Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 87
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Kakavaro me Barezin o si tė krahasosh Luftar Pajėn me Sandėr Prosin (po pėrdor aktor shqiptarė)

kurse kėtė Skirean s'e kisha imagjinuar kurrė.. si kombinim gėrmash.. e fortė fare
    Prektora

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    yo po thu maradona nuk shkelqeu tek sevilla e barca por edhe ki nuk po shkelqen tek argjentina messi ndoshta eshte i mire por jo per tu krahasuar me ato legjenda qe ndeshjeti i fitonin te vetem ki ka xavi iniesta 2 legjenda mesfushore qe e mahnitin boten ku edhe ishin deciziv ne triumfin e spanjes e barcen neper ku pa si botriri liga e kampioneve etj etj po te mungojn keta 1 vite messi jam i sigurte qe nuk do te ze vende ne formacionin baze te barces
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Citim Postuar mė parė nga ajzberg Lexo Postimin
    Mua me pelqen ne te vertet Maradona jo vetem qe ndaj ti luanin mbrojtesat me te eger te kohes ,por sepse ai kishte nje fare grime ''rrugaci'' ne futboll, si llapatitjen me albitrat ,me lojtaret etj.Mesi................Mesi eshte nje Maradone i edukuar........
    Ne foto eshte goli i famshem me dore kunder gjermanise,Mesi nuk besoj se do ta bente kete gje...........
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

Sa shume shkruani per interin
    Rendesi ka qe te thuash Juve > skuadrat e tjera Italiane
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    o il-diavolo , kam pare futboll goxha dhe e them me plot gojen ate gje.

barezi lujti me kombetaren me te mire te italise ne histori , ajo e 90's dhe sfitoi asnje gje.
    apo duhet te kujtoj edhe humbjen e penalltise qe beri ne 94 , ne finale te boterorit?

apo duhet te kujtoj se skirea eshte i vetmi mbrojtes ne histori qe ska dale asnjehere me te kuqe , te pakten ne periudhen e tij , se me pare nuk e di , mbase beckenbauer rezulton me te njejtin rekord .

kupa e botes flet vet per skirean , seshte nevoja ta ngre une apo ti.
    Po te kishe pare futboll edhe jo ping pong kinezesh do thoje edhe ti si gjithe bota qe BARESI eshte mbrojtesi me i mire i te gjitha koherave se nuk e kam vleresuar une per nje bote e gjithe.Kuptohet pervec teje.

Penallti e humbur?Ndodh ne futboll se e kane gabuar edhe yjet si maradona ronaldinho lojtar me teknik super jo me nje mbrojtes qe ka potenc edhe ska teknik.Ai Skirea jot ska dal 1 here me te kuqe?Normale se luhej futbolli me corape jo me kepuc edhe nuk ishte aq i forte sa ne kohen e baresit per te mos thene ne kohet e sotme qe eshte ashpersuar ne max.Po ske faj ti Googloje ene iher frazen MBROJTESI ME I MIRE NE BOTE I TE GJITHA KOHERAVE edhe mos fol me ate kembenguljen tate se je kundra rrymes.

Edhe qe BAREZI eshte mbrojtesi me i mire i te gjitha koherave po e them edhe une qe jam INTERIST qe normalisht duhet ta mohoj por nje gje te tille se mohoj dot pasi e ka vleresuar gjithe bota.

Te kthehem tek tema tani.

Pele--I panjohur per Europen.

Maradona--Yll qe shkaterroi vetveten.

Messi--I duhen disa vjet akoma qe te arrij ne rrangun e Maradona e Pele por kjo sdo te thote qe eshte nje lojtar i mesem apo i mire pasi ben pjese ne tjeter kategori.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Pele - Ne kohen e Peles futbolli ishte shume me i bute dhe me i ngadalte se sot, ka qene lojtar i gjitheanshem, i menqur, kreativ por jo dicka i jashtezakonshem.

Mesi - eshte akoma i ri dhe akoma nuk ka cilesine e udheqesit te lojes.

Maradona - Maradona nuk ben me nena. I fuqishem, kreativ, luftarak, udheheqes dhe kishte guximin dhe forcen mentale qe ta merrte fatin e lojes ne supet e tij.

Maradona ngel akoma Number One.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Po te kishe pare futboll edhe jo ping pong kinezesh do thoje edhe ti si gjithe bota qe BARESI eshte mbrojtesi me i mire i te gjitha koherave se nuk e kam vleresuar une per nje bote e gjithe.Kuptohet pervec teje.

Penallti e humbur?Ndodh ne futboll se e kane gabuar edhe yjet si maradona ronaldinho lojtar me teknik super jo me nje mbrojtes qe ka potenc edhe ska teknik.Ai Skirea jot ska dal 1 here me te kuqe?Normale se luhej futbolli me corape jo me kepuc edhe nuk ishte aq i forte sa ne kohen e baresit per te mos thene ne kohet e sotme qe eshte ashpersuar ne max.Po ske faj ti Googloje ene iher frazen MBROJTESI ME I MIRE NE BOTE I TE GJITHA KOHERAVE edhe mos fol me ate kembenguljen tate se je kundra rrymes.

Edhe qe BAREZI eshte mbrojtesi me i mire i te gjitha koherave po e them edhe une qe jam INTERIST qe normalisht duhet ta mohoj por nje gje te tille se mohoj dot pasi e ka vleresuar gjithe bota.

Te kthehem tek tema tani.

Pele--I panjohur per Europen.

Maradona--Yll qe shkaterroi vetveten.

Messi--I duhen disa vjet akoma qe te arrij ne rrangun e Maradona e Pele por kjo sdo te thote qe eshte nje lojtar i mesem apo i mire pasi ben pjese ne tjeter kategori.
    Skirea ka lujt ne boterorin me te ashper qe njihet ne historine e futbollit , e ti thua se ai ka lujt ne kohen ku luhej futbolli me corape. Skirea u terrhoq mbas boterorit te 86 , atehere kur barezi ishte 26-27 vjec. Kur paska qene kjo koha e corapeve , se po me ben cudi?

Mos folni budalliqe se late nam .

Barezi me i mire se beckenbauer ? loool .
    Une thashe skirea me i mire i serise A ndersa ne bote nder me te miret , se ashtu kemi plot me faceten , pasarelen , maldini apo beckenbauer.

Ca arriti skirea me juven dhe italine ne te njejten kohe , barezi e arriti vetem me milanin.

Ju beheni hipokrita te vetvetes. Nga njera ane thoni qe messi smund te jete me i miri ne bote derisa te arrije te beje dicka me kombetaren e tij , e nga ana tjeter thoni se barezi ka qene me i miri ne bote duke mos bere asgje me kombetaren e tij.( E mos harrojme faktin se kombetarja e italise ne kohen e skireas , nuk ishte me e mire se kombetarja e italise ne kohen e barezit ) .

Ec e merri vesh keto budalliqet e juaja.

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Skirea ka lujt ne boterorin me te ashper qe njihet ne historine e futbollit , e ti thua se ai ka lujt ne kohen ku luhej futbolli me corape. Skirea u terrhoq mbas boterorit te 86 , atehere kur barezi ishte 26-27 vjec. Kur paska qene kjo koha e corapeve , se po me ben cudi?

Mos folni budalliqe se late nam .

Barezi me i mire se beckenbauer ? loool .
    Une thashe skirea me i mire i serise A ndersa ne bote nder me te miret , se ashtu kemi plot me faceten , pasarelen , maldini apo beckenbauer.

Ca arriti skirea me juven dhe italine ne te njejten kohe , barezi e arriti vetem me milanin.

Ju beheni hipokrita te vetvetes. Nga njera ane thoni qe messi smund te jete me i miri ne bote derisa te arrije te beje dicka me kombetaren e tij , e nga ana tjeter thoni se barezi ka qene me i miri ne bote duke mos bere asgje me kombetaren e tij.( E mos harrojme faktin se kombetarja e italise ne kohen e skireas , nuk ishte me e mire se kombetarja e italise ne kohen e barezit ) .

Ec e merri vesh keto budalliqet e juaja.
    Robi intelektual na fal per humbjen e kohes tende te cmuar duke lexuar budallalliqet tona.Ske faj jo po shif ndonjecik futboll se neve qe jetojme ne Itali se njofim kete SKIREA.Ndoshta ka qene superyll si thua ti por derisa nuk e njofin italianet edhe se permendin aq shume por marrin gjithmone riferiment BARESI dmth qe ska qene aq yll sa thu ti.Nejse se futbolli eshte me kendveshtrime.Po kur mer paskam thene qe messi nuk eshte superyll se ska fitu me kombtaren e vet??Cito postimin tim edhe pergjigju atij postimi mos cito mua edhe i pergjigjesh dynjas.

Sa per boteror e ka fito edhe Brazili me mbrojtes Roque Junior a si e pati ai fyelli qe lozi ca kohe ketej nga Italia por kjo sdo te thote qe ishte Yll.Messi eshte nje shkalle me siper nga lojtaret e mire aktualisht por i duhet akoma rruge qe ta konfermoj vetveten pasi karriera nuk mbyllet ne moshen qe eshte Messi por duhet te rikonfermohesh per disa vite qe te quhesh legjend e futbollit.Nje sezon apo 2 apo 3 sezone i ka luajtur mire edhe Legrottaglie qe lozte ke Chievo e Juventus por kjo nuk e ben ate nje super lojtar.Keshtu qe nqs Messi e mban kete rendiment akoma edhe 4 apo 5 vjet do bej pjese tek kategoria e PELE apo MARADONA.

Mos i lexo keto gjera se ndoshta jane budallalliqe.

Ndoshta....

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Nuk behet nje lojtar me i miri ne bote sepse keshtu thone italiane apo lalucet .
    Si nuk njihet skirea ne itali? Une me keta italianet qe flas ketej ne angli , te gjithe e njohin.
    Varet se me ke flet ti.

Po fole me 20 vjecaret , ata as barezin se njohin , jo me dava skirean.
    Po te ecesh me statistika , barezi seshte me i mire se maldini , mirepo nje lojtar qe te njihet boterisht , duhet te kete lene gjurme ne kombetare. Beckenbauer e la ate gjurme , plus e evuloi pozicionin e tij si mbrojtes , duke e bere ate te lire , e te njejten rruge ndoqi edhe skirea. Nqs nje lojtar , mohon mbrojtesin me te mire ne bote te luaje per dy boterore , te duket gje normale ty kjo ty?
    Si paska qene me i miri ne bote edhe 3 tranjera njekohesisht nuk e vune dot re kete gje?
    Pse u admirua me shume Skirea se barezi?
    Kush thote se lojtaret juventin u preferuan nga ata milaneze kot se koti se ashtu preferonin tranjeret italiane , kjo eshte teori gjysmake.
    Fakti se ata preferuan Skirean ne vend te Barezit , tregoi se ata kishin te drejte , sepse ai mbrojtes ishte vendimtar edhe i dha boterorin italise . Ne bote u njoh rossi ne ate boteror , ndersa ne itali lojtari me i mire u shpall skirea dhe tardelli.
    Keto jane faktet ,e futbolli nuk fillon nga 88 e lart sa per dijeni.

Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Nuk behet nje lojtar me i miri ne bote sepse keshtu thone italiane apo lalucet .
    Si nuk njihet skirea ne itali? Une me keta italianet qe flas ketej ne angli , te gjithe e njohin.
    Varet se me ke flet ti.

Po fole me 20 vjecaret , ata as barezin se njohin , jo me dava skirean.
    Po te ecesh me statistika , barezi seshte me i mire se maldini , mirepo nje lojtar qe te njihet boterisht , duhet te kete lene gjurme ne kombetare. Beckenbauer e la ate gjurme , plus e evuloi pozicionin e tij si mbrojtes , duke e bere ate te lire , e te njejten rruge ndoqi edhe skirea. Nqs nje lojtar , mohon mbrojtesin me te mire ne bote te luaje per dy boterore , te duket gje normale ty kjo ty?
    Si paska qene me i miri ne bote edhe 3 tranjera njekohesisht nuk e vune dot re kete gje?
    Pse u admirua me shume Skirea se barezi?
    Kush thote se lojtaret juventin u preferuan nga ata milaneze kot se koti se ashtu preferonin tranjeret italiane , kjo eshte teori gjysmake.
    Fakti se ata preferuan Skirean ne vend te Barezit , tregoi se ata kishin te drejte , sepse ai mbrojtes ishte vendimtar edhe i dha boterorin italise . Ne bote u njoh rossi ne ate boteror , ndersa ne itali lojtari me i mire u shpall skirea dhe tardelli.
    Keto jane faktet ,e futbolli nuk fillon nga 88 e lart sa per dijeni.
    E mire ti e rref Van Damme ca me te thene me une.

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •