Sa me seriozitet e paskeni marrė punėn, lum bėfsha pėr ju.![]()
Love has no limits
E perziva pak teta
nuk isha e sigurte sepse te ne te pakten paje ose ēeiz inenkuptonte vetem pune dore....ndersa sjam e sigurte me sa di une prika eshte gjithcka qe i jepet vjazes kur martohet madje edhe parate. Ne korce me sa di une dikur ka qene shume e rendesishme sa prike ka nje vajze.
AUTOCHTHONOUS
pranvera-Flm qe ma kujtove,se perbese PRIKE e kam ndegjuar ne realitet ekam lexuar ne shkolle (ka do vite kjo pune) mirepo ekisha haruar,e tash kur e pemende ma kujtove,te flm.
Sinfonia-para mesnates gjithmone behet qejfi dhe pak pas mesnate vazhdon dhe kryhet tani![]()
Jetė e rėndė.......!!!
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Ashtu eshte anita!Paja perfaqeson ate c'ka vajzat e pergatisin apo punojne me dore,njekohesisht edhe gjerat e medha si qilimat,kuvertat me vegel ,etj,kurse Prika ka kuptim me te gjere!Perpos ketyre qe thate ju e permendet me lart,te pasurit ne Korce rezervonin per vajzat e tyre edhe nje sasi te konsiderueshme te hollash qe ua jepnin me vete ose edhe pasuri te paluajtshme si ara,toka ,vreshta etj.Flm.![]()
Krijoni Kontakt