Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 56
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Si more thua nuk eshte islamofob,a shtiresh kinse nuk e kupton tekstin e tij apo cfare eke punen? lere pash zotin se turli kastraveci qe mer nja 200 euro dhe ja fut nje artikull kundra muslimaneve ska mbetur te na shet mend o burre i dheut.

Sdiij cfar ju pengon aq shume islamizimi i shqiptareve te maqedonise,eshte e vertete se jemi musliman dhe e praktikojme islamin,mirepo nuk eshte e vertete se jemi turq e arab,se neper shtepit dhe kafete dhe xhamite dhe cdokund ne flasim shqip,se turqisht nuk dijm as arabishten,pra jan disa krymba te tipit mutftyraj qe kan fillu te vjellin kundra islamit dhe muslimaneve shqiptare te maqedonise,vetem nje te jeni te sigurte,ne maqedoni asnjhere smund te dominon asnje frym tjeter pervec asaj islame(nder shqiptaretT) as nuk mund ta paramendosh te kesh fqiun jomusliman

PYetjetes tende i pergjigjem me nje PO me plot bindje,vetem kujdes se historine kush ta ka shkruar dhe si e ke pranuar!
    Mir mor burr per ate shkrimtarin nuk ta ndrroj dot opinionin,ca te te them :P.Persa i perket historise nje version kemi o njeri dhe nuk e ka shkruajtur as prifti e as hoxha.Mos me thuaj qe po dyshon dhe tek historianet tane dhe qe ja kane futur kot .Jo mor burr mu s'me shqetesojne myslimanet hic ,por gabelet dhe arabet qe e quajne veten shqiptar dhe mohojne cdo gje shqipe sepse jane injoranta.Ndrysha jane besimtaret e shkolluar dhe ndryshe jane ata injorantet.Une e kam me keta te dytet
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Si more thua nuk eshte islamofob,a shtiresh kinse nuk e kupton tekstin e tij apo cfare eke punen? lere pash zotin se turli kastraveci qe mer nja 200 euro dhe ja fut nje artikull kundra muslimaneve ska mbetur te na shet mend o burre i dheut.

Sdiij cfar ju pengon aq shume islamizimi i shqiptareve te maqedonise,eshte e vertete se jemi musliman dhe e praktikojme islamin,mirepo nuk eshte e vertete se jemi turq e arab,se neper shtepit dhe kafete dhe xhamite dhe cdokund ne flasim shqip,se turqisht nuk dijm as arabishten,pra jan disa krymba te tipit mutftyraj qe kan fillu te vjellin kundra islamit dhe muslimaneve shqiptare te maqedonise,vetem nje te jeni te sigurte,ne maqedoni asnjhere smund te dominon asnje frym tjeter pervec asaj islame(nder shqiptaretT) as nuk mund ta paramendosh te kesh fqiun jomusliman

PYetjetes tende i pergjigjem me nje PO me plot bindje,vetem kujdes se historine kush ta ka shkruar dhe si e ke pranuar!
    Jo njoni,ky eshte mendimi yt,un njof disa miq ne tetov,qe femijet e tyre jan te pagezuar me emra,si gjergj,marta gjin e tj.kurse sa i perket shkupit,aty eshte katastrof,aty nuk i vjen as era shqiptari,te shkosh neper lagje te shkupit,burrnimin i shef neper terasa te kafeneve,kurse granimi vetem enden poshte lart duke i krye pazarlliqet,e nuk kan apsolutisht te drejt qe te ulen ne nje embeltore apo kafiteri qe te pin diqka ne ditet me vap,apo me acarr.Per te dreku me familje jasht shtepis ne shkup ishin te detyruar qe te dalin ne pjesen ku makedhonosllavet e kishin nda,ne pjesen makedhonosllave shqiptaret me familje qe doni te drekonin jashte shtepie,kjo ishte katastrof,ne shkup se paku un ku kam qen,ndahej pjesa e sllaveve me at shqiptare ashtu qe mund ta verejn me siguri edhe nga stcioni ne orbit.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171

Ti zotni mos u mundo me i mbrojt arabogabelet,ne jemi te lidhur ngusht me shqiptarete makedonis,kemi miq shok etj,ne na pengon dhe na brengos ,kjo eshte normale pasi i kemi njerzit tan atje,ku jeten e bejn qenishi,krejt kjo eshte prodhim i arabogabeleve.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    GERI-kjo tema e historise eshte e gjate,dhe nuk don te flasesh vetem nga mendja,por une besom skam nerva dhe kohe aq shume te shkruaj per cdo gje,i biejm shkurt e shqip,edhe une jam shqiptare,dhe kurre nuk e mohoj kombin tim,sepse ateher ngelem asnjekombas si mos jem shqiptare ateher cfar te behem?sdij une kush eshte ai shqiptar qe mohon perkatesine e tij kombtare? edhe ata qe ti ke problem me to,besom se edhe ata jan krenar qe jan shqiptare,por ata kan nje problem,atyre cdo gje qe eshte joislame ju pengon,dhe sju rruhet fort se a eshte shqiptare apo jo,a nuk eshte e islamit nuk ben,por perseri cdokush ka te drejte te pelqen ate cfar don,dhe une e ti smundemi te ndryshojm asgje.

Sharri-edij ore se ne tetov po kemi edhe ne shkup ne emra si gjergji,rinori,edona,ejona,agoni,lavdrimi,migjeni, luani etj,emra shqiptare,por kjo sdmth se ata qe kan emra te tille jan jomusliman,tek ne sepaku nuk kemi ndegjuar te vdes i shqiptare e te mos voroset sipas normave islame,dua te them familje e tij jetojn ne islam...

Sdij une cfar ke pare ti neper shkup shokit,vetem une kur shkoi atje nonstop jam jashte duke shetit e duke heng neper cdo vend qe ma don shpirti,besa une shoh plot shqiptare me familje....ndersa kafeneve te mohalles normal ske gra dhe vajza se ato nuk kan cka lypin ne cajtore se kartat e dominat nuk din me i lujt e kur te dalesh neper kafene te qytetit besa gjen edhe te reja shqiptare qe dalin me shok e shoqe,jo re sjemi ne edhe aq te keqij sa ju na dini
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    [QUOTE=Njoni-ch;3118433]kujt i rruhet cka thot nje kastravec per islamin ore.
    Cudi si nuk kan pune tjeter islamofobet pervec qe te meren me islamin.

kujdes djema se po hyny ne islam e tani mjeret ju,duhet ber synet[/QUOTE]

Pse arabet e moren nga judet per tu ber synet .Na tregone te lutem per ket qe thashe
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Ti zotni mos u mundo me i mbrojt arabogabelet,ne jemi te lidhur ngusht me shqiptarete makedonis,kemi miq shok etj,ne na pengon dhe na brengos ,kjo eshte normale pasi i kemi njerzit tan atje,ku jeten e bejn qenishi,krejt kjo eshte prodhim i arabogabeleve.
    Sjam ka te kuptoi cka dmth? nese te vjen keq per ato familjar qe i ke ne mk e qe jetojkan qenishi,cfar faji kam une apo dikush tjeter burre? pse nuk i sjell edhe ata ne gjermani

mos ja fut kot,se sjam duke mbrojt askend,une mbroj identitetin tim fetare dhe kombtare,jam musliman shqiptare krenare,dhe ska bir nene qe me thot se jam turk e arab perarsye se jam musliman,mos ju nin dikush tjeter se mare!
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    [QUOTE=Pa_doreza2;3118489]
    kujt i rruhet cka thot nje kastravec per islamin ore.
    Cudi si nuk kan pune tjeter islamofobet pervec qe te meren me islamin.

kujdes djema se po hyny ne islam e tani mjeret ju,duhet ber synet[/QUOTE]

Pse arabet e moren nga judet per tu ber synet .Na tregone te lutem per ket qe thashe
    Na trego ti nga e more kete se arabet e moren nga judet kete

Une nuk edij se ekan mar nga judet,une edij se cdo gje qe kan ber judet muslimanet ekan refuzu dhe kan ndryshu prej tyre....
    Jetë e rëndë.......!!!

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Sjam ka te kuptoi cka dmth? nese te vjen keq per ato familjar qe i ke ne mk e qe jetojkan qenishi,cfar faji kam une apo dikush tjeter burre? pse nuk i sjell edhe ata ne gjermani

mos ja fut kot,se sjam duke mbrojt askend,une mbroj identitetin tim fetare dhe kombtare,jam musliman shqiptare krenare,dhe ska bir nene qe me thot se jam turk e arab perarsye se jam musliman,mos ju nin dikush tjeter se mare!
    Po kjo qe ti thua eshte mese e vertet ,kjo eshte motoja e shkaut per me ua ber shqiptareve jeten e pa durueshme e me i perzan prej makedonis,po ket nuk mundet kurrsesi pa ndihmene juve vehabogabelve,pasi te gjitha drejtat ua keni shkurtu,qka po mendon ti,per pak pare jeni tu ua shkatrru jeten shqiptareve atje.Ti mbaje fen tane ama jo te dirigjojn arabogabelet me sllavet.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    ...

Gjergj Kastriotit, sepse vrau muslimanë (e mirë bëri!)...
    Dihet kush ka gjak joshqiptari, ky dhe ata që përkrahin këtë.
    Me vra njerëz vetëm pse Islamin e kanë besim!? Sa turp, kemi
    qenë populli më i dalluar përnga respekti ndërfetar, e tash ja!

Spiunët shihet se e kanë kapluar popullin shqiptar. Na kanë futur
    në mes të lojës amerikanët dhe rusët me agjendat sekrete.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    Dihet kush ka gjak joshqiptari, ky dhe ata që përkrahin këtë.
    Me vra njerëz vetëm pse Islamin e kanë besim!? Sa turp, kemi
    qenë populli më i dalluar përnga respekti ndërfetar, e tash ja!

Spiunët shihet se e kanë kapluar popullin shqiptar. Na kanë futur
    në mes të lojës amerikanët dhe rusët me agjendat sekrete.
    O ti Halil Toptani mos harro se po mos te kishte ngritur gishtin Amerika, Kosoven do e shihje ende province serbe
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •