Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    [QUOTE=Pa_doreza2;3118489]
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    kujt i rruhet cka thot nje kastravec per islamin ore.
    Cudi si nuk kan pune tjeter islamofobet pervec qe te meren me islamin.

kujdes djema se po hyny ne islam e tani mjeret ju,duhet ber synet[/QUOTE]

Pse arabet e moren nga judet per tu ber synet .Na tregone te lutem per ket qe thashe
    Jo judet e kan marr prej arabeve,se judet kan ardh ma von ne judistan,kurse arabet e kan pas ket para shum mij vjeteve,

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    [QUOTE=Pyka;3127487]
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin

Jo judet e kan marr prej arabeve,se judet kan ardh ma von ne judistan,kurse arabet e kan pas ket para shum mij vjeteve,

Jo jo mos i ngatro senet, sepse Synet ka ndodhur ne luften Davidi kunder Goliathit, si shenj per ti dalluar mashkujt hebrej dhe ata filister(palestinens)

Citim Postuar më parë nga Pyka Lexo Postimin
    Po turkin e kemi bab dhe nane,pse a romen po don me ba bab e nane me zor,ajo nuk po na don,dikush qe nuk te don si mundesh me dasht,turki na i ka shpetu krejt shqiptaret qe shkau i perzuni 1800-1958,kurse roma nuk foli asnji llaf.e tash ne do ti shkojm kaurrav mbrapa.
    Jo ore? Paske bab e nane Turqine ti? Epo pse se thua qe ne fillim qe je turk o derdimen. Ta dime e te mbledhim mendjen. Se ne ketej nga Shqiperia bab e nane kemi Shqiperine, as Turqi, as Itali, as Greqi e as Serbi. Po xhanem kur lexoj butake si ty e kuptoj une pse ndejtem 500 vjet nen Turqi.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Jo ore? Paske bab e nane Turqine ti? Epo pse se thua qe ne fillim qe je turk o derdimen. Ta dime e te mbledhim mendjen. Se ne ketej nga Shqiperia bab e nane kemi Shqiperine, as Turqi, as Itali, as Greqi e as Serbi. Po xhanem kur lexoj butake si ty e kuptoj une pse ndejtem 500 vjet nen Turqi.
    Jo ore bab e nan e kemi turkin jo shqipnin qe nuk na la 50 vjet as me kqyr xhamin se jo me hi ne te.Na nuk mujm me i shkel te mirat qe na i ka ba turki,me shkolla me spitale me xhami e shum sene bile e ka pas qel edhe nji spital ku njerzit i bajshin t6ransplatimin e veshkeve po naj kan mshel evropa me qeverin ket spital ku nji turk a kan kryesori.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 15-06-2011 më 14:37

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Darius nuk kryhet pune vetëm duke komentuar kundër një X personi, por duhet përjashtimi i tij dhe njerëzve si ky. Kam hapur një temë mbi serbofilët në forumin shqiptar, mos vallë duhet të hap edhe për turkofilët ndonjë?! Besoj se është pergjegjësi e juaja pse keta ende qendrojnë këtej.
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Darius nuk kryhet pune vetëm duke komentuar kundër një X personi, por duhet përjashtimi i tij dhe njerëzve si ky. Kam hapur një temë mbi serbofilët në forumin shqiptar, mos vallë duhet të hap edhe për turkofilët ndonjë?! Besoj se është pergjegjësi e juaja pse keta ende qendrojnë këtej.
    Pse ti illirian king po me quan turko fil,ne i kemi menimet e njejta me tuat,po un veq qe po i paraqes ma thjesht,e ti ma po iu ik rrotull,ja nji poszim qe ti e ke ba si turko fil.(Pyka)
    Citim:

Illyrian-king
    Perandoria Osmane nuk ishte e përkushtuar mbi kombësinë (pra atyre nuk iu pengonte dhe nuk iu interesonte kombësia e shqiptarëve). Andaj nuk mund të konsiderohet asimilim konvertimi në një fe, sepse viteve të fundit po na u paraqiten lloj-lloj feje në trevat tona a do të thotë kjo se po asimilohemi?! Asesi, për dallim nga Perandoria Osmane, ajo Bizantine dhe Romake pos fesë e kishin edhe kombin si rëndësi andaj shqiptarët i konsideronin si skllevër të tyre, sepse ishim nacion tjetër nga ata.

nuk ma merr menja qe pate drejt me me than turkofil,ti gjykoje vet.Perandoria e turkis eshte ajo qe ti po e mbron se e kem bab,kurse un po e perkrahi turkin,a eshte njejt.Pyka
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 15-06-2011 më 14:54

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Ky trumelli eshte pjell e juja,mos e kritiko se ua qet ne fush per lendine ,po merrnu vesh ner veti qysh me shkru,se njejt keni hanger si ky far argati juaj pyka si ti,qe te dy jeni turko ostmanofil.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Ky trumelli eshte pjell e juja,mos e kritiko se ua qet ne fush per lendine ,po merrnu vesh ner veti qysh me shkru,se njejt keni hanger si ky far argati juaj pyka si ti,qe te dy jeni turko ostmanofil.
    Pse more sharr me thua trumellti me ket i shan te gjith muslimanet,banu ma i mir,e sa i perket kti postimi ti nuk ki nevoj me mrujt prej vllaznive musliman un vet itham kur se ka mir.

Citim Postuar më parë nga Pyka Lexo Postimin
    Jo ore bab e nan e kemi turkin jo shqipnin qe nuk na la 50 vjet as me kqyr xhamin se jo me hi ne te.Na nuk mujm me i shkel te mirat qe na i ka ba turki,me shkolla me spitale me xhami e shum sene bile e ka pas qel edhe nji spital ku njerzit i bajshin t6ransplatimin e veshkeve po naj kan mshel evropa me qeverin ket spital ku nji turk a kan kryesori.
    Nuk te la sistemi komunist (vetem 23 vjet e jo 50-te) e jo Shqiperia o kerriç. Ty turku te degjeneroi per 500 vjet, te veshi me citjane e poture, te rrasi tespihet ne dore e cajtoret si koncept, dembelizmin e parazitizmin, te atrofizoi trute e te beri gjytyrym (aq sa ka tipa si ty qe akoma se kane marre veten) dhe me thua mua te mirat qe ka na bere turku. Ytttt se te vjen per te vjelle qe toka mban mbi vete njerez si ty. Nejse, qe mos ta zgjas, Turqise thuaji babe e nane ne tjeter vend, madje edhe Sulltan Muratin beje axhe po jashte ketij forumi. Ketu kane vend vetem shqiptaret e ata qe e duan dhe e respektojne ate vend. Andartet si ty nuk bejne pjese ketu.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •