Close
Faqja 56 prej 101 FillimFillim ... 646545556575866 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 551 deri 560 prej 1004
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Po ceizin e dij oj anita po paje kurre se kisha ndegjuar me pare.
    Ceizin ska nevoj ta dijn djemt se tybe se ju duhet send,po shihni ju vajzat mesojeni rendin e maxhes si duhet sepse puna e ceizit kollaj,vijn e shohen grat per do dit dhe u kry,a maxhatorlleki lyp marifet (shaka)

prap do vij une,pritni pak.
    Shih ky ka arde para meje ti dali zot yllezes se tij. Burrat e sotit, i komandon gruaja qe pa u martu............

Hajde ehde njehere pra...
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Hahahaa ndite te sotit askend se ze ngusht me fjale. E kane gjithnje ne pergjigje te gatshme femrat....................

O njoni hajde pas meje qe ta kuptosh se ke ke zgjedhur. I le punet per momentin e fundit.......

Ps ( rigerta te kam xhan ty)
    hahahah mir e ke per bese ashtu eshte.

Anita- i mori ne fillim apo i la per ne fund,sidoqofte une njeher kam folur dhe nuk kthej prapa,pastaj nje Yllez kam dhe ate se nderoi per asgje asnjeher ,biles as PAJA sna duhet

Edhe une e kam xhan
    Jetė e rėndė.......!!!

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    Sa me seriozitet e paskeni marrė punėn, lum bėfsha pėr ju.
    Love has no limits

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    ...ehuuu sa te vini ju nga Gjermania...erdha une ,leri vajzat te bejne pajen se do i martojme ...Ne Korce i thone edhe ...PRIKE...
    E perziva pak teta
    nuk isha e sigurte sepse te ne te pakten paje ose ēeiz inenkuptonte vetem pune dore....ndersa sjam e sigurte me sa di une prika eshte gjithcka qe i jepet vjazes kur martohet madje edhe parate. Ne korce me sa di une dikur ka qene shume e rendesishme sa prike ka nje vajze.
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga RiGerta Lexo Postimin
    ahahahahhaahah pse a pa paje nuk bon me ardhe nusja a? e sa per manxhatorllek, gezoju nese gjen dikend ditet e sodit qe mund ta pergatise nje kafe, per me shume rrofshin "restorantet e picerijat"
    ske faj Yllez,u shkepem tu heng pite burrash,se grat smeren me ket sport me eshte ber altmodisch per ta
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    pranvera-Flm qe ma kujtove,se perbese PRIKE e kam ndegjuar ne realitet ekam lexuar ne shkolle (ka do vite kjo pune) mirepo ekisha haruar,e tash kur e pemende ma kujtove,te flm.

Sinfonia-para mesnates gjithmone behet qejfi dhe pak pas mesnate vazhdon dhe kryhet tani
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga SinFoni@ Lexo Postimin
    Sa me seriozitet e paskeni marrė punėn, lum bėfsha pėr ju.
    Epo njeriu njehere martohet e dashur hahahaha
    AUTOCHTHONOUS

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar mė parė nga SinFoni@ Lexo Postimin
    Sa me seriozitet e paskeni marrė punėn, lum bėfsha pėr ju.)
    Sinfoni@ nuk kemi kohe per muhabet, do te ndihmosh ne pergatitje te pajes? kap gjilperen(apo nuk vyn gjilpere ne kete rast? )
    anita te kam dhe une fort xhan e te puth ne faqe ty dhe sinfonin
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga RiGerta Lexo Postimin
    Sinfoni@ nuk kemi kohe per muhabet, do te ndihmosh ne pergatitje te pajes? kap gjilperen(apo nuk vyn gjilpere ne kete rast?
    anita te kam dhe une fort xhan e te puth ne faqe ty dhe sinfonin
    Sesht fer kshtu me puthje bash ne mes te nates po nejse s'dmth gje,kryesorja paja te behet para dasmes,ndryshe na qeshin mohalla e sefes
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    E perziva pak teta
    nuk isha e sigurte sepse te ne te pakten paje ose ēeiz inenkuptonte vetem pune dore....ndersa sjam e sigurte me sa di une prika eshte gjithcka qe i jepet vjazes kur martohet madje edhe parate. Ne korce me sa di une dikur ka qene shume e rendesishme sa prike ka nje vajze.

Ashtu eshte anita!Paja perfaqeson ate c'ka vajzat e pergatisin apo punojne me dore,njekohesisht edhe gjerat e medha si qilimat,kuvertat me vegel ,etj,kurse Prika ka kuptim me te gjere!Perpos ketyre qe thate ju e permendet me lart,te pasurit ne Korce rezervonin per vajzat e tyre edhe nje sasi te konsiderueshme te hollash qe ua jepnin me vete ose edhe pasuri te paluajtshme si ara,toka ,vreshta etj.Flm.

Faqja 56 prej 101 FillimFillim ... 646545556575866 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •