Close
Faqja 16 prej 21 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 209
    Ky Prishtina.C bashke me serbet qe kane te njejtat mendime per Shqiperine, bejne mire me verte ta bojkotojne Shqiperine. I bashkohem edhe une kesaj thirrje qe behet ne kete kete teme.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    edhe une jam i pajtimit qe plazhin e durresit kurr hiq mos ta vizitojne kosovaret,sepse edhe munden te infektohen femija apo ndonje i rritur,por edhe nuk ke qfare te shohesh aty,as nuk ke ushqim te mire as uje asgje fare ska aty...durresi eshte mizerje vend sidomos ata magjupt qe jetojne aty.nuk ka tradite turizmi por as nuk deshirojne te krijojne tradite.qfar qyteti eshte ai kur del "shqiptari"me revole dhe kercenon kosovaret e i shan moter e nene kosovare?atij te i jap lekun une ...por mos harroni se bregdeti andej nga jugu eshte shume i mire dhe atje ja vlen te shkosh,edhe pse nuk ka ushqim te mire ja vlen shkaku i bukurise natyrore te rralle.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga B.C.B : 16-05-2011 mė 11:11

e ėmbėl - pa sheqer :) Maska e Yllėza*
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    2,315
    Citim Postuar mė parė nga B.C.B Lexo Postimin
    edhe une jam i pajtimit qe plazhin e durresit kurr hiq mos ta vizitojne kosovaret,sepse edhe munden te infektohen femija apo ndonje i rritur,por edhe nuk ke qfare te shohesh aty,as nuk ke ushqim te mire as uje asgje fare ska aty...durresi eshte mizerje vend sidomos ata magjupt qe jetojne aty.nuk ka tradite turizmi por as nuk deshirojne te krijojne tradite.qfar qyteti eshte ai kur del "shqiptari"me revole dhe kercenon kosovaret e i shan moter e nene kosovare?atij te i jap lekun une ...por mos harroni se bregdeti andej nga jugu eshte shume i mire dhe atje ja vlen te shkosh,edhe pse nuk ka ushqim te mire ja vlen shkaku i bukurise natyrore te rralle.
    Plazhin e Durresit ne kosovaret e kemi katandisur ne at dite! Dhe mos harro se edhe "andej nga jugu" eshte pjese e bregdetit shqiptar !
    Thank God I'm a woman!!!

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga Yllėza* Lexo Postimin
    Plazhin e Durresit ne kosovaret e kemi katandisur ne at dite! Dhe mos harro se edhe "andej nga jugu" eshte pjese e bregdetit shqiptar !
    Kosovaret nuk mund te vijne e instalojne gypa per ujin e pijshem dhe gypat e sistemit te kanalizimit...
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    E shyqyr njeri e pranoi
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    moter une nuk di qka e ke katandis ti durresin,qka ka pas ne rregull aty qe po thua ne e kemi katandisur,ne i kemi mesuar te jene jomikpritsa,e te shesin nje pashtet 2 euro a,apo ne i kemi thene pastoni plazhin me ato plakat e lodhura qe mezi ecin???..andej nga jugu eshte shqiperi,taman shqiperi e paster si nga uji ashtu edhe nga sjelljet e njerzve(une gjithmone kam kalu mire atje nuk e di ti si kalon)...

ps.qfare plazhi eshte ai kur sheh lopen duke kullos(ato barnishtat qe ofrohen afer bregut) hahah e nje plak 100 vjeqare duke u munduar te pastroj plazhin?..ne durres ndihen rehat disa kosovar qe nuk dijne qka eshte e mira,e per fat t`keq ka plot asi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga B.C.B : 16-05-2011 mė 11:27

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    ''i ftojme'' shqiptaret qe sipas teje kete vere te fekuentojne diskot hotelet kampingjet bukurit eSERBISE, BEOGRADIT do te kene shume fovorizime biles per c do shqiptare nga shqiperia keta kompani serbe kan edhe diskount deri ne 50% te c mimit si thoni ju prishtinalit nipa shkijesh a duhet me i frekuentu ne te shqipnise keto bukurri te serbise

Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    2,315
    Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin
    Kosovaret nuk mund te vijne e instalojne gypa per ujin e pijshem dhe gypat e sistemit te kanalizimit...
    Gypat per ujin jane nje nder papastertite e qytetit. Mjafton te eces neper plazh dhe e sheh se cfare lloj njerezish ke. Nuk po flase per te gjithe, keshtu qe mos me keqkuptoni. Por duhet t'a pranojme te verteten!
    Thank God I'm a woman!!!

Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    2,315
    moter une nuk di qka e ke katandis ti durresin,qka ka pas ne rregull aty qe po thua ne e kemi katandisur,ne i kemi mesuar te jene jomikpritsa,e te shesin nje pashtet 2 euro a,apo ne i kemi thene mos pastoni plazhin me ato plakat e lodhura qe mezi ecin???..andej nga jugu eshte shqiperi,taman shqiperi e paster si nga uji ashtu edhe nga sjelljet e njerzve(une gjithmone kam kalu mire atje nuk e di ti si kalon)...
    Vella sa per mikpritjen e njerezve kam kaluar shume mire si ne jug, po ashtu edhe ne veri. Por nuk ka mal pa derra. At plazh qe ata e pastrojne (apo nuk e pastrojne) ne e ndotim! Natyrisht se duhet pune dhe mirekuptim nga te dyja palet, qe ne te kalojme pushim te bukur e ata te fitojne per jetesen e tyre.
    Thank God I'm a woman!!!

Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga kthetrat Lexo Postimin
    ''i ftojme'' shqiptaret qe sipas teje kete vere te fekuentojne diskot hotelet kampingjet bukurit eSERBISE, BEOGRADIT do te kene shume fovorizime biles per c do shqiptare nga shqiperia keta kompani serbe kan edhe diskount deri ne 50% te c mimit si thoni ju prishtinalit nipa shkijesh a duhet me i frekuentu ne te shqipnise keto bukurri te serbise

ti hiq se din sa palidhje ke shkru,je mundu diqka po apet palidhje t`ka dal.
    pse per ty jugu i shqiperise qenka serbi apo beograd???.. ec haveri jem mos e dhij se tpaska met patriotizmi n`deti ty..ti po shkojshe n`durres per qeshtje kombtare a hahah haluc.

Faqja 16 prej 21 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •