Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 82
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Flm e dashur Iza

tani rrime e vetem supozojme , kur te vije momenti do flasim konkretisht
    marya kur te vij momenti do behesh teper e bute & zemer ulet do jesh nen urdhrat e femijes he/she do jet bosi jot. edhe une keshtu i thoja motres ne fillim me gocen e vet por po e shikoj vet tani me djalin. bej gjithcka qe do ai. shtepia me eshte kthyer ne garazh makinash lol edhe akoma vazhdojme te blejm cdo makine qe ai do. femijet qe rriten ne day care jane me te disiplinuar ata qe rriten ne shtepi jane te perkedhelur.
    I LOVE GOD

j&g

uau sa e lezetshme

ku duroj une keshtu
    une vetem vitin e pare do ta mbaj tek krevati i vet se kam frike se mos e shtyp naten sepse femijet e vegjel marrin fryme vetem me goje dhe po iu zu goja nuk i kane aq te formuara muskujt sa ta kthejne vete koken majtas djathtas ,
    Dhe deri ne nje vjec kam frike do ti ve rreth kokes babyphone qe amplifikon frymemarrjen por me pas le te fleje me mua po te deshiroje
    Marya edhe me hund marrin fryme femijet jo vetem me goje.
    Paqė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Adna Lexo Postimin
    Marya edhe me hund marrin fryme femijet jo vetem me goje.
    Une kisha pershtypjen se bebet marrin fryme vetem me hunde. E kam lexuar diku po flas edhe nga pervoja me vajzen . Deri para pak kohesh po ti zije hunden me dore ajo smirte fryme fare. Mbase mund ta kem studiuar gabim kete ceshtje.

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Une kisha pershtypjen se bebet marrin fryme vetem me hunde. E kam lexuar diku po flas edhe nga pervoja me vajzen . Deri para pak kohesh po ti zije hunden me dore ajo smirte fryme fare. Mbase mund ta kem studiuar gabim kete ceshtje.
    anita, ndoshta nuk ke guxu t'ia mbash gjate, se e vertete qe per disa sekonda durojne me hunden mbyll nuk marrin fryme, ama patjeter qe do ta hapin gojen per te marre fryme nese nuk ua liron hunden.
    Paqė

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    sa re forte kjo Marya. Marya, po kur pine ato, qe e kane gojen ne pune dhe te zene, me ca marrin fryme?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    sa re forte kjo Marya. Marya, po kur pine ato, qe e kane gojen ne pune dhe te zene, me ca marrin fryme?
    e bera edhe une kete gafe ,
    por ne krevat femijes po iu zu goja apo hunda nuk kane mndesine te kthejne vete kokenqe ti lirojne rruget e frymemarrjes deri ne moshen nje vjece sepse nuk i kena te zhvilluara mire muskujt e qafes
    kete kisha parasyshkur u shpreha ashtu

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

e bera edhe une kete gafe ,
    por ne krevat femijes po iu zu goja apo hunda nuk kane mndesine te kthejne vete kokenqe ti lirojne rruget e frymemarrjes deri ne moshen nje vjece sepse nuk i kena te zhvilluara mire muskujt e qafes:
    kete kisha parasyshkur u shpreha ashtu
    Nuk ka si ti zihet goja apo hunda femijes te porsalindur. Ashtu si do e vendosesh, ashtu do rrij. Ato nuk levizin muajin e pare dhe te dyte. Kshuqe mos e merr me frike dhe merak. Prandaj dhe zgjohen cdo 2-3 ore per te pire, dhe ti do jesh e kujdesshme dhe do e kontrollosh here pas here. Krevati ku do flej, mos e ngarko me shume mbulesa dhe jastike apo lodra pellushi. Sa me simple. Dhe piece of cake, fillimi.

Ne fillim do jete pak e veshtire per ty sa tja marresh doren. Po nuk te lodhin. Lodhja do vij me vone, kur te rriten te fillojne te ecin. Kshuqe fillimin merre easy, se nje rruge e gjate te pret perpara, kujdesi dhe affection
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Adna Lexo Postimin
    anita, ndoshta nuk ke guxu t'ia mbash gjate, se e vertete qe per disa sekonda durojne me hunden mbyll nuk marrin fryme, ama patjeter qe do ta hapin gojen per te marre fryme nese nuk ua liron hunden.

Jo skam guxu as shkurt se. E kam bere kah ia kam lyer fytyren dhe e kam bere shpejt e shpejt se ajo levizte sa andej kendej. E kisha pershtypjen qe po i zihej fryma. Si e posalindur se me vone merrte edhe me goje.
    Hahahaha une kam qene nena me firkacake ne bote.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    mua me ka zene belaja me kete te timen
    ajo nuk do te fleje as ne krevatin e saj dhe as ne ate te timin
    ajo do vetem ne krah te fleje dhe jo te rrish ulur se e kupton dhe fillon e qan , por te ecesh dhe ta lekundesh;
    sa ndalon ja fillon sirenes
    kur e lekund duke ecur pushon menjehere, madje hap vetem nje sy te verifikon dhe te buzeqesh vetem me nje cep buze

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    mua me ka zene belaja me kete te timen
    ajo nuk do te fleje as ne krevatin e saj dhe as ne ate te timin
    ajo do vetem ne krah te fleje dhe jo te rrish ulur se e kupton dhe fillon e qan , por te ecesh dhe ta lekundesh;
    sa ndalon ja fillon sirenes
    kur e lekund duke ecur pushon menjehere, madje hap vetem nje sy te verifikon dhe te buzeqesh vetem me nje cep buze

Paska edhe me te mencur se e imja..... Mire qe skerkon te fleje ne makine. Edhe kete e kam degjuar tash vone..... Te njohurit e shoqes time duhej te ndiznin makinen dhe te benin gjiro me te qe tu flente djali...
    AUTOCHTHONOUS

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •