Close
Faqja 18 prej 48 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 473
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Ti o m..ti i zi,ti fol haptas qka hyn ne privat e shan,ty ti q...shin krejt kina me azi ato qka te psh..rin ungj, a ti prej asaj kines m..tit je ardh me i mbrojt magjupet ktu a?
    Se me te than ti ************ un po me vjen gerdi,se po e di qfar mu.a te ka pjell ajo nana magjupe.
    Mos e nguc djalin se eshte ne qejf te internetit,eshte i vetmi qe ka internet ne kampin e Plemetinit

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Prometeu2 Lexo Postimin
    Teza ime ishte pertej fese, pra te jem i sinqerte eshte paksa "oportuniste", kjo per arsyen se kombet e vogla nga aspekti numerik, sic eshte kombi yne, kane nevoje t'i tregojne botes se ne kemi pasur ne mesin tone figura te tilla me vlera universale. Une kam udhetuar bukur shume neper Evrope dhe nuk kam takuar nje njeri qe nuk ka njohur Nenen Tereze, eshte per te ardhur keq se sa pak veta e dinin se ajo eshte shqiptare (ne fakt nuk e dinin se cfare kombesie i takonte!). Une per vete nuk eshte se besoj shume ne mrekullite e saj, une mendoj se duke ndihmuar leprozet e Kalkutes ajo vetem sa ka pamundesuar ngritjen e nje perkujdesjeje te mirefillte institucionale te atyre fatkeqeve, mirepo fakti qe ate e njohin milarda njerez ne bote, do te duhej "shfrytezuar" nga ne, pra si pasaporte. Nese serbet kane nevoje per Tesllen, kroatet per Marko Pollon, sllavomaqedonasit per Leken e Madh, kush jemi ne te mos kemi nevoje per figura te tilla te ndritura si Nena Tereze, Ferid Murati, Skenderbeu e keshtu me radhe.

Pra, ngritja e statujave te ketyre figurave madhore vetem se paraqet nje URL (hiperlink) publike per personat qe mund te vijne neser neper qytetet tona. Une them se turistet do te vijne, nese jo sot, neser, sepse eshte ne natyren njerezore qe te eksplorohen vende te tilla si Kosova e Shqiperia, qe duken ende paksa "ekzotike" per evropianin mesatar. Permes statujave te figurave madhore shqiptare ne vetem sa ua perkujtojme se populli yne ka pasur aftesi te nxjerri figura me vlera universale. Pra Nena Tereze nuk duhet pare si murgeshe katolike, por si pasaporte globale per nje popull te vogel sic eshte i yni dhe per kete arsye "mjekerroshat" tone duhet te bejne kompromis me fene e tyre per hir te nje interesi me te madh, qe ne kete rast eshte afirmimi i faktit se edhepse i vogel kombi shqiptar ka nxjerrur nga gjiri i vet personalitete te famshme boterore!
    Ne evrop qe nuk e din nuk eshet qudi,ketu ne shqiptari,e kam fjalen per trojet shqiptare,nji ojes e madhe nuk po e din,e dyta ti u thua mjekerroshav te bejn kompromis me bosat e tyre,figurat madhore te kombit jan duke i penguar kta vehabistat,per keto figura edhe eshte duke u ber kjo propagand anti shqiptare dhe anti personaliteteve madhore shqiptare.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Pergjegje per Prishtina-lee, Nuh Musa, Njoni_ch:

Po nguteni. Sepse nese une i p*urri Allahut ne goje, a eshtre faji im qe ju keni ngule kembe te quani mu WC-ne time Zot?

Mendoni mire. Nuk pergjegjet kjo pyetje aq lehte sic mendoni ju.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Pergjegje per Prishtina-lee, Nuh Musa, Njoni_ch:

Po nguteni. Sepse nese une i p*urri Allahut ne goje, a eshtre faji im qe ju keni ngule kembe te quani mu WC-ne time Zot?

Mendoni mire. Nuk pergjegjet kjo pyetje aq lehte sic mendoni ju.
    Oh dreq pse leh si qen dhe nuk me kafshon dot ??
    Pse me prish gjumin ??

Oh burr, hajde be ne Kosove-Prishtine dilem ball thumi keto fjale oh peder i Jakoves !!!
    A ju ke tregu ketyrve qe je peder ti ??
    Dilem perball kofsh aq trim sikur ne forum, vetem 17 vjec jam !!!

A e perdor kete fjalorin edhe me mamin tend, motren tende ??

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Pse me prish gjumin ??

Oh burr, hajde be ne Kosove-Prishtine dilem ball thumi keto fjale oh peder i Jakoves !!!

Pavaresisht cfare ndodhe ne Prishtine/Kosove, a ma rruan ti apo Allahu para syve tu, nuk deshmohet se Allahu eshte Zot, vec deshmohet se Allahu budallizon njerezit. Ty per shembull. Te ben te mendosh se nese dikush vret per dike, ky per te cilin vritet eshte Zot. Nuk e di pse feja islame nuk kerkon edhe prej lopeve te besojne ne Allahun, pasi kerkon prej njerezve si ti.

Tregoni drejt, nese ka nje milimeter te milimetres Zotesi ky gabel i gabelve, a nuk duhet me ma rru atesendin dikur? Mos hani m*t kot, por pergjigjuni. Nese po, po. Nese jo, jo. Ne vend se te falenderoheni qe po tregoj te verteten, ju bini n'konflikt me mu. Kopila magjupesh hesapi!!

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Pse me prish gjumin ??

Ti me keto men qe i paske shum shpejt paske me perfundu te na (ne burg) dhe masanej aty te kallxojme dicka une dhe kolegt e mi!
    Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Kisha pas qef me shti ne dor edhe qet tipin tjeter Njoni-ch po ky i mequm veq po leh nga Evropa e nuk po vjen ne Kosov!
    Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Pse me prish gjumin ??

Ku me te gjet, ju gabelet e kampit te plemetinit kur ta shifni rrezikun menjiher dorzoheni.
    Per nga menja nuk besoj qe i ke me shum se 11 vjet,po magjupt nuk hetohen ne fytyr sa vjet jan se nuk u dallhet vjetersia prej llomit,si ty.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Kisha pas qef me shti ne dor edhe qet tipin tjeter Njoni-ch po ky i mequm veq po leh nga Evropa e nuk po vjen ne Kosov!
    Lype ne kampin e plemetinit aty e gjen,po shiqo se qenka i ri nga mendja.Po mendoj ket gabelin prishtina -LEE, e ky njani eshet ne gjermani,po ky eshte i rreht nga vetja,se po ma merr mendja si jeton ky.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 07-06-2011 më 13:16

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Ku me te gjet, ju gabelet e kampit te plemetinit kur ta shifni rrezikun menjiher dorzoheni.
    Per nga menja nuk besoj qe i ke me shum se 11 vjet,po magjupt nuk hetohen ne fytyr sa vjet jan se nuk u dallhet vjetersia prej llomit,si ty.
    Hehe...

Po t'i enderron te kesh lekur sikur timen oh hajvan.
    A e di t'i se po desha une non-stop mund te rri duke pallu goca ?

Nqs te dukem femi ateher k'u te takohemi dhe mi jep dy shuplaka !

Faqja 18 prej 48 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •