se kane pushtuar ushtri me te medha e do e pushtosh ti ***** jote shqiperine
si sjam antonio banderas te beja sex me shume femra te bukura
JO SEKS PARA MARTESE
Isha ne Tirane e Durres kete vikend pas kater vitesh perveq eres se kanalizimeve ne zonen e plazhit ne Durres qe eshte per faj te qeverisjes lokale mendoj ,mikepritja ishte ne nivelin e duhur,duke filluar nga sherbimi ne restorante , sjelljet neper dyqane tek qendrat tregtare etj.Kete here kemi kaluar per mrekulli,jam dashuruar ne Shqiperine perseri![]()
Kosovaret jane me se te mirpritur ne keto vise e nderuara ANITA.
cdo vit takohemi me vellezerit tane te pertej kufirit dhe personalisht kam shume njohje dhe shume miqesi me vellezer kosovare
i dua, me duan dhe respektojme neri tjetrin
Ata na respektojne me ardhjen ketu dhe ne i respektojme me mikpritjen bujare, karaktreistike nder shqiptaret
Edhe ti nese do vish do gjesh te njejten ngrohtesi e dashur![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Kosovaret ta Bojkotojn Bregdetit Shqiptare Kosovaret ta bojkotojn BREGDETIN jo bregdetit o gjo e trash,prej ketij analfabeti sdo pritet ndoni ide me e mir prandaj un propozoj tema te ndryshohet ne:
Kosovaret te te bojkotojn ty qe sdin me shkruajt shqip!
Kjo ishte me e bukura nga te gjitha!
Kush eshte buke permbytes? Une apo ti? Une qe kam hapur shpine time dy familjeve nga kosova ne kohe lufte apo ti qe shkruan mos me keq per Shqiperine?
Ne periudhat qe nuk ka shume rromuje Shqiperia eshte e qete dhe shume mikrepritese si gjithmone, problemet mund te lindin ne periudha stresuese si gushti qe kthehen shume nga emigrimi dhe vijne shume turista ne plazh dhe qytetet mbushen me makina e me njerez dhe behet kaos!
Mos pritni vetem periudhen e pushimeve per te vizituar viset shqiptare, per mendimin tim pranvera psh eshte ideale!![]()
po pys se mos kot kta ne forum jane te delegumt e kosoves dhe perfaqesojn popullin e kosoves. kta si me i pagu kush me nxit urrejte dhe me perca.
aman mos ia fut kotmali i zi per mendimin tim eshte perle. une e preferoj shume dhe cdo vit e kaloj ndonje fundjave atje.
boll per pasterti atje jane vite drite para shqiperise.
budva, sveti stefan, kotorri... te gjitha jane te mrekullueshme.
pastaj vertete qe budva nuk ka plazh te bukur. as mua nuk me pelqen, por budva i ofron te rinjve ate jete nate qe e asnje vend i shqiperise nuk i ofron.
une cdo vere shkoj nje fundjave atje. nje by**e vend eshte, por te ofron me shume se tirana.
Vasudhaiva Kutumbakam
sepse je nga shkodra ti lart , prandaj e mburr.
sa per temen.
edhe une te isha kosovar sdo ikja ne shqiperi per pushime.
une s'iki atje edhe duke qene shqiptar , jo me dava kosovar.
nuk e di , por ai vend sme terheq fare. cdo gje me duket fake .
deri ketu pajtohem me prishtinen. per te tjerat , ai seshte vecse nje kosovar-tru-shplare.
Krijoni Kontakt