Close
Faqja 17 prej 48 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 473
    i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Eh more Njoni ch, faleminderoj Zotin qe ka njerez si ti, sepse ju qe shani kombin shqiptar e heronjte e tij, neve kemi nderin dhe vetem dashuria per ta behet edhe me e madhe.
    Falënderit edhe prej juve. Islamofobinë e përhapni
    ndërkaq përditë e më tepër e pranojnë Islamin.

Shikoji shifrat në shtetet perëndimore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2006
    Postime
    129
    Kujt i intereson të mbushë me mllef dhe urrejtje ndaj shqiptarëve të rinjtë shqiptarë që shkojnë nëpër xhami për të adhuruar zotin e tyre?
    Me siguri asnjë shqiptari.
    Këshilloj të rinjtë myslimanë shqiptarë të mos bien pre e sharlatanëve që kërkojnë mish për top. Keni plotë të huaj nga historia për të sharë e për të urryer e për të mallkuar.
    Shqiptarët janë shumë tolerantë, por për miliona arsye kurrë nuk do lejojnë për së gjalli që fanatikët islamistë t'i shkelin me këmbë, prandaj kujdes kur ndokush përpiqet t'ju gënjejë duke ju premtuar fat e lavdi e parajsë duke shkelur mbi shqiptarë të vdekur dhe të gjallë. Më e shumta do mbillni vdekje dhe do gjeni vdekje, prandaj kujdes, larg nga sharlatanët e xhamive dhe të intenetit!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Sa te shkon per shtati ty te luash rolin e budalles !!!

Oh qen, t'i si ateist, s'i flet per Zotin k'u Ai sipas teje nuk ekziston ?!

Per t'u bere nje qene qe lehe dhe kafshon shko ne ndonje xhami kudo ne bote dhe perdore ate fjalorin e rrugaçave qe e ke !!!
    Ti o m..ti i zi,ti fol haptas qka hyn ne privat e shan,ty ti q...shin krejt kina me azi ato qka te psh..rin ungj, a ti prej asaj kines m..tit je ardh me i mbrojt magjupet ktu a?
    Se me te than ti ************ un po me vjen gerdi,se po e di qfar mu.a te ka pjell ajo nana magjupe.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Prometeu2 Lexo Postimin
    Margaritari i fundit i shqipfolesve arabe eshte kundershtimi nga ana e tyre i ngritjes se shtatores se Nenes Tereze ne Peje. Vendimi per ngritjen e asaj shtatoreje eshte marre nga Kuvendi Komunal, pra organi me i larte i perfaqesimit demokratik te Komunes se Pejes. Tash na dalin keta shqipfolesit dhe me 1000-2000 nenshkrime deshirojne te kundershtojne vendimin e marre nga Kuvendi Komunal qe eshte zgjedhur me qindra mijera vota te atij vendi!

Pa marre parasysh se cfare ka bere ose nuk ka bere Nena Tereze per shqiptaret, duhet te mesojme nga te tjeret dhe mos te shkojme me larg se sa ne Serbi dhe Kroaci. Serbia ia ka vene emrin e Nikolla Teslles aeroportit te Beogradit, megjithe faktin se ky njeri pike se pari nuk dihet nese ka qene serb, edhe nese ka qene serb ai ka lindur ne Kroaci, s'ka jetuar nje dite te jetes se vet ne Serbi, nuk ka dhene as edhe nje kontribut per Serbine, mirepo serbet jane me te mencur se ne, ata e bejne te vetin nje figure si ajo e Teslles, ata krenohen me te, ata deshirojne qe e gjithe bota ta njoh si serb ate!!

Kurse kroatet paten nje problem se voni me italianet per Marko Pollon. Dihet se Marko Pollo ka lindur ne Korcula (sot pjese e Kroacise), mirepo ne kohen kur ka lindur ai, ky ishull i takonte Venedikut dhe ishte me banore venedikas. Pra, kroatet deshirojne ta bejne te vetin, vetem per faktin se ai ka lindur ne "Kroaci".

Kurse ne, te mencurit e botes, ne vend se t'i bejme tonat edhe figura tjera te famshme ne Evrope e Bote (Karl Gega, Aleksandri i Madh, Francesko Krispi, Arkitekt Sinani, etj) ne i largojme ato nga vetja, sepse "nuk kane dhene kontribut per shqiptaret!!!!!". Sot, nese shkon ne Turqi, ne qytetin Demre, ke kishen e "Babagjyshit te Krishtlindjeve", pra ne vendin me te madh musliman ne Evrope ata e kane ngritur nje park, ruajne kishen dhe fitojne shume para nga turistet qe vijne ne ate vend. Cka do te humbiste Kosova dhe shqiptaret sikur pas 10-15 vitesh te vinin turiste ne Kosove per te pare vendin prej nga e ka prejardhjen Nena Tereze?
    .....muslimanet natyrisht se nuk jane kunder nderit qe ju kushtohet figurave kombetare. Muslimanet jane kunder servilizmit dhe shitjes se dinjitetit dhe nderit shqiptare per sy e faqe. Shqiptaret kane deshmuar dhe po deshmojn se kane nerv te forte sa i perket multifetarizmit ne mesin e tyre, dhe se kane kurajo te nderojn dhe respektojn edhe ata figura qe kane punuar ne sensin e fese.

Gjith keto pallavra ketu deshmojn nje tragjedi te rrende ne mesin e popullit tone, deshmojn mungesen e nje kulture te mirefillt gjithperfshirese. Nuk eshte kulture te cmoj ate timen, ate qe une e vleresoj si te mire, ate qe me shkon mua per qejfi, ate qe me etiketon dhe me ngjajeson me ndonje tjeter qe e imagjinoj te jeme si ai....dhe njekohesisht tjetrit tja mar po te njejten te drejte per vetveten. Si cdo here te gjejsh rrugen mesatare eshte paksa e veshtire, por e keqja eshte, se ashkush nuk mundohet ta gjeje ate.....dhe keshtu keto mesele ketu i ngjajn nje pazarlleku patlixhanash....ose i blen, ose i len.....kjo, jo se patlixhanet nuk kane kualitet, por se shitbleresit sja kan haberin te bejn tregeti....

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Nuk perjashtohem per arsye se nuk ofendoj aske i pari. Dhe per arsye se ne kete forum nuk perdoret definicioni i Allahut per ofendimin. Ketu perdoret definicioni shqiptar. Pra per ofendim ketu mund te flasesh vec nese te ofendohen anetaret e familjes, nga te cilet buron, ose nese ofendohesh ti vete.

Se sa here i hipe e zbrite Allahut, kjo per shqiptare nuk eshte ofendim.

Moter kam, ama i nencmon magjypet e kopilat e magjypeve. Edhe Allahun e nencmon shume.
    Sidomos qe kur e ka lexu Kuranin qe meson te martosh kusherira
    , si morr e trajton Allahun.
    A jo chijochips,ajo te ka gënju ty...ajo e nenqmon Allahun vetem per nje arsy tjeter,sepse asaj ja ndalon seksin e shfrenum seksin me gjdo kend ,ne gjdo vend ,ne gjdo skut ne gjdo birë....ket kurani ja ndalon ..për kët ajo nuk i beson Allahut ....sepse i pëlqen ne gjdo vend ,vend e pa vend ..me gjdokend ..ne gjdo bir..kjo ja shkurton knaqsin e shfrenum lol
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Oh grek,
    ç'te han k@ri
    ty per kombin, oh malok ??
    ati mesis ja nine ......për prapanicen se i pelqen....
    [COLOR="Blue"][/COLO

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    A jo chijochips,ajo te ka gënju ty...ajo e nenqmon Allahun vetem per nje arsy tjeter,sepse asaj ja ndalon seksin e shfrenum seksin me gjdo kend ,ne gjdo vend ,ne gjdo skut ne gjdo birë....ket kurani ja ndalon ..për kët ajo nuk i beson Allahut ....sepse i pëlqen ne gjdo vend ,vend e pa vend ..me gjdokend ..ne gjdo bir..kjo ja shkurton knaqsin e shfrenum lol
    ...shih, vellau chino ka nevoje per dije, pra, ofroni dijeni. Po te kish qene puna ndryshe, ai nuk do te perqendrohej ne gjuhen vullgare.....e din kush shan ???.....nuk ke pat ne lagje femije fukarash, pisa, te krymbur, moaveca ???...ata shajne, sepse nuk kane edukate familjare.

Nese veren dike qe shane ne nje mes, atehere nuk ka ai faj, por rrethi ku eshte rrit, andej ka mungese ne kulture, dhe ne e kemi per obligim ta mesojm dhe keshillojm. Nese refuzohen keshillat, jo se nuk jane te mirra, por se i keshilluari nuk eshte akoma ne gjendje mentale ti pranoj, keshtuqe duhet patjeter te vazhdoje keshillimi, perderisa te gjejm sukses. Dhe suksesi eshte me se i garantuar, ngase vetem nje njeri qe eshte ne aspekte medicinale budalla, nuk ka gjasa te "mesohet"....

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    O Zotni,,,

Pse i Permend kto 500 vjetet,???

a nuk e kemi Shqiponjen me dy koka,,,qe perfason dy Gjinit,,

qe perfaqson Finiksin qe ringjallet pas 500 vjetesh,,dhe shqiponjen qe perfaqson popujt e lir,,,,Lirin dhe demokracin,,
    pra pas 500 vjetesh,,Flamuri jon,,Finiksi Jon u Ringjall nga Hiri,,,erdhi nga nje burr me mbiemrin Kastrioti,,nga Italia,,Dhe ju Derzua Gjyshit te Ismail Qemalit..

pastaj Ai e solli,,pra u ringjall Finiksi,,,, kaluan 100 vjet,,,erdhi edhe koka tjeter,,Shqiponja!

si erdhi ajo??

origjinal ashtu sic esht e pershkruar ne profetin e Flamurit,,
    por ne na duhen edhe nja 400 vjet te ringjallemi ne kuptimin e plot te fjales,,,

por pas ksaj ringjallje!! ne do te jemi te rrespektuar nga Poli ne Pol, dhe Jo vetem por do te perjetojm per her te par dimensionin qe meriton te jetoj Shqiptari,,,kjo mund te behet edhe me shpejt,,por sikur gjithshka te lihet vetem ne doren e profetis te flamurit,,do te zgjasi kaq gjat.

nuk e kuptoj pse se shikoni te ardhmen tuaj tek Shqiptaret,,,

kur e dini se
    Gjergj Kastrioti do kthehet,
    ,,esht then ne kohen kur ka jetuar,,qe ai nje dit do te kthehet Prap,,dhe do te marr te gjitha Pozitat dhe ato qe i takojn!!
    O ti zotni,mos më trego ti mua pralla ..qohet filon fisneki dhe mer filon vendin ,e do kthehet ..po mos lexo tregime qe nuk i lexojn as fëmit.....ti po e barazon me Jezusin as...nje njeri qe vdes ati nuk i qohet ma o njeri...profetsi të flamurit thua ti !!!!?,nese te gjith flamurat e botes kan profetsi ateher po naj bejkan me hile ..sepse ne shqiptaret nuk kemi njofsi te madhe ..dhe po vonojka profetsija e flamurit shqiptare!!!!!! lol
    [COLOR="Blue"][/COLO

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    .....muslimanet natyrisht se nuk jane kunder nderit qe ju kushtohet figurave kombetare. Muslimanet jane kunder servilizmit dhe shitjes se dinjitetit dhe nderit shqiptare per sy e faqe. Shqiptaret kane deshmuar dhe po deshmojn se kane nerv te forte sa i perket multifetarizmit ne mesin e tyre, dhe se kane kurajo te nderojn dhe respektojn edhe ata figura qe kane punuar ne sensin e fese.

