Postuar më parë nga Çaushi - Druajtja ndaj dashurise, eshte nje mekat i madh...!? Komandant!Sakte fare...Druajtja eshte nje mekat i madh ndaj dashurise...Pershendetje!
Postuar më parë nga pranvera bica Komandant!Sakte fare...Druajtja eshte nje mekat i madh ndaj dashurise...Pershendetje! Faleminderit Teta Jone e madhe...te pershendes dhe une Ty! Sa mekate qe bartkam e paskam une mi Teta, obobobo apo kemi te gjithe ngapak ndoshta....??!!! une jam shume i drojtur Teta...!
Dhuro shumë...e prit pak!
dhurohet, pasuri, nje, vetem, shitet, as, e, Zemra, qe, eshte, nuk, blihet, por,
Postuar më parë nga pranvera bica dhurohet, pasuri, nje, vetem, shitet, as, e, Zemra, qe, eshte, nuk, blihet, por, - Zemra eshte nje pasuri, qe nuk shitet e as blihet, por vetem dhurohet...!?
Postuar më parë nga Çaushi - Zemra eshte nje pasuri, qe nuk shitet e as blihet, por vetem dhurohet...!? Ja pra kjo eshte...dhe nuk ben me mekat!Haha!
Per ju komandant! di, qe, thesar, te, me, nje, nuk, Per , ka, njeriun, madh, mendje, se,
Postuar më parë nga pranvera bica Per ju komandant! di, qe, thesar, te, me, nje, nuk, Per , ka, njeriun, madh, mendje, se, - Per njeriun qe nuk di, se ka nje thesar te madh me mendje...!? FALEMINDERIT TETA JONE E MADHE...!
Postuar më parë nga Çaushi - Per njeriun qe nuk di, se ka nje thesar te madh me mendje...!? FALEMINDERIT TETA JONE E MADHE...! ...provoje perseri eshte per JU!
Postuar më parë nga pranvera bica ...provoje perseri eshte per JU! di, qe, thesar, te, me, nje, nuk, Per , ka, njeriun, madh, mendje, se, - PER NJERIUN NUK KA THESAR ME TE MADH SE NJE MENDJE QE DI...!? Pershendetje Teta Vera... dhe shume falemnderit!
Postuar më parë nga Çaushi - PER NJERIUN NUK KA THESAR ME TE MADH SE NJE MENDJE QE DI...!? Pershendetje Teta Vera... dhe shume falemnderit! Po kjo eshte!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt