Close
Faqja 19 prej 21 FillimFillim ... 91718192021 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 209
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    sepse je nga shkodra ti lart , prandaj e mburr .
    lol. mendoj se jam mjaft objektiv. ne fund te fundit une cdo vit 15 dite ne velipoje i bej me gjithe qejf.
    ia kaloj mire fale shoqerise, por jo fale asaj qe me ofrohet.
    3 vjet kane qe bejne sikur po ndertojne nje m*t shetitoreje dhe cdo vit fillojne nga fillimi. per rinine, atje nuk eshte maksimumi.
    njerezit bijne e flene me pula.

pastaj, normal qe te qenurit nga shkodra me jep mundesi te shkoj shpesh ne mal te zi. nuk mund te them:
    kete fundjave po shkoj ne sarande
    fati im, se ne vere kam mjaft kohe te lire.
    po te kisha vetem 2 jave pushime, nuk besoj se do i kaloja ne shqiperi.
    bota eshte e madhe.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Po more ne Kosovaret ju kemi leshuar lejet e ndertimit ne Plazhe? Problemi esht se kta te Shqiperis nuk kane Tradit-kulture Sherbimi .

Edhe Malin e Zi ne Kosovaret e katandisem per ket arsye shteti Malazez po Investone Miliona ne reklama per ti Kthyer Turistet Kosovare.
    KAKO SE ZOVE ??!! PRISHTINA AHAHAHAHA

SERBI I ***** mqs e ke qef gjuhen shqipe dhe emrat shqip

e rendesishme eshte qe ju Serbet vini ēdo vit ne Shqiperi dhe i leni paret aty
    ngaqe nuk keni dete lol
    edhe ne ulqin te shkojne kosovaret tek vellezerit e vet shkojne ,krejt bisneset shqiptaret i kane ...
    I CRNA GORA je nasa zemlja...
    se shpejti do ju a marrim dhe ate ...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    Kosovaret ta Bojkotojn Bregdetit Shqiptare Kosovaret ta bojkotojn BREGDETIN jo bregdetit o gjo e trash,prej ketij analfabeti sdo pritet ndoni ide me e mir prandaj un propozoj tema te ndryshohet ne:

Kosovaret te te bojkotojn ty qe sdin me shkruajt shqip!
    Bravo Turko Cubi i Struges Gjalle je ti?

Po ike ore se ju jeni Turpi i keti Populli te kame then njeher se une ketu ku jetoje Turprohem kur ju shofe juve Jevgjive te Maqedonis e sidomos ato Grate tuaja te cilat nuk dallojne nga Magjupet.

Ore ti Magjupo-Turki i Struges do na tregoshe se qfare gjuhe flet ky Magjupo-Turko-Bugari i Maqeonis

Kosovaret ta Bojkotojn Bregdetit Shqiptare Kosovaret ta bojkotojn BREGDETIN jo bregdetit o gjo e trash,prej ketij analfabeti sdo pritet ndoni ide me e mir prandaj un propozoj tema te ndryshohet ne:

Kame edhe nje pytje serioze per ty pse ju Struganet ngjani shume ne Turqe e Jevgje e kame fjalen per nga fiziku qe te gjithe jeni te vegjel e te zi .

Kjo ishte pytje serioze?

T te tregoje edhe nje raste te nje famile nga Londorishti i Sturges qe jetone ketu ku jetoje edhe une pra disa ditesh i kishte ndaluar Policia sps kishin menduar se jane Magjup-Jevgje Ilegale.

Po deshe ta jape edhe emrin dhe mbiemrin e kesaj Familje

imasa Vozacku ti Haaaaa? ike tashe se ju te Maqedonis 80% nuk perdorni me teper se 20% te fjalive Shqipe pjesen tjeter e keni mikse Maqedonisht Turqisht dhe Qerkezisht.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    o prishtina a je normal more ti njeri?

uroj me gjith shpirt mos te jesh ksi lloj njeri ne jeten reale shpresoj ti kesh pordh interrneti kto fjal

se nime mu kishe dhimt
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Po c'fare te kena be mer daj , akoma nuk te paska zbrit inati me bregdetin tone ? lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Prishtina.C nuk e dinte qe uji i detit eshte i kripur dhe heren e pare qe shkoi ne Durres, ashtu i etur sic ishte, piu me vrull nja gjysem kile uje deti dhe desh na la shendene. Qe atehere ka zene be qe mos e vizitoje me bregdetin shqiptar, derisa te vene tabela neper plazhe me shenimin "UJE I KRIPUR. MOS E PI".

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Kame edhe nje pytje serioze per ty pse ju Struganet ngjani shume ne Turqe e Jevgje e kame fjalen per nga fiziku qe te gjithe jeni te vegjel e te zi .

Kjo ishte pytje serioze?
    Genjeshter e kulluar,kam qendruar 3 muaj ne Struge dhe aspak nuk eshte e vertet ajo qe thua ti!!
    Edhe pse ne shqiptaret e Kosoves "jemi" me te bukurit e me te pasurit e botes ,kjo nuk na jep te drejten te genjejme per te tjeret

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    E kisha me ate Qerkezin e Struges me ate bir kurve i cili nuk i dine dy fjale shqipe ndersa e merr mundin ti korigjoje shkrimet e mia?

Por prape se prape qendroje prapa asaje se Nje numer shume i madhe i Shqiptarve te Maqedonis jane Qerkez e Turqe e sidomos ata te Sturges dhe te Gostivarit nuk ja futi kote se i njofe shume mire. (Ne privatsi edhe ketu ku une jetoje Flasin Turqisht nderveti.

Ndersa ti mshele gojen se nuk je i Maqedonis

.
    Nuk e kuptoj se cfar kerkon nje serb si ti ne forumin e shqiptareve??????
    duhet te te vinte turp per temen qe ke hapur, por turp te kete edhe moderatori qe nuk e fshin bile turp te kete edhe administratori i forumit qe nuk te perjashton ty
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 19 prej 21 FillimFillim ... 91718192021 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •