Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 37
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Rast eklatant i incestit supozohet se ka ndodhur në një fshat të Gostivarit.

Gostivar: Babai
    dhunon vajzën e tij Një rast eklatant i incestit supozohet se
    ka ndodhur në një fshat të Gostivarit.
    Dje rreth mesditës, një 19-vjeçare në
    stacionin policor të qytetit ka
    denoncuar dhunën seksuale dhe
    fizike nga babai i saj 42 vjeçar. Sipas Sektorit të Punëve të Brendshme
    të Gostivarit, vajza deklaratën e ka
    dhënë në prani të njerkës së saj. “Në periudhën e kaluar prej dy vjetësh, në shtëpinë e tyre familjare në
    një fshat të Gostivarit, babai me
    përdorimin e forcës, në disa raste e ka
    detyruar vajzën për marrëdhënie
    seksuale, në prani të njerkës së saj. Ai
    këtë ka tentuar ta bëjë edhe ndaj vajzës tjetër të mitur, e cila ka 17 vjet.
    Vajza ka theksuar se ka mbetur me
    barrë nga babai i saj, kurse deri më
    tani nuk e ka paraqitur rastin, për
    shkak se ai i ka kërcënuar me vdekje ’, thuhet në njoftimin e shkurtër të
    lëshuar nga Sektori i Punëve të
    Brendshme të Gostivarit. “Nga SPB-ja e Gostivarit nuk duan që ta komentojnë rastin duke u shprehur
    se po hetojnë rastin dhe se pasi të
    konfirmohet do të dilet me të dhëna
    konkrete. E vetmja gjë që dihet deri tani është se
    vajza ka paraqitur rastin në Polici dhe
    prindi i saj është marrë në polici në
    pyetje, por hetime vazhdojnë për
    zbardhjen e tërësishme”. Menjëherë pas paraqitjes së rastit nga
    ana e vajzës, sektori i Punëve të
    Brendshme i Gostivarit ka arrestuar të
    atin e denoncuar, ndërsa pas kryerjes
    së hetimeve, nëse konfirmohet
    pretendimi, do ngritët padi penale. Jo-zyrtarisht thuhet se vajza që e ka
    denoncuar të atin për dhunë seksuale,
    ka probleme të natyrës psikike dhe se
    nuk është edhe aq stabile në dhënien
    e deklaratave, gjë që në mënyrë
    plotësuese ia rëndon punën policisë.

Me falni qe ky artikull eshte kopijuar ne menyr katastrofale, por e kam postuar nga tel dhe nuk e ka detektuar mire rendisjen.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Shpresoj qe mos te jet e vertet kjo ngjarje.nuk kam degjuar ndonjeher te Shqipetaret keto raste.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Agimbeluli duhet te jet me i informuar per kete rast meqense eshte prej asaj ane,kuje agim?
    Jetë e rëndë.......!!!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

mafi..

cka don me thane kjo fjala '' eklatant ''..a mundeni bre njerez te perdorni fale shqipe ne vend te fjaleve te huaja..nuk e di pse heshtin administratoret e ketij forumi..

per rastin ne fjale mos u cudisni..kan ndodhe edhe me perpara keso rastesh dhe do ndodhin prap..nga sa kuptova une kemi te bejme me familje me te meta mendore dhe nuk merret vesh aty se cka behet..nuk besoj se jane lajme per ti komentuar..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Edhe mua me duket nje lajm ashtu i cuditshem. Sigurisht se duhet te kete te beje me nje familje me anetare me te meta mendore. Nese vajza ka qene biologjikisht e tij, eshte rast teper i rende, nese ka qene vajza e gruas se tij, eshte perseri i rende, mirepo edhe rasti i Woody Allen dhe martesa e tij me vajzen e adoptuar eshte poashtu lajm qe te rrenqeth, sidomos kur ke parasysh se ai eshte figure publike dhe keto gjera jane kuptuar nga e gjithe Bota! http://en.wikipedia.org/wiki/Soon-Yi_Previn

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    cka don me thane kjo fjala '' eklatant ''..a mundeni bre njerez te perdorni fale shqipe ne vend te fjaleve te huaja..nuk e di pse heshtin administratoret e ketij forumi..

per rastin ne fjale mos u cudisni..kan ndodhe edhe me perpara keso rastesh dhe do ndodhin prap..nga sa kuptova une kemi te bejme me familje me te meta mendore dhe nuk merret vesh aty se cka behet..nuk besoj se jane lajme per ti komentuar..
    Shko e akuzo gazeten Bota Sot jo mua,

''eklatant'' ma merr mendja qe do te thot '' i dukshem ose i vecant '' nuk kam ndonje njohuri se fare do te thote me shume.

Mafia:
    Me falni qe ky artikull eshte kopijuar ne menyr katastrofale, por e kam postuar nga tel dhe nuk e ka detektuar mire rendisjen.

Baby, I'm magic, ta-dah

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    na e peshtiroset me keto tema ... skeni gjera me interesante se keto per te treguar ? .. vetem tema makaber lexon ne kete seksion ... tregon punen aq te dobet te ashtuquajturve "moderatorre"
    YACKKK

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Në këtë forum mund të diskutoni mbi problemet e mprehta shoqërore që përballet shoqëria shqiptare në pergjithësi dhe qytetet shqiptare në veçanti.

Baby, I'm magic, ta-dah

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Shko e akuzo gazeten Bota Sot jo mua,

''eklatant'' ma merr mendja qe do te thot '' i dukshem ose i vecant '' nuk kam ndonje njohuri se fare do te thote me shume.

Mafia:
    eklatant do te thote: lajm i madh, i cuditshem, spektakolar (normalisht ne sensin pozitiv kjo e fundit).

Sa per temen shpresoj vertete te mos jete e vertete. Ajo vajza mund te jete bere me probleme psikike pasi i ati ka filluar ta dhunoje... gjynah!!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Vehabistat e gabelistanit kan fillu me testu,martesat ne mes familjareve,por u deshtoi kesaj radhe radhen tjeter do ta provojn diku tjeter,por prap ka me ju deshtu,se keto marri nuk i durojn trojet yllire.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •