Close
Faqja 14 prej 21 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 209
    . Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Sikur te ma ipte Zoti vetem nje vite Kryeminister i Kosoves hapin e pare qe do te beja do ti shpallja Lufte Shqiperis vetem ne ket menyre do te shpetoja Kombin Shqiptare .Shqiperia ka nevoje per nje pastrime Mikroskopike.
    Budallakia kufi s'ka.

Shyqyr qe nuk je i zoti me e nxjerr as macen prej persheshit...se sherrin ta kishim pa.
    Si nuk u lodhe nje here me keto pallavra?!
    Luften e ke pasur ketu para 11 viteve por e ke ike ****** ne Zvicerr, e tani cenke bere kaq trim sa qe te mendosh per nje shpallje lufte...e kunder kujt?!

Pse nuk na tregon nje here ku eshte problemi yt. Jam i bindur se ti e ke pasur nje problem privat/personal me ndonje bashkekombas nga Shqiperia...sepse per patriotizem nuk te rruhet fort. Mos na shit dengla te patriotzimit kot.

Ndalu nje momet dhe reflekto, se keshtu si ke filluar kategorizohesh si tradhetar e jo patriot.

E kam thene edhe nje here. Sikur te kishit shpenzuar tere kete energji kunder shkaut, shume me mire do t'i kishim punet.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Sikur te ma ipte Zoti vetem nje vite Kryeminister i Kosoves hapin e pare qe do te beja do ti shpallja Lufte Shqiperis vetem ne ket menyre do te shpetoja Kombin Shqiptare .Shqiperia ka nevoje per nje pastrime Mikroskopike.
    Ashtu eshte o i krisur,kush ka vdek qe te boni ty Hamzain e dyte
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Avash se na trembe tani

Pse mer daku , neper damaret e tu c'fare gjaku rrjedh , irlandez ?
    Ty duhet me te ven te parin ne mikroskop .
    Shqiperia esht Lomshe dhe cka esht me e kecja ky Lamshi e Udheheq Shqiperin ndersa ata te cilet jane 100% Shqiptare si une ne Shqiperi jane vetem argate te atyre qe udheheqin me Shqiperin sote .

Shqiperia ka vetem dy rruge per te shpetuar apo per te dalur nga kthetra e atyre qe e sundojne momentalisht Grekve. Nje qe keta Argatet shumice 100% Shqiptare te ngrihen ne kembe dhe me ane te referendumit te kerkojne bashkimin me Kosoven ose Kosova brenda ketyre 5 viteve te forcohet ushtarakisht dhe ta pushtoje Shqiperin .

Per ndryeshe Shqiperi keshtu si esht nuk esht shtet Shqiptare dhe ket e dine te gjithe ata shqiptare qe kane dy kokrra mend ne tru e ace me mire ata te cilet e njofin mir Shqiperin

Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Budallakia kufi s'ka.

Shyqyr qe nuk je i zoti me e nxjerr as macen prej persheshit...se sherrin ta kishim pa.
    Si nuk u lodhe nje here me keto pallavra?!
    Luften e ke pasur ketu para 11 viteve por e ke ike ****** ne Zvicerr, e tani cenke bere kaq trim sa qe te mendosh per nje shpallje lufte...e kunder kujt?!

Pse nuk na tregon nje here ku eshte problemi yt. Jam i bindur se ti e ke pasur nje problem privat/personal me ndonje bashkekombas nga Shqiperia...sepse per patriotizem nuk te rruhet fort. Mos na shit dengla te patriotzimit kot.

Ndalu nje momet dhe reflekto, se keshtu si ke filluar kategorizohesh si tradhetar e jo patriot.

E kam thene edhe nje here. Sikur te kishit shpenzuar tere kete energji kunder shkaut, shume me mire do t'i kishim punet.

ti e ke pasur nje problem privat/personal me ndonje bashkekombas nga Shqiperia.
    Po shume gabim je te gjithe shoket nga shqiperia i kame patur dhe i kame biles shokin me te mire familjare nga shqiperia e kame dhe ate Ortodokse .

Dhe ja per koingjidence tashe sa me beri tel. nje shoku ime ketu nga Berati dhe do te dale te pi kafe me te edhe ket e kame shume shume shoke te mire.

Edhe nje po ta them se une fare pake kame kontakte me shqiptare te Kosoves apo te Maqedonis te gjithe shoket i kame nga Shqiperia.

Ndersa porblemi esht se ju poj merrni gabim shkrimet e mia une nuk them me pushtu shqiperin e mej vra shqiptaret por me pushtu shqiperin e mej shpetu shqiptaret .

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Po shume gabim je te gjithe shoket nga shqiperia i kame patur dhe i kame biles shokin me te mire familjare nga shqiperia e kame dhe ate Ortodokse .

Dhe ja per koingjidence tashe sa me beri tel. nje shoku ime ketu nga Berati dhe do te dale te pi kafe me te edhe ket e kame shume shume shoke te mire.

Edhe nje po ta them se une fare pake kame kontakte me shqiptare te Kosoves apo te Maqedonis te gjithe shoket i kame nga Shqiperia.

Ndersa porblemi esht se ju poj merrni gabim shkrimet e mia une nuk them me pushtu shqiperin e mej vra shqiptaret por me pushtu shqiperin e mej shpetu shqiptaret .
    Sipas llogjikes tende i bie qe edhe ata te Shqiperise rrjedhimisht te pushtojne Kosoven se ka serb dhe turq
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    wow , kjo eshte kur viktima behet agresor
    a nuk jeni ju popull qe deshet paqe? shtetin e juaj e keni c`kerkoni tani ?

(apo e the nga inati)
    Ne kurre nuk kemi kerku pace ne kemi kerku Liri ndersa sa per Serbet prej se egzistone Fisi ime kurr malle nuk i kemi ber e aqe me teper te na ken trembur syrin ndonjeher .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 15-05-2011 mė 12:54

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ore. je ne vehte ti, apo si e ke hallin?
    ke ndonje problem personal me shqiptaret e shqiperise???
    te ka bere gje ndonjeri dhe shfryn tek te gjithe???

lufte kunder shqipeise??? po a e di ti se ne lufte vriten njerez?
    cfare do ishin ata qe do vriteshin ne kete marrezi te padegjuar ndonjehere, qe ti po nxit???
    neozelandez do ishin???

po ik ore zoteri e beji thirrje vehtes, se nuk je fare ne rregull!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Shqiperia esht Lomshe dhe cka esht me e kecja ky Lamshi e Udheheq Shqiperin ndersa ata te cilet jane 100% Shqiptare si une ne Shqiperi jane vetem argate te atyre qe udheheqin me Shqiperin sote .

Shqiperia ka vetem dy rruge per te shpetuar apo per te dalur nga kthetra e atyre qe e sundojne momentalisht Grekve. Nje qe keta Argatet shumice 100% Shqiptare te ngrihen ne kembe dhe me ane te referendumit te kerkojne bashkimin me Kosoven ose Kosova brenda ketyre 5 viteve te forcohet ushtarakisht dhe ta pushtoje Shqiperin .

Per ndryeshe Shqiperi keshtu si esht nuk esht shtet Shqiptare dhe ket e dine te gjithe ata shqiptare qe kane dy kokrra mend ne tru e ace me mire ata te cilet e njofin mir Shqiperin
    Qyqa lol , nuk te shoh ne terezi sonte :-D
    Pije i kafe dhe koncentrohu me shume ;-)

Ps. Per mua n'dac hajde me bo plazhin ne bregdetin Shqiptar , ndac lahu ne govat , jetoim ne nje bote te lire , por mos lesho parrulla nga me te cuditcmet
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Sipas llogjikes tende i bie qe edhe ata te Shqiperise rrjedhimisht te pushtojne Kosoven se ka serb dhe turq
    Serbt dhe Turqit ne kosova i numrone ne gishta dhe po ashtu Influaenca e tyre ne Kosove esht zero.

Ndersa e kunderta esht ne shqiperi ku minoriteti Vlleho-Grek udh?heq me shqiperin dhe ket te vertet mund ta mohoje vetem ndonje i Krisur . Apo si ajo puna e ati qe e hante Uku ndersa thoshte nuk esht e vertet jame duke pare enderr .

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Qyqa lol , nuk te shoh ne terezi sonte :-D
    Pije i kafe dhe koncentrohu me shume ;-)

Ps. Per mua n'dac hajde me bo plazhin ne bregdetin Shqiptar , ndac lahu ne govat , jetoim ne nje bote te lire , por mos lesho parrulla nga me te cuditcmet
    Une nuk kame nevoje per bugjillat e bregdetit shqiptare une e kame ne dore ter bregdetin e Botes mund te shkoje ku te dua.

Faqja 14 prej 21 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •