Close
Faqja 5 prej 48 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 473
    ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Sepse nuk i takon nje hoxhe te flet per ceshtje qe nuk i takojne, por duhet te merret me fene e vet.

Tani paramendo sikur keshtu te bente nje prift kur i ka njerezit aty, tu drejtohej me kete gjuhe dhe ton urrejtjeje. Keto gjera nuk duhen te perkrahen e as arsyetohen.

Dhe, a shkojne njerezit ne xhami per rituale fetare apo ore historie apo politike nga hoxha. Nese hoxha do te behet politikan le te shkon ku eshte vendi.

.
    Ca i takon nje hoxhe oj Rina?

Gjithcka qe ka te beje me Islamin atij i takon te flase. Dhe vete Bogdani ka folur per Islamin, andaj i ka dhene te drejte hoxhes te flase edhe per te ne kete menyre.

Edhe prifti, edhe hoxha kane te drejte te flasin me cfaredo toni brenda objekteve te tyre, dhe me xhematin e tyre.
    I feel Kosovereign!

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    ajo esht Vler BOTRORE,,,nuk esht as Kombtare dhe as religjionare,,

dhe ne kemi ndrein qe ajo ishte nje Grua qe vinte nga Shqiptaria.
    Eshte vlere boterore, por jo KOMBETARE, kupton ti?

Perderisa nuk eshte me vlere kombetare, s'ke pse ua imponon te tjereve si te tille.
    I feel Kosovereign!

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Kundër Gjergj Kastriotit Skënderbeut nuk kam parë ende hoxhë t'i dal kundër, mos vallë të gjithë hoxhollarët e trevave shqiptare janë të krisur e vetëm ky paska të drejtë???!!!
    Po varet kush si i ka kuptuar bemat e Skenderbeut.
    Ka analiste qe jane te respektuar per mediat dhe e quajne Skenderbeun nje mit, dhe kjo eshte krejt normale. Ne demokraci po jetojme, secili ka te drejte me shpreh lirshem mendimin e vet.
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Ja shikojeni vet qe aj hoxhalari nuk eshte i vetem , po fatkeqsisht ka edhe shume te tjere trueshplare qe adhurojne cdo gje arabe edhe mohojne c do gje shqiptare .

Sipas ketyre i bie qe neve te gjithe jemi sperm e turkut si ata . Ne vend qe muslimanet te ishin te paret qe ta denonin kete gjest , po e mbrojne po edhe shkojne akoma me teje me ato qe thone .

Ajo qe kam per te thene une eshte : Qe shtazat qe u krijuan nga sperma e turkut nuk kan sesi te adhurojne figurat kombetare sepse nuk ja u lejon geni .

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Po varet kush si i ka kuptuar bemat e Skenderbeut.
    Ka analiste qe jane te respektuar per mediat dhe e quajne Skenderbeun nje mit, dhe kjo eshte krejt normale. Ne demokraci po jetojme, secili ka te drejte me shpreh lirshem mendimin e vet.
    O trung ! Kush jan keta analista ? Mos jan analistat arabiane qe vijne nga afghanistani per me fole te sympoziumet qe po organizoni ju adhuruesit e giysmes henes ?

Meqe jetojme ne demokraci le te them kete : Te dhjefsha islamin , hoxhen edhe prapambetjen totale arabiane , qe ka krijuar robe te tille .

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    O Illyrian, kjo demokracia yte eshte pa etike.
    I feel Kosovereign!

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Ja shikojeni vet qe aj hoxhalari nuk eshte i vetem , po fatkeqsisht ka edhe shume te tjere trueshplare qe adhurojne cdo gje arabe edhe mohojne c do gje shqiptare .

Sipas ketyre i bie qe neve te gjithe jemi sperm e turkut si ata . Ne vend qe muslimanet te ishin te paret qe ta denonin kete gjest , po e mbrojne po edhe shkojne akoma me teje me ato qe thone .

Ajo qe kam per te thene une eshte : Qe shtazat qe u krijuan nga sperma e turkut nuk kan sesi te adhurojne figurat kombetare sepse nuk ja u lejon geni .
    As ti sje ma i mirë. Ti sikur të ishe aq patriot dhe aq atdhetar i madh do të reagoje në të njejtën mënyrë edhe për këtë person:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=135849

Mirëpo shihet qartë se misioni yt nuk ka të bëjë me çështjen kombëtare sepse kur cenohet çështja nga individë jomusliman ty kjo nuk të pengon, ty të pengon Islami. Këtë konkludim nuk po e nxjerri unë, kjo shihet nga reagimet sikur t'a doje kombin siç pretendon do të ndiheshe i fyer nga ai shkrim siç u ndien ata që komentuan aty.
    Kombi mbi të gjitha

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin

Gjithcka qe ka te beje me Islamin atij i takon te flase. Dhe vete Bogdani ka folur per Islamin, andaj i ka dhene te drejte hoxhes te flase edhe per te ne kete menyre.
    Po dhe nese ka fol ose nese ka sha, mire ka bere, se ai ka jetuar ne shek.XVII, e ne ate kohe islami eshte identifikuar me pushtuesin. Garant dhe te paret e ketij qe po cirret e kane sha islamin ne ate kohe, nese eshte shqiptar. Te gjithe e kane share ne ate kohe, bile dhe sot shahet. Mos ti fyen figurat kombetare ai vehabist, se shqiptaret nuk e durojne, se feja eshte ZERO per 90% te shqiptareve, kur vjen puna .
    .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 03-06-2011 më 15:36

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    As ti sje ma i mirë. Ti sikur të ishe aq patriot dhe aq atdhetar i madh do të reagoje në të njejtën mënyrë edhe për këtë person:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=135849

Mirëpo shihet qartë se misioni yt nuk ka të bëjë me çështjen kombëtare sepse kur cenohet çështja nga individë jomusliman ty kjo nuk të pengon, ty të pengon Islami. Këtë konkludim nuk po e nxjerri unë, kjo shihet nga reagimet sikur t'a doje kombin siç pretendon do të ndiheshe i fyer nga ai shkrim siç u ndien ata që komentuan aty.
    Jo vetem qe nuk ndyem i fyer nga kastriot islami , po ne shume pika jam dakort me te .

Eshte e qarte qe une jam nje anti-islamik i flakt . Nuk e mohoj po e them haptas . Islamin une e shikoj si fatkeqsine me te madhe te kombit shqiptar .

Te te them te verteten islamiket bejne pune te shkelqyer duke me bindur cdo dite edhe me shume qe kam te drejte .

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Po dhe nese ka fol ose nese ka sha, mire ka bere, se ai ka jetuar ne shek.XVII, e ne ate kohe islami eshte identifikuar me pushtuesin. .
    .
    Po de po mire ka bere. Pastaj edhe tjetri ben mire kur e shan ate. E qishtu kenaqum t'u u sha mesvete.
    I feel Kosovereign!

Faqja 5 prej 48 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •