Kujt i intereson të mbushë me mllef dhe urrejtje ndaj shqiptarëve të rinjtë shqiptarë që shkojnë nëpër xhami për të adhuruar zotin e tyre?
Me siguri asnjë shqiptari.
Këshilloj të rinjtë myslimanë shqiptarë të mos bien pre e sharlatanëve që kërkojnë mish për top. Keni plotë të huaj nga historia për të sharë e për të urryer e për të mallkuar.
Shqiptarët janë shumë tolerantë, por për miliona arsye kurrë nuk do lejojnë për së gjalli që fanatikët islamistë t'i shkelin me këmbë, prandaj kujdes kur ndokush përpiqet t'ju gënjejë duke ju premtuar fat e lavdi e parajsë duke shkelur mbi shqiptarë të vdekur dhe të gjallë. Më e shumta do mbillni vdekje dhe do gjeni vdekje, prandaj kujdes, larg nga sharlatanët e xhamive dhe të intenetit!
Ti o m..ti i zi,ti fol haptas qka hyn ne privat e shan,ty ti q...shin krejt kina me azi ato qka te psh..rin ungj, a ti prej asaj kines m..tit je ardh me i mbrojt magjupet ktu a?
Se me te than ti ************ un po me vjen gerdi,se po e di qfar mu.a te ka pjell ajo nana magjupe.
.....muslimanet natyrisht se nuk jane kunder nderit qe ju kushtohet figurave kombetare. Muslimanet jane kunder servilizmit dhe shitjes se dinjitetit dhe nderit shqiptare per sy e faqe. Shqiptaret kane deshmuar dhe po deshmojn se kane nerv te forte sa i perket multifetarizmit ne mesin e tyre, dhe se kane kurajo te nderojn dhe respektojn edhe ata figura qe kane punuar ne sensin e fese.
Gjith keto pallavra ketu deshmojn nje tragjedi te rrende ne mesin e popullit tone, deshmojn mungesen e nje kulture te mirefillt gjithperfshirese. Nuk eshte kulture te cmoj ate timen, ate qe une e vleresoj si te mire, ate qe me shkon mua per qejfi, ate qe me etiketon dhe me ngjajeson me ndonje tjeter qe e imagjinoj te jeme si ai....dhe njekohesisht tjetrit tja mar po te njejten te drejte per vetveten. Si cdo here te gjejsh rrugen mesatare eshte paksa e veshtire, por e keqja eshte, se ashkush nuk mundohet ta gjeje ate.....dhe keshtu keto mesele ketu i ngjajn nje pazarlleku patlixhanash....ose i blen, ose i len.....kjo, jo se patlixhanet nuk kane kualitet, por se shitbleresit sja kan haberin te bejn tregeti....
tung
albanish by nature
A jo chijochips,ajo te ka gënju ty...ajo e nenqmon Allahun vetem per nje arsy tjeter,sepse asaj ja ndalon seksin e shfrenum seksin me gjdo kend ,ne gjdo vend ,ne gjdo skut ne gjdo birë....ket kurani ja ndalon ..për kët ajo nuk i beson Allahut ....sepse i pëlqen ne gjdo vend ,vend e pa vend ..me gjdokend ..ne gjdo bir..kjo ja shkurton knaqsin e shfrenum lol![]()
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
...shih, vellau chino ka nevoje per dije, pra, ofroni dijeni. Po te kish qene puna ndryshe, ai nuk do te perqendrohej ne gjuhen vullgare.....e din kush shan ???.....nuk ke pat ne lagje femije fukarash, pisa, te krymbur, moaveca ???...ata shajne, sepse nuk kane edukate familjare.
Nese veren dike qe shane ne nje mes, atehere nuk ka ai faj, por rrethi ku eshte rrit, andej ka mungese ne kulture, dhe ne e kemi per obligim ta mesojm dhe keshillojm. Nese refuzohen keshillat, jo se nuk jane te mirra, por se i keshilluari nuk eshte akoma ne gjendje mentale ti pranoj, keshtuqe duhet patjeter te vazhdoje keshillimi, perderisa te gjejm sukses. Dhe suksesi eshte me se i garantuar, ngase vetem nje njeri qe eshte ne aspekte medicinale budalla, nuk ka gjasa te "mesohet"....
tung
albanish by nature
O ti zotni,mos më trego ti mua pralla ..qohet filon fisneki dhe mer filon vendin ,e do kthehet ..po mos lexo tregime qe nuk i lexojn as fëmit.....ti po e barazon me Jezusin as...nje njeri qe vdes ati nuk i qohet ma o njeri...profetsi të flamurit thua ti !!!!?,nese te gjith flamurat e botes kan profetsi ateher po naj bejkan me hile ..sepse ne shqiptaret nuk kemi njofsi te madhe ..dhe po vonojka profetsija e flamurit shqiptare!!!!!! lol![]()
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Teza ime ishte pertej fese, pra te jem i sinqerte eshte paksa "oportuniste", kjo per arsyen se kombet e vogla nga aspekti numerik, sic eshte kombi yne, kane nevoje t'i tregojne botes se ne kemi pasur ne mesin tone figura te tilla me vlera universale. Une kam udhetuar bukur shume neper Evrope dhe nuk kam takuar nje njeri qe nuk ka njohur Nenen Tereze, eshte per te ardhur keq se sa pak veta e dinin se ajo eshte shqiptare (ne fakt nuk e dinin se cfare kombesie i takonte!). Une per vete nuk eshte se besoj shume ne mrekullite e saj, une mendoj se duke ndihmuar leprozet e Kalkutes ajo vetem sa ka pamundesuar ngritjen e nje perkujdesjeje te mirefillte institucionale te atyre fatkeqeve, mirepo fakti qe ate e njohin milarda njerez ne bote, do te duhej "shfrytezuar" nga ne, pra si pasaporte. Nese serbet kane nevoje per Tesllen, kroatet per Marko Pollon, sllavomaqedonasit per Leken e Madh, kush jemi ne te mos kemi nevoje per figura te tilla te ndritura si Nena Tereze, Ferid Murati, Skenderbeu e keshtu me radhe.
Pra, ngritja e statujave te ketyre figurave madhore vetem se paraqet nje URL (hiperlink) publike per personat qe mund te vijne neser neper qytetet tona. Une them se turistet do te vijne, nese jo sot, neser, sepse eshte ne natyren njerezore qe te eksplorohen vende te tilla si Kosova e Shqiperia, qe duken ende paksa "ekzotike" per evropianin mesatar. Permes statujave te figurave madhore shqiptare ne vetem sa ua perkujtojme se populli yne ka pasur aftesi te nxjerri figura me vlera universale. Pra Nena Tereze nuk duhet pare si murgeshe katolike, por si pasaporte globale per nje popull te vogel sic eshte i yni dhe per kete arsye "mjekerroshat" tone duhet te bejne kompromis me fene e tyre per hir te nje interesi me te madh, qe ne kete rast eshte afirmimi i faktit se edhepse i vogel kombi shqiptar ka nxjerrur nga gjiri i vet personalitete te famshme boterore!
Krijoni Kontakt