Close
Faqja 37 prej 51 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 510
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    61
    hahahahahaha po pse nuk lahen shqiptaret? nuk ke qene kurioze t'i pysesh meqe paske qelluar me gjithe kta pisanjose rreth e rrotull.

une per vete kam par qe lituanezet nuk lahen, dhe u vjen era e keqe si qen. por ata/ato e kan kete ves ngaqe ne vend te tyre eshte teper ftohte dhe jane mesuar qe nuk u ben pershtypje.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Une them qe shqiptaret nuk vijne aq..me pak pune rregullohemi ne...
    ne Shqiperi gjen shume te atille andej nga west jane shume me ndryshe

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Akoma s'e keni gjet' pse ju pėlqejnė?! Sa keq
    Elegance is an attitude.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    cilen te paren apo te dyten?

femrat gjithmone i pastrojne sqetullat...kurse burrat edhe mund ti rruajn edhe mos ti rruajn...une per vete i kam me lesh

kurse posht..fush e myzeqes lol
    Lol! po ty si mashkull, mendoj se te pelqejne femrat qe i pastrojne sqetullat. apo jo?
    e njejta gje eshte edhe per femrat. edhe femrat pelqejne me shume kur mashkulli e ben nje gje te tille.
    nuk besoj se ka femer normale qe ne mes te gushtit, eksitohet nga leshi nen sqetulla i nje mashkulli. edhe mazokistet e kane nje limit. haha.

sdq dolem tek kjo teme, per shkak te elones e cila po na i heq meshkujt amerikane si kampione te pastertise

p.s. me mire poshte e lart fushe. lol!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    Lol! po ty si mashkull, mendoj se te pelqejne femrat qe i pastrojne sqetullat. apo jo?
    e njejta gje eshte edhe per femrat. edhe femrat pelqejne me shume kur mashkulli e ben nje gje te tille.
    nuk besoj se ka femer normale qe ne mes te gushtit, eksitohet nga leshi nen sqetulla i nje mashkulli. edhe mazokistet e kane nje limit. haha.

sdq dolem tek kjo teme, per shkak te elones e cila po na i heq meshkujt amerikane si kampione te pastertise

p.s. me mire poshte e lart fushe. lol!
    nuk besoj qe eshte e njejta gje...biles nje burr pa lesh mund ti duket femeror....une te rruaj sqetullat dhe kembet ose te tere trupin sic e bejne disa mua do me duket vetja si femer....keshtu mund ta shikoj femra nje mashkull...por edhe mos ta shikoj ashtu...ka femra qe e do mashkullin pa lesh, ka nga ato qe e duan me lesh....une mendoj se nje femer do te shikoje pak lesh ne trupin e nje mashkulli...nejse ketu vlen me teper fjala e nje femre sesa fjalet tona

ka amerikan te piste ka edhe te paste, sic ka shqiptar.....ndryshimi eshte se ose une besoj se kjo ka te beje me njerez qe i detyron puna (ambienti punes) te jene te paster por se sa te paster jane keta jashte pune nuk i diet, ka nga keta qe han, pin, jetojne me kafshet e tyre...ka nga keta qe e kan shtepine ku te hysh (corb fare lol), ka qe jane te paster si ne shtepi edhe ne pune.....
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    nuk besoj qe eshte e njejta gje...biles nje burr pa lesh mund ti duket femeror....une te rruaj sqetullat dhe kembet ose te tere trupin sic e bejne disa mua do me duket vetja si femer....keshtu mund ta shikoj femra nje mashkull...por edhe mos ta shikoj ashtu...ka femra qe e do mashkullin pa lesh, ka nga ato qe e duan me lesh....une mendoj se nje femer do te shikoje pak lesh ne trupin e nje mashkulli...nejse ketu vlen me teper fjala e nje femre sesa fjalet tona
    po ta siguroj 100% qe shumica derrmuese e femrave nuk e preferojne nje mashkull plot lesh.
    dhjetra femra me te cilat mund te kam diskutuar, kane dhene kete preference.
    per fat te mire nuk kam nevoje, por po te isha sic jane disa, si arinj, me lesh kudo...... nje dite po nje dite jo, ne qender estetike do shkoja.

pastaj ai qe ka lesh nder shpatulla dhe ne shpine, ai eshte burre i vertete. atij s'ia kalon njeri. apo jo?
    pastaj eshte edhe ai, te cilit i bie gjoksit me shkop dhe dalin lakuriqa nate... lol!
    wow! e di si eksitohen femrat nga keto???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    ka spray ne farmaci qe cdo 24 ore ske pike arome .. kush do e gjen nje menyre ... po thuaj keta lloj meshkujsh se kane problem .. me ate lloj kulture jane rritur .. se mos ka pasur uje ne Shqiperi ..lol
    Ne shqiperi eshte me shume ceshtje mentaliteti sesa mungese uji. Atje ke plot femra edhe ne 2011 qe nuk pastrohen as te kembet jo duken tamam si burra!

La vita non si spiega, si VIVE!

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    hihihi ... true true

ne fakt ska qene keshtu me pare se di po tani sikur jane bere njerezit me te degjeneruar , me medioker , me pa vlere , me pa kulture , me te peshtire .. sidomos femrat , pa u lare dalin te ngjyera si shkarravina , me ca taka prostitutash qe kur ecin u shtremberohen kembet , me ca rroba te ngushta , te shohin sikur po bejne seks me ty sa shikojne se ke nje makine te bukur , te gjitha keto sjellje te bejne per te vjelle dhe ti shtosh gjithe kesaj zhgenjimin se si kane qene njerezit dikur ... per meshire vertete ...

ps: kjo qe them un esh personal opinion kjo per ata qe jane sensitive ndaj te vertetes lol edhe flet per rreth 50 % te popullsise vetem... pjesa tjeter ka shprese ;-)

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    ska si femrat shqipetare !!! i do punetore i do sybukura !!! gjokset si gote shampanje !!! me pak fjale parajsa
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Per tu kthyer tek tema.

Ndoshta se ka pak shqipetare ne qytetin ku banojme.Ne nje pakice njerzish nuk mundesh me e gjet njeriun e jetes.

Sa i mire je ti o alem. Edhe pse tema doli prej binareve ,kot smund ta kthesh me hahah. Une uroj te gjesh nje shqiptare te mire si veten.
    AUTOCHTHONOUS

Faqja 37 prej 51 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •