Ne evrop qe nuk e din nuk eshet qudi,ketu ne shqiptari,e kam fjalen per trojet shqiptare,nji ojes e madhe nuk po e din,e dyta ti u thua mjekerroshav te bejn kompromis me bosat e tyre,figurat madhore te kombit jan duke i penguar kta vehabistat,per keto figura edhe eshte duke u ber kjo propagand anti shqiptare dhe anti personaliteteve madhore shqiptare.
Pergjegje per Prishtina-lee, Nuh Musa, Njoni_ch:
Po nguteni. Sepse nese une i p*urri Allahut ne goje, a eshtre faji im qe ju keni ngule kembe te quani mu WC-ne time Zot?
Mendoni mire. Nuk pergjegjet kjo pyetje aq lehte sic mendoni ju.
Oh dreq pse leh si qen dhe nuk me kafshon dot ??
Pse me prish gjumin ??
Oh burr, hajde be ne Kosove-Prishtine dilem ball thumi keto fjale oh peder i Jakoves !!!
A ju ke tregu ketyrve qe je peder ti ??
Dilem perball kofsh aq trim sikur ne forum, vetem 17 vjec jam !!!
A e perdor kete fjalorin edhe me mamin tend, motren tende ??
Pavaresisht cfare ndodhe ne Prishtine/Kosove, a ma rruan ti apo Allahu para syve tu, nuk deshmohet se Allahu eshte Zot, vec deshmohet se Allahu budallizon njerezit. Ty per shembull. Te ben te mendosh se nese dikush vret per dike, ky per te cilin vritet eshte Zot. Nuk e di pse feja islame nuk kerkon edhe prej lopeve te besojne ne Allahun, pasi kerkon prej njerezve si ti.
Tregoni drejt, nese ka nje milimeter te milimetres Zotesi ky gabel i gabelve, a nuk duhet me ma rru atesendin dikur? Mos hani m*t kot, por pergjigjuni. Nese po, po. Nese jo, jo. Ne vend se te falenderoheni qe po tregoj te verteten, ju bini n'konflikt me mu. Kopila magjupesh hesapi!!
Kisha pas qef me shti ne dor edhe qet tipin tjeter Njoni-ch po ky i mequm veq po leh nga Evropa e nuk po vjen ne Kosov!
Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!
Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 07-06-2011 më 13:16
Krijoni Kontakt