jo eshte rast i pare ne maqedoni dhe rasti nuk ka te bej as me fene se njeriu ma shume ka qene ateist se sa fetar qofte krishter e qofte musliman
nese per ti ky rast eshte fakt atehere te dhjef.sha ty dhe faktet qe mi sjelle ketu. ne maqedoni ka raste shuuuuume te ralla qe bejne seks te tille mos te them eshte i pari ,per dallim nga shqiptare e shqiperise qe edhe mushkat dhe pelat nuk i lane rehat e lere me njerezit, cdo dite ka nga nje rast dhunimi,vrasje ,vjedhje e cka nuk ndegjon nga shqiperia ,
hajvan i hajvancicave , une nuk e arsyetova luften e uck ,vetem solla nje shmebull te tregoj se ju shkijet e shqiperise nuk dalloni aspak nga shkijet sllav te maqedonise, jeni njesh ore ,top jeni sa qe motrat tuaja keni filluar ti martoni me mlladicat,karaxhicat dhe millosheviqat sa qe edhe mbureni me kete duke arsyetuar se ata kane nevoje per sex ose me mire me thene K.A.R
boll me oj lope serbie se ma thnive k.arin ik,gooooose ja ke fut kot ...
Shum!Apsolut..kam frig.
Me qen se kam shum respekt per disa ketu dhe i konsideroj si miq per at edhe zdua te jap pergjighje.... po ti me shtyn me zor me ta shly me zot e me krejt....dhe kaq me juve e mbylla.
nuk e praktikoj asnje fej po te pakten i respektoj ...tungi
Sa te veshtire e kane Shqiptaret te pranojne qe nuk jane me te mire se pjesa tjeter e botes! Hapni syte o njerez se kemi plot kafshe te tilla dhe mes shqiptaresh.
Normal qe keta lloj njerezish te semure jane, ndryshe nuk do e benin dicka aq te peshtire.
T'ju vije turp kur dyshoni se femija e vet do akuzonte pa te drejte te atin. Do ishte me e lehte te akuzonte njerken apo jo?
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt