Close
Faqja 55 prej 101 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 1004
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Anita edin kush eshte Ylleza e forumit?
    Cfar the qe esht duke ber se nuk e kuptova perbese?
    Hajde prap ti e pergjigjmu se jam kureshtar te mesoj cfar eshte paja
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Anita edin kush eshte Ylleza e forumit?
    Cfar the qe esht duke ber se nuk e kuptova perbese?
    Hajde prap ti e pergjigjmu se jam kureshtar te mesoj cfar eshte paja
    Erdha une erdha. Paja eshte ajo qe ne i themi ceiz. E ke parasysh punedoret e veshjet qe i marrin vajzat me vete te burri. Shqip i thuhet paje, te them te drejten sdi ne eshte edhe ceizi shqip se kam hase kurre ne literature... e perdora se thashe nuk e kuptojne ata nga Shqiperia....

Hajde Njoni dhe tregom nese e din cka eshte ceizi te pakten. Se djemte skane lidhje as me ceiz....
    AUTOCHTHONOUS

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Erdha une erdha. Paja eshte ajo qe ne i themi ceiz. E ke parasysh punedoret e veshjet qe i marrin vajzat me vete te burri. Shqip i thuhet paje, te them te drejten sdi ne eshte edhe ceizi shqip se kam hase kurre ne literature... e perdora se thashe nuk e kuptojne ata nga Shqiperia....

Hajde Njoni dhe tregom nese e din cka eshte ceizi te pakten. Se djemte skane lidhje as me ceiz....
    Te me kishe pyetur se cfare eshte "paje" do kisha thene "ne gjume".Se di pse ashtu me tingelloj ama qenka e kunderta e gjumit hajt se jam ne stres po pergatis pajen tani ahahahahahahhahaha anita, hajde ec me ndihmo po pate kohe
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga RiGerta Lexo Postimin
    Te me kishe pyetur se cfare eshte "paje" do kisha thene "ne gjume".Se di pse ashtu me tingelloj ama qenka e kunderta e gjumit hajt se jam ne stres po pergatis pajen tani ahahahahahahhahaha anita, hajde ec me ndihmo po pate kohe

Ti po qesh po une jam kogja mjeshtre. Me shkon mire puna e dores. Vec nuk bej shpesh ,skam kohe.....

Dhe zonjushe paja fillon te behet qe heret jo nje muaj para dasmes.........
    AUTOCHTHONOUS

Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Ti po qesh po une jam kogja mjeshtre. Me shkon mire puna e dores. Vec nuk bej shpesh ,skam kohe.....

Dhe zonjushe paja fillon te behet qe heret jo nje muaj para dasmes.........
    Une e dija qe ti ben shkathet pune dore e do me ndihmodh prandaj nuk ja fillova me kohe
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

Po ceizin e dij oj anita po paje kurre se kisha ndegjuar me pare.
    Ceizin ska nevoj ta dijn djemt se tybe se ju duhet send,po shihni ju vajzat mesojeni rendin e maxhes si duhet sepse puna e ceizit kollaj,vijn e shohen grat per do dit dhe u kry,a maxhatorlleki lyp marifet (shaka)

prap do vij une,pritni pak.
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Une e dija qe ti ben shkathet pune dore e do me ndihmodh prandaj nuk ja fillova me kohe

Hahahaa ndite te sotit askend se ze ngusht me fjale. E kane gjithnje ne pergjigje te gatshme femrat....................

O njoni hajde pas meje qe ta kuptosh se ke ke zgjedhur. I le punet per momentin e fundit.......

Ps ( rigerta te kam xhan ty)
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    A duhet une me te ndihmu dicka se anita shum e zent poduket

Anita-nje mindil tmir duhet ta besh falas per Rigerten sepse ti besoj edin se per ku e pergadit ajo pajen
    Jetė e rėndė.......!!!

Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    ahahahahhaahah pse a pa paje nuk bon me ardhe nusja a? e sa per manxhatorllek, gezoju nese gjen dikend ditet e sodit qe mund ta pergatise nje kafe, per me shume rrofshin "restorantet e picerijat"

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    ...ehuuu sa te vini ju nga Gjermania...erdha une ,leri vajzat te bejne pajen se do i martojme ...Ne Korce i thone edhe ...PRIKE...

Faqja 55 prej 101 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •