Close
Faqja 15 prej 48 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 473
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Margaritari i fundit i shqipfolesve arabe eshte kundershtimi nga ana e tyre i ngritjes se shtatores se Nenes Tereze ne Peje. Vendimi per ngritjen e asaj shtatoreje eshte marre nga Kuvendi Komunal, pra organi me i larte i perfaqesimit demokratik te Komunes se Pejes. Tash na dalin keta shqipfolesit dhe me 1000-2000 nenshkrime deshirojne te kundershtojne vendimin e marre nga Kuvendi Komunal qe eshte zgjedhur me qindra mijera vota te atij vendi!

Pa marre parasysh se cfare ka bere ose nuk ka bere Nena Tereze per shqiptaret, duhet te mesojme nga te tjeret dhe mos te shkojme me larg se sa ne Serbi dhe Kroaci. Serbia ia ka vene emrin e Nikolla Teslles aeroportit te Beogradit, megjithe faktin se ky njeri pike se pari nuk dihet nese ka qene serb, edhe nese ka qene serb ai ka lindur ne Kroaci, s'ka jetuar nje dite te jetes se vet ne Serbi, nuk ka dhene as edhe nje kontribut per Serbine, mirepo serbet jane me te mencur se ne, ata e bejne te vetin nje figure si ajo e Teslles, ata krenohen me te, ata deshirojne qe e gjithe bota ta njoh si serb ate!!

Kurse kroatet paten nje problem se voni me italianet per Marko Pollon. Dihet se Marko Pollo ka lindur ne Korcula (sot pjese e Kroacise), mirepo ne kohen kur ka lindur ai, ky ishull i takonte Venedikut dhe ishte me banore venedikas. Pra, kroatet deshirojne ta bejne te vetin, vetem per faktin se ai ka lindur ne "Kroaci".

Kurse ne, te mencurit e botes, ne vend se t'i bejme tonat edhe figura tjera te famshme ne Evrope e Bote (Karl Gega, Aleksandri i Madh, Francesko Krispi, Arkitekt Sinani, etj) ne i largojme ato nga vetja, sepse "nuk kane dhene kontribut per shqiptaret!!!!!". Sot, nese shkon ne Turqi, ne qytetin Demre, ke kishen e "Babagjyshit te Krishtlindjeve", pra ne vendin me te madh musliman ne Evrope ata e kane ngritur nje park, ruajne kishen dhe fitojne shume para nga turistet qe vijne ne ate vend. Cka do te humbiste Kosova dhe shqiptaret sikur pas 10-15 vitesh te vinin turiste ne Kosove per te pare vendin prej nga e ka prejardhjen Nena Tereze?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-07-2009
    Postime
    79
    Skenderbeut titujt i jan dhen vetem e vetem sa per ta qetsua ,per trathtit qe ijan ber ati ,nga leshat e venedikut....per premtimet e luftes..por ne vende se ti dergojn lesha njerz i jan dergua matrejale per qepje ,per mbulimin e lakuriqesise.....si thonin ata ta venedikut .
    SHqiprija etnike.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga kushjam Lexo Postimin
    Skenderbeut titujt i jan dhen vetem e vetem sa per ta qetsua ,per trathtit qe ijan ber ati ,nga leshat e venedikut....per premtimet e luftes..por ne vende se ti dergojn lesha njerz i jan dergua matrejale per qepje ,per mbulimin e lakuriqesise.....si thonin ata ta venedikut .
    pO JO o ZOTNI,,,se Skenderbeut nuk ja ka dhan kush titujt,,,Ai i ka patur,,ata tituj kan ardhur pasi ai i ka fituar ne betej,,Ai ato Tituj i Mori vet,,ai e C´frontoj Zotin,,

Vendeiku vetem i ka firmosur,,,per te faktuar vertetsin e ktyre Titujve,

dhe e ka Pranuar Skenderbeun,,Gjergj Kastriotin,, si Njeri te Bekuar Nga Jezusi.

si IMPERATORE: Titulli me i lart qe mund te mbaj nje njeri.

sic e ka then Naimi pra,,,Ai e ka C´frontuar ZOTIN:

http://www.youtube.com/watch?v=4A6Ik...eature=related
    Ndryshuar për herë të fundit nga iLirjam : 06-06-2011 më 05:23

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-07-2009
    Postime
    79
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    pO JO o ZOTNI,,,se Skenderbeut nuk ja ka dhan kush titujt,,,Ai i ka patur,,ata tituj kan ardhur pasi ai i ka fituar ne betej,,Ai ato Tituj i Mori vet,,ai e C´frontoj Zotin,,

Vendeiku vetem i ka firmosur,,,per te faktuar vertetsin e ktyre Titujve,

dhe e ka Pranuar Skenderbeun,,Gjergj Kastriotin,,
    si Njeri te Bekuar Nga Jezusi.
    si IMPERATORE: Titulli me i lart qe mund te mbaj nje njeri.

sic e ka then Naimi pra,,,Ai e ka C´frontuar ZOTIN:

Mir....thua si i bekuar nga jezusi ...,do te thot qe 500 vjet ka qen i bekuar nga jezusi !!!! ,po nga vatikan nga popanati ,edhe sa vjet pritje per ta lumturuar si i bekuar nga jezusi...kur dihet qe gonxhe bujagjiu nuk ka ber per krishteret azgje sa ka ber skenderbeu gjdo gje !!!?
    SHqiprija etnike.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Ka per te prit skenda edhe nja 500 vjet ,deri sa te vije ne papanat naj sqiptarë të behet pap...aq ka për të pritë skenderbeu .....shumë për zotin!!!!
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315

Wink

Citim Postuar më parë nga kushjam Lexo Postimin
    Mir....thua si i bekuar nga jezusi ...,do te thot qe 500 vjet ka qen i bekuar nga jezusi !!!! ,po nga vatikan nga popanati ,edhe sa vjet pritje per ta lumturuar si i bekuar nga jezusi...kur dihet qe gonxhe bujagjiu nuk ka ber per krishteret azgje sa ka ber skenderbeu gjdo gje !!!?
    O Zotni,,,

Pse i Permend kto 500 vjetet,???

a nuk e kemi Shqiponjen me dy koka,,,qe perfason dy Gjinit,,

qe perfaqson Finiksin qe ringjallet pas 500 vjetesh,,dhe shqiponjen qe perfaqson popujt e lir,,,,Lirin dhe demokracin,,
    pra pas 500 vjetesh,,Flamuri jon,,Finiksi Jon u Ringjall nga Hiri,,,erdhi nga nje burr me mbiemrin Kastrioti,,nga Italia,,Dhe ju Derzua Gjyshit te Ismail Qemalit..

pastaj Ai e solli,,pra u ringjall Finiksi,,,, kaluan 100 vjet,,,erdhi edhe koka tjeter,,Shqiponja!

si erdhi ajo??

origjinal ashtu sic esht e pershkruar ne profetin e Flamurit,,

por ne na duhen edhe nja 400 vjet te ringjallemi ne kuptimin e plot te fjales,,,

por pas ksaj ringjallje!! ne do te jemi te rrespektuar nga Poli ne Pol, dhe Jo vetem por do te perjetojm per her te par dimensionin qe meriton te jetoj Shqiptari,,,kjo mund te behet edhe me shpejt,,por sikur gjithshka te lihet vetem ne doren e profetis te flamurit,,do te zgjasi kaq gjat.

nuk e kuptoj pse se shikoni te ardhmen tuaj tek Shqiptaret,,,

kur e dini se Gjergj Kastrioti do kthehet,,,esht then ne kohen kur ka jetuar,,qe ai nje dit do te kthehet Prap,,dhe do te marr te gjitha Pozitat dhe ato qe i takojn!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga iLirjam : 06-06-2011 më 05:45

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Ja edhe nje vidjo per me teper.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Beso se e kam shume seriozisht !

A me beson t'i mua se t'i je vetem nje qen peder qe leh dhe nuk kafshon dot ?
    Pse shka duhet me bo une per mu kone qen qe kafshon?
    Nese Allahu eshet i gjithepushtetshem, gjithedishem, ma asish n dhom nifar organi t caktun, kur ia selamizoj robt.

Qysh munesh mi p*urre ndryshe nje instance ne goje, e cila nuk duket, por ekziston vec neper perralla?

Mos u bo budalle, pergjegje pyetjen qe ta bona edhe ni here.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Chimi nones a ktu je a? ske faj ti se ke perkrahjen e moderatorve te cilet ste prjashtojn kushedi cka me be,ndersa tjeret marin perjashtime per pak e per shume.

Ake grua o chino? po ndoj vajze ke? apo moter? cilen eke me te mire,se mos ta lesha pa ta islamizu,e si ta islamizoj te tregoj me vone,vetem tregom grun eke bjonde apo brune? nuk jam kah te shaj asgje,vetem jam kureshtar te dije....
    Jetë e rëndë.......!!!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Chimi nones a ktu je a? ske faj ti se ke perkrahjen e moderatorve te cilet ste prjashtojn kushedi cka me be,ndersa tjeret marin perjashtime per pak e per shume.
    Nuk perjashtohem per arsye se nuk ofendoj aske i pari. Dhe per arsye se ne kete forum nuk perdoret definicioni i Allahut per ofendimin. Ketu perdoret definicioni shqiptar. Pra per ofendim ketu mund te flasesh vec nese te ofendohen anetaret e familjes, nga te cilet buron, ose nese ofendohesh ti vete.

Se sa here i hipe e zbrite Allahut, kjo per shqiptare nuk eshte ofendim.

Ake grua o chino? po ndoj vajze ke? apo moter? cilen eke me te mire,se mos ta lesha pa ta islamizu,e si ta islamizoj te tregoj me vone,vetem tregom grun eke bjonde apo brune? nuk jam kah te shaj asgje,vetem jam kureshtar te dije....
    Moter kam, ama i nencmon magjypet e kopilat e magjypeve. Edhe Allahun e nencmon shume. Sidomos qe kur e ka lexu Kuranin qe meson te martosh kusherira, si morr e trajton Allahun.

Faqja 15 prej 48 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •