Deri 6 muaj, djalin e mbajtem tek nje krevat i vogel ne dhomen tone. Asnjehere nuk mbaj mend te kete fjetur me ne, edhe pse ndonjehere zgjohesha naten dhe e mbaja pak. Ndersa qe gjashte muaj gjume fle tek krevati i tij ne dhomen e tij.
Me sa kuptova, femijet varet si i meson (por varet dhe cfare femije te bie nganjehere ha).
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MI CORAZON : 12-06-2011 mė 15:39
sapo filloi videoja dhe femija po qante une mendova me veten po te isha ne vendin e asaj nene do shtrihesha ne krevatin e femijes derisa te pushonte e ta zinte gjumi... doppio suprize, mendimet e mia u materializuan ne videon dhe prindi doli qe ishte daddy
sa kam qesh... rrofsh o Corazon![]()
Eshte gabin i madhe nese mendon qe foshnja i porsalindur te fleje vet po ty kur do e ngjejsh ate kenaqesin si nene perderi sa sje afer me bebin pikerisht ne momentin kur ate e zen gjumi per mua ky moment eshte kenaqesia me e madhe kur fmiu te kam per qafe dhe te ven fytyren e vet tek e ytja dhe ashtu bashk e ze gjumi ky eshte nje moment shume i bukur dhe nje kenaqesi shume e madhe per nje nene.Zoti i gezoft te gjithe me femije
Gjuha asht nuk ka,por eshtra then.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
kurse motra ime cunin e ka vendos ne krevatin e tij qe ne 3 muajsh e te them te drejten nuk i ben naze ,perkundrazi flen shum rehat !
marshallah marshallah se mos e ha ne sysh!
megjithate sic kan thene edhe me perpara varet me femije!
Krijoni Kontakt