta ket Shqiprti Shqiptar,,,ajo esht vetem Mask,,dhe pushtim,,

esht pushtim i Zemres,,,duke te presionuar me Emrin e Zotit,, ne mynyr qe ti te nenshtrohesh!!

po a Eshte Flamuri Shqiptar krenar,,,nese ti do ta maresh me vete si pjes te krenaris,,,dhe te shkosh ti perkulesh nje kulture tjeter 5 her ne dit c´do dit??

ku esht Liria dhe nderi i Flamurit ne ate moment???

i shtrir per toke,,,para kembeve te Flamurit te Muhametit!!

i pushtuar nga frika!!!

Por jo,,,un po mar si shembull nje perqindje te Vogel te Shqiptarve,,

Shqiptaret e vertet,,,nuk i perkulen Askujt ne Bot!!

Pos Diellit,,,i cili ne praktik me fakton se esht me i Madhi,,,me i drejti,,,me i dashuri,,dhe me i domosdoshmi,,

i vetemi qe mund ta perkul Flamurin para tij.nese do ta perkulje Flamurin para dickaje tjeter,,

ti sdo te jesh kurr njeri i lir,,,,por sllav i veprave njerzore,,dhe genjeshtrave njerzore,,

do te jesh sllav i pushtuar ne zemer,,,duke te presjonuar me Emrin e Zotit,,

i cili vetem per presion qe ska nevoj,,

Ju nuk keni arritur akoma ta kuptoni,,,se Globalizimi ne emer te nje bindje te perbashket,,,

esht origjinal si ideollogjia e Hitlerit...

Ska njeri ne bot,,,apo veper njerzore,,,apo gje ne bot qe un te perkulem para saj!!

http://www.youtube.com/watch?v=_zeXd9vhcsI
    Ndryshuar për herë të fundit nga iLirjam : 08-06-2011 më 10:08

Faqja 22 prej 48 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •