nuk thash une se muslimanet nuk pine raki
thashe se alkooli ne islam eshte i ndaluar , mer vesh ti mer jahu
agimbeluli, leri mos u zgjat shum , keto jan duke shkuar kah nudizmi, ke vende ne bot, ku gjith familjaret (burr, grua, femij) zhvishen 100% dhe ashtu rrijn karshi njeri tjetrin.
Edvin83, femrat muslimane veshjen e kan 99% te ngjajshme me veshjen kombtare shqiptare, e ajo ka pas per qellim mbulimin e pjeseve te ashtuquajtura te turpshme te trupit , e shef kembet , krahet, gjoksi dhe mbrapa jan te mbuluara.
Leri ti ato qe jan te mbuluara total, te tillat i numeron me gishtat e njeres dor.
Pastaj kur krahason ate me bikini dhe ate mbules te ftyres, prap kjo me mbules esht me e perafert sesa ajo tjetra.
Shqiperi eshte edhe Cameria
qysh kur na qenka veshja islame kaq e njejte me ate shqiptare
me sa di une jo sot por dhe vite perpara kane dal ne bikini femrat ne plazh
JO SEKS PARA MARTESE
Po a do ta kishe hapyr temen nqs do te kishte ndertua sllavi nga serbij ndoj kishe ne at aks rrugor lol ?,dhe nqs aty pari kishe pa femra me bikin dhe pa jelek lart?..ah ah do te ish i gezuar lol se do kish pas qka te shohesh apo ?
O ti shoku ,at me lekun e tyre kan ndertu ato xhami ,dhe jo me lekun tende ,pastaj ata jan shqiptare dhe jan ne vendin e tyre lol .
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Une thjesht do them faleminderit , qe po me konfrirmoni qe ju jeni shtaze te infektuar nga psikoza e arabofilise .
Edhe n.q.s ne fillim kisha ndonje dyshim , ose pendese qe hapa kete teme se mos lendoje ndjenjat e ndonje shqiptari te zakonshem musliman , tani se kam me .
Sepse nqs doni ta katandisni shqiperine si afghanistan qe t ju pershtatet mentalitetit juaj , do keni gjithmone neve perpara ... qe i kemi nja 2-3 fije (ose shume me shume ) ne tru .
Ju qe po perkrahni shamit edhe ferexhet , jeni njerez me kapacitete mendore shume te uleta . Ja u them sinqerisht nuk ka pare deri tani as nje arabofile te kete te pakten nje kapacitet intelektual mesatare ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IllyrianPatriot : 14-05-2011 mė 18:01
Ore sipas argumentave te ketyre talibaneve , nqs ven e perdhunojne nje femer , nuk do ta kene fajin keta po do ta kete femra . Sepse nuk i ka te gjitha pjeset e trupit te mbuluara .
A e kutpon se c fare kapasitete kane keta per ti pindur me logjike ? Nada, zero, hiq !
Ta them sinqerisht nga nje ane mendoje se nuk kan faj keta , po e ka natyra qe ka krijuar keta lloj psikopatash .
Mua te pakten me behet qejfi per te vetmin arsye , qe vetes i behin dem . Sepse shqiptari i zakonshem e kupton c fare perfaqesojne keta , e c fare mund feja e tyre te jap ne shoqerine tone : PRAPAMBETJE TOTALE
Po po ke te drejte...ne nga Arabia kemi ardhe, por thjesht gabimisht disa popuj na thone se kemi prejardhje prej Ilireve. Vetem miqte tane serbe kane te drejte kur thone se kemi prejardhje nga Arabia pasi edhe keta jane fry ne vesh nga disa persona qe thone qe veshjet tona jane 100% arabe....mjere ky vend se cfare berllogu mban!
Krijoni Kontakt