Anita edin kush eshte Ylleza e forumit?
Cfar the qe esht duke ber se nuk e kuptova perbese?
Hajde prap ti e pergjigjmu se jam kureshtar te mesoj cfar eshte paja![]()
Anita edin kush eshte Ylleza e forumit?
Cfar the qe esht duke ber se nuk e kuptova perbese?
Hajde prap ti e pergjigjmu se jam kureshtar te mesoj cfar eshte paja![]()
Jetė e rėndė.......!!!
Erdha une erdha. Paja eshte ajo qe ne i themi ceiz. E ke parasysh punedoret e veshjet qe i marrin vajzat me vete te burri. Shqip i thuhet paje, te them te drejten sdi ne eshte edhe ceizi shqip se kam hase kurre ne literature... e perdora se thashe nuk e kuptojne ata nga Shqiperia....
Hajde Njoni dhe tregom nese e din cka eshte ceizi te pakten. Se djemte skane lidhje as me ceiz....
AUTOCHTHONOUS
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Po ceizin e dij oj anita po paje kurre se kisha ndegjuar me pare.
Ceizin ska nevoj ta dijn djemt se tybe se ju duhet send,po shihni ju vajzat mesojeni rendin e maxhes si duhet sepse puna e ceizit kollaj,vijn e shohen grat per do dit dhe u kry,a maxhatorlleki lyp marifet(shaka)
prap do vij une,pritni pak.
Jetė e rėndė.......!!!
ahahahahhaahah pse a pa paje nuk bon me ardhe nusja a? e sa per manxhatorllek, gezoju nese gjen dikend ditet e sodit qe mund ta pergatise nje kafe, per me shume rrofshin "restorantet e picerijat"![]()
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
...ehuuu sa te vini ju nga Gjermania...erdha une ,leri vajzat te bejne pajen se do i martojme ...Ne Korce i thone edhe ...PRIKE...
Krijoni Kontakt