Gjith keto pallavra ketu deshmojn nje tragjedi te rrende ne mesin e popullit tone, deshmojn mungesen e nje kulture te mirefillt gjithperfshirese. Nuk eshte kulture te cmoj ate timen, ate qe une e vleresoj si te mire, ate qe me shkon mua per qejfi, ate qe me etiketon dhe me ngjajeson me ndonje tjeter qe e imagjinoj te jeme si ai....dhe njekohesisht tjetrit tja mar po te njejten te drejte per vetveten. Si cdo here te gjejsh rrugen mesatare eshte paksa e veshtire, por e keqja eshte, se ashkush nuk mundohet ta gjeje ate.....dhe keshtu keto mesele ketu i ngjajn nje pazarlleku patlixhanash....ose i blen, ose i len.....kjo, jo se patlixhanet nuk kane kualitet, por se shitbleresit sja kan haberin te bejn tregeti....

tung
    Teza ime ishte pertej fese, pra te jem i sinqerte eshte paksa "oportuniste", kjo per arsyen se kombet e vogla nga aspekti numerik, sic eshte kombi yne, kane nevoje t'i tregojne botes se ne kemi pasur ne mesin tone figura te tilla me vlera universale. Une kam udhetuar bukur shume neper Evrope dhe nuk kam takuar nje njeri qe nuk ka njohur Nenen Tereze, eshte per te ardhur keq se sa pak veta e dinin se ajo eshte shqiptare (ne fakt nuk e dinin se cfare kombesie i takonte!). Une per vete nuk eshte se besoj shume ne mrekullite e saj, une mendoj se duke ndihmuar leprozet e Kalkutes ajo vetem sa ka pamundesuar ngritjen e nje perkujdesjeje te mirefillte institucionale te atyre fatkeqeve, mirepo fakti qe ate e njohin milarda njerez ne bote, do te duhej "shfrytezuar" nga ne, pra si pasaporte. Nese serbet kane nevoje per Tesllen, kroatet per Marko Pollon, sllavomaqedonasit per Leken e Madh, kush jemi ne te mos kemi nevoje per figura te tilla te ndritura si Nena Tereze, Ferid Murati, Skenderbeu e keshtu me radhe.

Pra, ngritja e statujave te ketyre figurave madhore vetem se paraqet nje URL (hiperlink) publike per personat qe mund te vijne neser neper qytetet tona. Une them se turistet do te vijne, nese jo sot, neser, sepse eshte ne natyren njerezore qe te eksplorohen vende te tilla si Kosova e Shqiperia, qe duken ende paksa "ekzotike" per evropianin mesatar. Permes statujave te figurave madhore shqiptare ne vetem sa ua perkujtojme se populli yne ka pasur aftesi te nxjerri figura me vlera universale. Pra Nena Tereze nuk duhet pare si murgeshe katolike, por si pasaporte globale per nje popull te vogel sic eshte i yni dhe per kete arsye "mjekerroshat" tone duhet te bejne kompromis me fene e tyre per hir te nje interesi me te madh, qe ne kete rast eshte afirmimi i faktit se edhepse i vogel kombi shqiptar ka nxjerrur nga gjiri i vet personalitete te famshme boterore!

Kosovë e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=I84uA...mbedded#at=207

Degjoheni me vemendje ... Se ky tipi eshte me te verte interesant .

A mund te quhet shqiptar nje person qe shan c do gje shqiptare ' Skenderbeun , Nene Terezen , Adem Jasharin, Bajram Currin. Isë Boletini' ? A mund te thuhet qe kjo fe qe aj perfaqeson eshte ne dobi te shqiptareve ?

Nqs disa 'mulsimaneve' ju pengon e verteta , nuk eshte faji im. Adresohuni te ky personi qe po flet .
    Kukukuuuu qka po folka shum, ku si bjen ni ASTEROID mu ne bir te gojes e me ja qa kryt per gjys se shejtan e mbi shejtan koka dreqi, akshomi mos e nxoft ja thft zoti qafen ja theft

Faqja 17 prej 48 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •