Me nje stopues e vertet ashtu luhej , mirepo kjo sdo te thote se barezi nuk mund ta zinte dot rolin e kolovatit apo gentiles , sepse mund te adoptohej.
skirea ishte me i mire se barezi se e tregoi veten edhe me pare ne nivelin e klubit , edhe ne kombetare. mbahet si me i miri i te gjitha koherave ne serine A .
ate e thashe dhe une se barezi shkelqeu me sacchin , atehere u be i njohur , jo se sishte i mire edhe me pare , por te thuash qe nje lojtar i paprovuar te ishte me mire se skirea i tejet-provuar ne ate lige eshte cmenduri. skirea i dha boteror italise dhe qe shume vendimtar ne disa ndeshje ne ate boteror......e thua do me njejten pohim se barezi do bente te njejten gje? se thua dot kurre se skemi per ta dit kurre. pra mbrojtja e skirese flet me trofe ndersa mbrojtja e barezit flet me hamendje.
o il-diavolo , kam pare futboll goxha dhe e them me plot gojen ate gje.
barezi lujti me kombetaren me te mire te italise ne histori , ajo e 90's dhe sfitoi asnje gje.
apo duhet te kujtoj edhe humbjen e penalltise qe beri ne 94 , ne finale te boterorit?
apo duhet te kujtoj se skirea eshte i vetmi mbrojtes ne histori qe ska dale asnjehere me te kuqe , te pakten ne periudhen e tij , se me pare nuk e di , mbase beckenbauer rezulton me te njejtin rekord .
kupa e botes flet vet per skirean , seshte nevoja ta ngre une apo ti.
avash mos mer materazzin si shembull ti.....mer canavaron , sepse ai ishte shkaku i marrjes se boterorit nga italia e jo materazzi. po flasim per lojtaret qe bejne impakt ne nje ekip. barezi ka qene krah per krah nje nder mbrojtesave me te mire ne bote maldini gjithashtu , edhe dy here nuk i dha gje boteror italise , mos te flasim per europiane.
canavaro dhe skirea i dhane nje boteror italise dhe nje finale europe te humbur(canavaro).
ky eshte ndryshimi.
kjo ka qene historia e lojtareve milanez. ne kombetare sjepnin gje![]()
Krijoni Kontakt