Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Daçiq, skajshmërisht i papërgjegjshëm

Nga Express më 21 maj 2011 në ora 21:15

Ministri i Punëve të Jashtme i Maqedonisë, Antonio Milloshoski, e ka vlerësuar “skajshmërisht të papërgjegjshme”, deklaratën e fundit të nënkryetarit të qeverisë serbe, Ivica Daciq, se ndarja e Kosovës është mënyra e vetme për zgjidhjen e statusit të saj.

“Harta gjeopolitike e Evropës Juglindore dhe e rajonit është mbyllur dhe nuk ka vend për ide për shtete të mëdha, as për Serbi të madhe, as për Shqipëri të Madhe, e as për çfarëdo tjetër. Zgjidhja nuk është te kufijtë dhe ndarjet e reja. Deklaratat e tilla janë të papërgjegjshme. Nuk ka as dëshirë e as vullnet apo mbështetjet për ndarje të kufijve, përveç futjen e tyre në kufij administrativë evropianë”, ka deklaruar në Strugë, Ministri Milloshoski pas një takimi që kishte me euro-deputen nga Suedia Ana Ibrisagiq, e cila, gjithashtu kundërshtoi idetë për ndarje të reja në rajon.

“Ne nuk japim mbështesin lëvizjen e kufijve. Konsideroj se nuk është as e duhur e as e arsyeshme në kushte kur tërë rajoni dëshiron të na tregojë se dëshiron të jetë pjesë e BE-së, dikush të japë vlerësime të tilla”, ka theksuar eurodeputetja Ana Ibrisagiq.

Shefi i diplomacisë maqedonase tha se kanë diskutuar edhe rreth kontestit të emrit mes Maqedonisë dhe Greqisë me ç’rast i kanë bërë thirrje Athinës të angazhohet për mbylljen e këtij problemi pasi kjo është edhe në interes të saj. (rel)

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Llapi;

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    kjo eshte edukata e familjes tane dhe e jotja
    dhe kultura e antarve e simpatizantve te Vetfundosjes
    te till ini te gjith kesi rrugaqa si ti
    kur ski fakte ti llomotit te kam then ty se ti per parti jeni i gatshem qe edhe nenen tuaj ta shitni

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    kur ski fakte ti llomotit te kam then ty se ti per parti jeni i gatshem qe edhe nenen tuaj ta shitni
    ju keni veprue keshtu o dhampiri i titos
    ju ja kini dhan ma te dashurat e ma te mirat shkaut veq me ju fut ati na by.th ju djemt e komunistave keni veprue keshtu
    phuuuuuuuu fara u hupt bre po shum ishit kan
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Udhëheqja e mbas luftës së UCK pranoj ndarjen e Kosovës dhe tani po të njëjtit persona gjinden në pushtet dhe se si risi tani kemi se si presidenti i serbis poashtu edhe udhëheqësi i vetëvendosjes kan mendime të njëjta.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ndarja si opcion ka egzistu edhe me heret,por tani serbet e kan par shancin e voliteshem qe definitivisht kjo ndarje te ndodh.
    Ne e dijm qe kosova nuk ka qasje ne 20%te teritorit te saj,pra eshte fakt qe nje ndarje egziton,por ket po e deshiroin edhe me nenshkrimin e pales shqiptare,serbet nuk jan aq naiva sa per ber politik,por ata me fillimin e bisedave ngadal por sigurt do rrshqasin ne biseda per veriun dhe ne fund fare do hudhet edhe nenshkrimi kete vetem ahmakat si llapi nuk e kuptoin ose nuk duan ta kuptoin.
    te vetmit qe ngrisin zerin kunder ndarjes sot eshte vv dhe per qudi te tjeret po merren me vetvehten.
    kaluan 100 dit te qeverisjes se qeveris hashimi 2 dhe me thuani ju lutem a keni vrejt ndonje permisim dikun,une jo,nese dini ju lutem e thuani

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    te vetmit qe ngrisin zerin kunder ndarjes sot eshte vv dhe per qudi te tjeret po merren me vetvehten
    ...kur Drenikaki thot diqka , kuptone qe eshte e kunderta....

kaluan 100 dit te qeverisjes se qeveris hashimi 2 dhe me thuani ju lutem a keni vrejt ndonje permisim dikun,une jo,nese dini ju lutem e thuani
    ....po , ka permisim dukshem edhe pse vetfundosja e Albin Tadiq kurtit po i shkatrron...

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...kur Drenikaki thot diqka , kuptone qe eshte e kunderta....

....po , ka permisim dukshem edhe pse vetfundosja e Albin Tadiq kurtit po i shkatrron...
    Hardkak
    ti je djal i mir por nga truri ke defekte,prandaj me vjen keq per gjendjen tende mendore,kjo eshte fatekeqdi qe te ka ndodh sinqerisht me vjen keq

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Hardkak
    ti je djal i mir por nga truri ke defekte,prandaj me vjen keq per gjendjen tende mendore,kjo eshte fatekeqdi qe te ka ndodh sinqerisht me vjen keq
    ......drenikaku , fatkeqesi me e madhe eshte ajo L... qe te ka pjell ty.....

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    e keni pa hashimin ka fillu ta emitoj brahim dinarin ky tash edhe neper kisha po shkon po mundohet te paraqitet si europian a ne fakt esht bash bal dhe i pa gdhendur ky pra shum vitesh e kritikonte brahim dinarin me lloj lloj shpifje banale deri edhe spiun dhe trathtar i pat then kurser ky tash ka fillu edhe ti perkulet para varrit

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    gjdoher kur politikanet tan ne pushtet kur bejn shum zhurm kinse kunder ndarjes mu at her esht plani i ndarjes se kosoves dhe kompromiseve ndaj kosoves kjo qeveri dote bej marrezira edhe me tutje

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •