Close
Faqja 2 prej 39 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 382
    Citim Postuar më parë nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    mbrojtje tipike e muslimaneve: shpif sa te mundesh per jobesimtaret!
    Ai nuk shpiku asgje, por ti nuk e ke idene se kush eshte kastriot myftaraj dhe as qe ia ke idene e shtetit tone, prandaj ti ne koment kapesh nga feja.

Shko me mire hap tema me femra qe kane ballkonin 9 me 5 sic ben, dhe mos na e ndyej diskutimin.

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Prizrenas, nje pyetje per ty meqe e ke siglen:

"Duhet ta pastrojmë Shqipërinë nga mbeturinat Turke/Arabe! "

Si do e besh ti kete?
    Duke shkruar e duke shtypur fletushka, libra, etj. me permbajtje anti-islamike dhe duke i shperndare ato falas sepse keshtu jemi mesuar nga individet dhe organizatat "bamirese" islamike!
    Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!

Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Ai nuk shpiku asgje, por ti nuk e ke idene se kush eshte kastriot myftaraj dhe as qe ia ke idene e shtetit tone, prandaj ti ne koment kapesh nga feja.

Shko me mire hap tema me femra qe kane ballkonin 9 me 5 sic ben, dhe mos na e ndyej diskutimin.
    Une nuk e kam idene se kush eshte personi i lartpermendur por me kete shkrimin e tij ka thene te verteten dhe "e verteta gjithmone ne fund del ne shesh" ju pelqeu apo jo kjo mashtruesve!

Anëtarësuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Prizrenas, nje pyetje per ty meqe e ke siglen:

"Duhet ta pastrojmë Shqipërinë nga mbeturinat Turke/Arabe! "

Si do e besh ti kete?
    Gjithashtu duke bertitur me nje megafon nga 5 here ne dite "O njerez braktiseni Islamin e shpetoni!" sic thote hoxha ne altoparlantet e xhamive "Hajale salah!".

Mendoj se kam te drejte ta beje kete ashtu sic kane te drejte hoxhallaret!

Besoj qe do te fitoj me shume fansa sepse une i therras ne gjuhen Shqipe!

Une nuk e kam idene se kush eshte personi i lartpermendur por me kete shkrimin e tij ka thene te verteten dhe "e verteta gjithmone ne fund del ne shesh" ju pelqeu apo jo kjo mashtruesve!
    Sepse te pelqen ty, e quan te vertete? Per te pare sa i vertete eshte nje info qe te vjen, gjeja e pare eshte te kontrollosh burimin e informacionit (ne rastin konkret K.Myftaraj), nese nje gje te tille nuk do e beja ne punen time, une do isha juriste e deshtuar.

Tjeter, historikisht kombi yne, nuk vuan nga mbeturina te tilla, prandaj shko meso mbi historine dhe traditen tone, pastaj ec dhe na trego te verteten. Ti pa vene themelet, nuk ke si e ben catine, qe po na pretendon me kompetence.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Gjithashtu duke bertitur me nje megafon nga 5 here ne dite "O njerez braktiseni Islamin e shpetoni!" sic thote hoxha ne altoparlantet e xhamive "Hajale salah!".

Mendoj se kam te drejte ta beje kete ashtu sic kane te drejte hoxhallaret!

Besoj qe do te fitoj me shume fansa sepse une i therras ne gjuhen Shqipe!
    Haha e bukur kjo ... sidomos me pelqeu ai krahasimi me hoxhen! Nuk e dija qe paskesh Hoxhallare Katolike/Orthodhoks, risi e vertete ...

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Sepse te pelqen ty, e quan te vertete? Per te pare sa i vertete eshte nje info qe te vjen, gjeja e pare eshte te kontrollosh burimin e informacionit (ne rastin konkret K.Myftaraj), nese nje gje te tille nuk do e beja ne punen time, une do isha juriste e deshtuar.

Tjeter, historikisht kombi yne, nuk vuan nga mbeturina te tilla, prandaj shko meso mbi historine dhe traditen tone, pastaj ec dhe na trego te verteten. Ti pa vene themelet, nuk ke si e ben catine, qe po na pretendon me kompetence.
    Yes,

Nuk mund ti luftosh keta me Laicizem, sepsa keta jane aq Taleban sa edhe "counterpart" tjeter me te njejtin emer. Fundja te dy palet rrenjet e fese ne Arabi i kane, qe po te besh nje krahasim i bie qe "Qesh byfa p...n".

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Personi qe ka hap kete teme, dhe ata te tjeret qe e perkrahin jane te gjithe te njejte si K.Myftaraj - FILLOGREKE.
    Keta persona nuk meritojne te quhen shqiptare as te jetojne ne shqiperi, keta duhete te paketohen dhe te adresohen drejt per ne Athine, sepse Athina eshte zemra e tyre, keta vdesin per Athine e Greqi e jo per Tirane e Shqiperi.

GV_USA
    Po me vjen shum mir qe paska njerez qe po mendojkan ne te mir te kombit,e ne ndaljen e arabizimit te iliris.
    Ne trojet shqiptare po dominon mjerimi,mene ane polittikan vehabist ne anen tjeter ka fillu dhe populli me u krymb,kjo e dyta po me dhemb me se tepermi,se politikanet shkojn por populli mbetet e nese i krymbur mjerim.
    J apüer shembull ne pej,rast per te deshppru,bejn luft forumet islame te shqiptareve kunder vendosjes se nobelistes nene tereza,ku krejt bota e lakmojn ta ken nje si kjo kurse shqiptaret e kan por nuk e dojn se feja e mu..tit u thot qe mos me dasht komtaret por arabogabelizmin ta duani,mjerim vlla.

http://www.koha.net/index.php?cid=1,8,58781

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Thumbs up

[QUOTE=Hyllien;3090642]

...deislamizimi i Shqipërisë-Kushti për themelimin e FESE SHQIPTARE

Jeni ju të vetëdijshëm se qfarë po këkoni, zotri? E kupton ti, dhe shumë të tjerë këtu ( inkl. Kastriot M. ), titullin më lartë?

Ky është përkthimi i titullit më lart: " Hedhja e sa më shumë benzin në zjarr- kusht për ndezjen e tij sa më të shpejt..."

Fjalët e Xhaxhit Enver janë: "...mos luani me zjarr, se do digjeni pastaj vet ne të..."

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Nese ka ngelur K. Myftaraj ta bashkoj kombin atehere vaj halli per ne. Tjere jane ata qe do ta bejne kombin nje. Me fyerje, cinizma, sharje,nencmim nuk bashkohet kombi ne nje. Une e di qe shumica nisen me qellim te mire, por me force, sjellje te uleta rezulton vetem deshtimi dhe lind urrejtja. Tani dhe une jam per bashkimin e shqiptareve ne te gjitha aspektet, por nuk e mendoj se eshte ide e mire ti bejme me force muslimanet, ortodokset dhe tjeret ne dicka ca nuk done. Nuk kam qejf te ushtrohet dhune ndaj popullit tim. Une jam e lumtur vetem kur populli im eshte i lumtur. Per tjeret pese cente nuk i jap.

Dhe pashe zotin mos e permendni Gjergj Fishten ne te njejten teme me Kastriot Myftarajn, se eshte ofendim per figuren e Tij.

Ani dhe emrin ai fare pseudo-gazetari po ja perbuze Skenderbeut. Mizerie!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 13-05-2011 më 17:30

Faqja 2 prej 39 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •