Postuar më parë nga erla07 e jetes,nga,rrugica,neper,Rruga,eshte,mos,drejtesia, u ndaj,hyre,rruga,per te.... Rruga e jetës është drejtësia?,mos u ndaj nga rruga për të hyrë nëpër rrugica. Përshendetje
Postuar më parë nga K.i EPERM Rruga e jetës është drejtësia?,mos u ndaj nga rruga për të hyrë nëpër rrugica. Përshendetje Sh.e sakte.... ate,qe ,thua,deshiron,te degjosh,,duhet,dhe,Nese,nuk,qe deshiron,ate...
ate ate degjosh deshiron deshiron dhe duhet nese nuk qe qe te thua
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar më parë nga erla07 Sh.e sakte.... ate,qe ,thua,deshiron,te degjosh,,duhet,dhe,Nese,nuk,qe deshiron,ate... Erla! Nese thua ate qe deshiron ,duhet te degjosh dhe ate qe nuk deshiron...
send, vlere, pa, je, Nese, karakter, njeri, pa, nje, je, nje,
Postuar më parë nga pranvera bica send, vlere, pa, je, Nese, karakter, njeri, pa, nje, je, nje, - Nese je nje njeri pa karakter, je nje send pa vlere...?!
Dhuro shumë...e prit pak!
Postuar më parë nga pranvera bica Erla! Nese thua ate qe deshiron ,duhet te degjosh dhe ate qe nuk deshiron... Shume e sakte ,Vera! kuvend,per,vjen,thelle,Miku,fjale,por,e,per,nuk,le ng,e...
Postuar më parë nga erla07 Shume e sakte ,Vera! kuvend,per,vjen,thelle,Miku,fjale,por,e,per,nuk,le ng,e... Miku nuk vjen per thele e leng,por, per fjale e kuvend !
dashurise, nje, ndaj, eshte, Druajtja, mekat, madh, i,
Postuar më parë nga pranvera bica dashurise, nje, ndaj, eshte, Druajtja, mekat, madh, i, - Druajtja ndaj dashurise, eshte nje mekat i madh...!?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt