Close
Faqja 18 prej 21 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 209
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    C`eshte kjo teme se nuk e kisha pare?
    Kush eshte ky MU.T MU.TI qe i ben thirrje shqiptareve te bojkotojne vellezerit e tyre?
    Ne sigurisht qe kemi shume te meta ende
    Ne sigurisht qe nuk kemi sherbimet me perfekte
    Ne sigurisht qe nuk kemi infrastukturen e persosur.
    Por kemi gjak shqiptari
    Flasim shqip
    Dashurojme shqip
    Mikpresim shqip
    dhe shajme shqip
    Pi.rdhu o maskara se s`ka nevoje Shqiperia e as Kosova per parate e tua
    Iiiiiiiiiiii se paske pare top-temen doktor.
    Po mua me mbeti pike nje nje gje. Cfare do te bejne kosovaret qe u kane vene emra toponimesh te viseve shqiptare femijeve (dhe vazhdojne tu vene akoma) me endrren qe nji dite do ti vizitojne keto vende?
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    se kane pushtuar ushtri me te medha e do e pushtosh ti ***** jote shqiperine

si sjam antonio banderas te beja sex me shume femra te bukura
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Isha ne Tirane e Durres kete vikend pas kater vitesh perveq eres se kanalizimeve ne zonen e plazhit ne Durres qe eshte per faj te qeverisjes lokale mendoj ,mikepritja ishte ne nivelin e duhur,duke filluar nga sherbimi ne restorante , sjelljet neper dyqane tek qendrat tregtare etj.Kete here kemi kaluar per mrekulli,jam dashuruar ne Shqiperine perseri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Iiiiiiiiiiii se paske pare top-temen doktor.
    Po mua me mbeti pike nje nje gje. Cfare do te bejne kosovaret qe u kane vene emra toponimesh te viseve shqiptare femijeve (dhe vazhdojne tu vene akoma) me endrren qe nji dite do ti vizitojne keto vende?
    Kosovaret jane me se te mirpritur ne keto vise e nderuara ANITA.
    cdo vit takohemi me vellezerit tane te pertej kufirit dhe personalisht kam shume njohje dhe shume miqesi me vellezer kosovare
    i dua, me duan dhe respektojme neri tjetrin
    Ata na respektojne me ardhjen ketu dhe ne i respektojme me mikpritjen bujare, karaktreistike nder shqiptaret
    Edhe ti nese do vish do gjesh te njejten ngrohtesi e dashur
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Kosovaret ta Bojkotojn Bregdetit Shqiptare Kosovaret ta bojkotojn BREGDETIN jo bregdetit o gjo e trash,prej ketij analfabeti sdo pritet ndoni ide me e mir prandaj un propozoj tema te ndryshohet ne:

Kosovaret te te bojkotojn ty qe sdin me shkruajt shqip!

Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Ore ne Kralev te Serbis shkoje per pushime e nuk vi te ju ,Ju jeni mos mirnjohes buke permbytsa.

Kjo ishte me e bukura nga te gjitha!

Kush eshte buke permbytes? Une apo ti? Une qe kam hapur shpine time dy familjeve nga kosova ne kohe lufte apo ti qe shkruan mos me keq per Shqiperine?

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Isha ne Tirane e Durres kete vikend pas kater vitesh perveq eres se kanalizimeve ne zonen e plazhit ne Durres qe eshte per faj te qeverisjes lokale mendoj ,mikepritja ishte ne nivelin e duhur,duke filluar nga sherbimi ne restorante , sjelljet neper dyqane tek qendrat tregtare etj.Kete here kemi kaluar per mrekulli,jam dashuruar ne Shqiperine perseri
    Ne periudhat qe nuk ka shume rromuje Shqiperia eshte e qete dhe shume mikrepritese si gjithmone, problemet mund te lindin ne periudha stresuese si gushti qe kthehen shume nga emigrimi dhe vijne shume turista ne plazh dhe qytetet mbushen me makina e me njerez dhe behet kaos!

Mos pritni vetem periudhen e pushimeve per te vizituar viset shqiptare, per mendimin tim pranvera psh eshte ideale!

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anėtarėsuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin

Kjo ishte me e bukura nga te gjitha!

Kush eshte buke permbytes? Une apo ti? Une qe kam hapur shpine time dy familjeve nga kosova ne kohe lufte apo ti qe shkruan mos me keq per Shqiperine?

Ne periudhat qe nuk ka shume rromuje Shqiperia eshte e qete dhe shume mikrepritese si gjithmone, problemet mund te lindin ne periudha stresuese si gushti qe kthehen shume nga emigrimi dhe vijne shume turista ne plazh dhe qytetet mbushen me makina e me njerez dhe behet kaos!

Mos pritni vetem periudhen e pushimeve per te vizituar viset shqiptare, per mendimin tim pranvera psh eshte ideale!

Eh mer Bamba, lere ket Prishtinen C t'i kaloje pushimet ne Mal te Zi e Serbi me horrat e mafies bolshevike ruse. Befte kokrren e qejfit atje me keta fare kriminelesh nderkombetare...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    61
    po pys se mos kot kta ne forum jane te delegumt e kosoves dhe perfaqesojn popullin e kosoves. kta si me i pagu kush me nxit urrejte dhe me perca.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Sofi _ Lexo Postimin
    Kush per Zotin po na e ngre kaq lart turizmin ne Mal te Zi?

Le te marrim Ulqinin, psh., si qytet shqiptar: Personalisht kam shkuar vetem e vetem sepse eshte qytet shqiptar. Qyteti vete eshte katandis (apo ndoshta ka qene dhe me pare, s'e di) ne gjendje katastrofale. Duke leviz neper qytet te duket si nje geto e madhe ne krahasim me qytetet e tjera ne Mal te Zi. Apo ju kur shkoni s'e levizni by.then nga plazhi e s'i shihni keto te tjerat? Ne fakt ne shume aspekte ngjan shume me gjendjen ne disa qytete te Shqiperise.

Sa per Budven, qe u keputen shqiptaret duke shkuar: cfare na paska Budva qe ta heqka petllen? Nje by.th vend eshte, dhe po te mos kish at qytetin e vogel te vjeter s'do kish ndonje gje te vecante.

Edhe per Kotorin mund te flasim: Qyteti shume i bukur, po te mos flasim per plazhin. Dhe shiringa kemi gjet nje here ne nje te ashtuquajtur 'plazh'.

Mos flisni kot pra se rrobi kur shkon me pushime mundohet te leviz ndonjehere by.then dhe nga plazhi se ka dhe gjera te tjera per te pare/bere.
    aman mos ia fut kot mali i zi per mendimin tim eshte perle. une e preferoj shume dhe cdo vit e kaloj ndonje fundjave atje.
    boll per pasterti atje jane vite drite para shqiperise.
    budva, sveti stefan, kotorri... te gjitha jane te mrekullueshme.
    pastaj vertete qe budva nuk ka plazh te bukur. as mua nuk me pelqen, por budva i ofron te rinjve ate jete nate qe e asnje vend i shqiperise nuk i ofron.
    une cdo vere shkoj nje fundjave atje. nje by**e vend eshte, por te ofron me shume se tirana.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    sepse je nga shkodra ti lart , prandaj e mburr .

sa per temen.

edhe une te isha kosovar sdo ikja ne shqiperi per pushime.
    une s'iki atje edhe duke qene shqiptar , jo me dava kosovar.

nuk e di , por ai vend sme terheq fare. cdo gje me duket fake .
    deri ketu pajtohem me prishtinen. per te tjerat , ai seshte vecse nje kosovar-tru-shplare.

Faqja 18 prej 21 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •