Close
Faqja 8 prej 35 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 349
    Citim Postuar mė parė nga Sofi _ Lexo Postimin
    Klea, me vjen keq por sinqerisht nuk e njoh anetaren Yes. Pyetja qe kam bere me siper per Dofenin (te cilen ka cituar Yes) ka te beje me librin dhe personazhin e librit e asgje me teper.

Nuk e di se cfare keqkuptimesh mund te kesh me Yes, por te lutem mos me perfshi. Faleminderit.

ps: kerkoj falje per daljen nga tema, por sqarimi ishte i domosdoshem.
    ps2: une nuk jam nga Shkodra, madje kam dhe nje teme ku kam bere prezantimin tim Nese ka raste ku perdor fjale qe mund te tingellojne si te tilla (Shkodrane apo s'e di si mund te klasifikohen), e bej vec se me pelqen dhe me duken te pershtatshme - mqs. jane shqip mund t'i perdor pa paguar te drejten e 'autorit'
    Nese eshte e vertete kjo qe thua (dmth qe nuk e njeh Yes-in) atehere te kerkoj falje qe te kam futur ne mes. Thjesht eshte nje ide imja e si e tille nuk e hedh poshte pa patur prova me efikase. Ndoshta me kalimin e kohes do arrij te kuptoj ndryshimin mes shkrimeve.
    Perdorimi i fjaleve shkodrance nuk eshte dicka qe behet sepse te pelqen apo jo... eshte ne menyren e shkrimit te nje personi, edhe e kam te veshtire t'a pranoj qe nje jo-shkodran do i perdorte fjale te tilla. Edhe une ne jeten e perditshme i perdor disa fjale shkodrane kur flas me nje shoqen time, por me te tjeret e ne te shkruar asnjehere. Nejse, une nuk kam ndermend te vazhdoj me kete muhabet... dua thjesht qe t'a lexoj Yes-i e te kuptoj qe jo e gjithe bota rrotullohet rreth saj.

La vita non si spiega, si VIVE!

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Agjentura ka patur gjithmone aksione te tilla. Konsderohet lufte e heshtur dhe ka rregullat e saj. Ata kane qene profesioniste dhe zbatonin urdherat. Po te ndiqet kjo llogjike i bie qe te ēosh ne Hage gjithe Cia-n, Mossadin, Intelligent Service apo ish KGB-ne etj. Dhe ato faqe nuk i hap njeri per asnje arsye. Sma ha mendja qe dokumentacioni qe kane keta te 20-te, perfshi dhe filmimet origjinale, te shohin ndonjehere driten e djellit. Jane shume interesa te perfshira ne kete mes dhe do plaste nje skandal i permasave te papara.

Ke te drejte Darius, por libri pse ??? Per ēfare arsye publikohet ??? Per tymnaje apo per diversion ???

Kam pershtypjen se qellimi i komplotit nuk eshte rrezimi i diktatures, por shpetimi i kokes pasi e ndjenin rrezikun qe i kanosej. Per popullin nuk besoj se i ka plasur ndonjehere gjate viteve te karrieres se tyre, biles as edhe me vone ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Ka shume ane te paqarta dhe gjera qe nuk dihen publikisht. Mua personalisht me ka futur shume ne mendime dhe deri diku shoh nje lidhje llogjike te ngjarjeve te atyre viteve me ngjarjet qe pasuan e po vazhdojne. Dhe nese eshte keshtu atehere ka shume arsye qe te gjithe ne si shqiptare te thjeshte e qe na dhimbset ai vend e emri shqiptar, te trishtohemi e te ngurtesohemi nga padrejtesite dhe qenija kaq te vegjel e te pamundur per te bere dicka. Mund te jete dhe nje tymnaje apo diversion por mos harro se H. Meli publikon krime te kryera prej tij dhe nuk fsheh pergjegjesine e tij. Personalisht sme duket si nje perpjekje per te justifikuar veten dhe as veprat e kryera por nje apel qe kerkon vemendje per te pare qarte situaten ne te cilen ndodhemi. Situate e cila eshte e lidhur ngushte me ato ngjarje. Ne sjemi te profesionit dhe sja dime as hilete e as kleckat por nje gje del e qarte: Me ne si popull kane tallur e vazhdojne te tallin menderen si te huajte ashtu dhe udheheqesit tane.

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anėtarėsuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar mė parė nga skuthi_vogel Lexo Postimin
    Po nuk i vdiq njeri nga djemte Kadriut ???

Per mendimin tim ai eshte Kobra o Darius, perderisa ishte nje nga kandidatet per lider i ardhshem. Kadriu ka qene nga natyra lepires ndaj Enverit, keshtu pershkruhet edhe Kobra ne liber. Mehmeti nuk e kishte qejf Kadriun per faktin se i lepihej Enverit ...
    Kobra u ngrit dhe nxori njė fotografi prej
    sirtarit tė komodinės tek koka e krevatit. Pastaj mbushi pėrgjysmė vaskėn me ujė
    tė vakėt dhe shtiu nė tė nga shampoja e tij e preferuar. U ul ndenjur nė vaskė me
    fotografinė nė duar. Me shikimin mbi fytyrat e djemve, nisi njė monolog tė
    trishtė:

«Historia ime po mbyllet, por kam merak pėr ju. Shpresoj qė ju tė mos
    pėrfundoni nė plaēkė pazarllėqesh politike, si puna ime. Jeta juaj larg meje dhe

studimet mė bėjnė pak optimist. Megjithatė nuk do ta keni aq tė lehtė
    mbijetesėn. Pėr opinionin publik shqiptar, unė nuk jam mė nė mes tė tė gjallėve.
    Mirėpo dėshmia juaj njė ditė do ta bėnte qesharake kėtė lojė banale, qė pėr
    interesa koniukturale po e mbėshtesin edhe amerikanėt
    . Po u treguat tė zgjuar
    dhe t’i respektoni rigorozisht udhėzimet e tyre, ndofta do t’ju kursejnė, sepse
    bota ėshtė e madhe dhe identiteti juaj mund tė mbetet kollaj i panjohur.
    Sidoqoftė, nuk mundja tė bėja dot mė tepėr as pėr tė ardhmen tuaj, as pėr veten
    time. Kėshtu qe thėnė. Lamtumirė, bijt e mi!»

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    E bej krahasimin gjithmone me materialin e librit. Aty nuk flet per vdekje te ndonjerit nga djemte e Kadriut. Plus qe sic ta thashe djemte e tij kane qene te internuar se fola me dike ketu qe i ka pare gjate kohes se internimit. Megjithate cfare nuk ben vaki. Me keto gjera qe lexohen ne liber, e verteta qe dinim ne si njerez te thjeshte me ate qe ishte ne te vertete, ka qene me kilometra larg.

E permenda vdekjen e te birit te Hazbiut, per faktin qe ne liber thuhet se ishin arratisur bashke me Kobren edhe dy djemte e tij. Arratisjen e Kobres e kishin justifikuar me pushkatimin. Mendova se edhe vdekjen e te birit mund t'a kene krijuar per te mbuluar nje arratisje te mundshme te tij.

Pastaj, po te nisesh nga faktet Kadriu ka dale edhe ne gjyq. Kemi pare pamjet filmike nga gjyqi i tij. Por sozite dhe maskimet e sigurimit nuk besoj se kane munguar ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    ... Mund te jete dhe nje tymnaje apo diversion por mos harro se H. Meli publikon krime te kryera prej tij dhe nuk fsheh pergjegjesine e tij. Personalisht sme duket si nje perpjekje per te justifikuar veten dhe as veprat e kryera por nje apel qe kerkon vemendje per te pare qarte situaten ne te cilen ndodhemi. Situate e cila eshte e lidhur ngushte me ato ngjarje. Ne sjemi te profesionit dhe sja dime as hilete e as kleckat por nje gje del e qarte: Me ne si popull kane tallur e vazhdojne te tallin menderen si te huajte ashtu dhe udheheqesit tane.

Shiko, H. Meli permend vetem fjalen misione dhe fjalet duart me gjak. Viktimat e vetme qe permend jane japonezi, rumuni dhe bashkeqytetari i tij qe shkembeu zjarr ne Athine. Per kete te fundit thote qe ishte vene ne sherbim te grekeve. Ndersa dy viktimat e tij te para nuk i permend. Gjithashtu nuk permend as viktimat e tjera te DSJ. Gjithashtu, permend dhe ndihme qe i dha Nesho Jorgaqit, gje qe i shpetoi jeten ...

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anėtarėsuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar mė parė nga skuthi_vogel Lexo Postimin
    Shiko, H. Meli permend vetem fjalen misione dhe fjalet duart me gjak. Viktimat e vetme qe permend jane japonezi, rumuni dhe bashkeqytetari i tij qe shkembeu zjarr ne Athine. Per kete te fundit thote qe ishte vene ne sherbim te grekeve. Ndersa dy viktimat e tij te para nuk i permend. Gjithashtu nuk permend as viktimat e tjera te DSJ. Gjithashtu, permend dhe ndihme qe i dha Nesho Jorgaqit, gje qe i shpetoi jeten ...
    Ne liber nuk eshte vetem historia e H.Meli-t,por tregohet nje Konspiracion Agjenturash,dhe vrasjesh,dhe me e keqja e ardhmja e SHQIPERISE,ku pa u zbardhur ngjarjet e vitit 1984,ne te cilen jane vendosur fatet per kete vend,nuk mund te kete vertet te ARDHEME.
    pjese e shkeputur nga libri mbi teorine qe ngre ti,mbi Kadri Azbiun.................
    ..........Pėr opinionin publik shqiptar, unė nuk jam mė nė mes tė tė gjallėve.

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Nesho Jorgaqit? Se mbaj mend kete moment...

Eshte nacionalisti qe jetonte ne Napoli. Ishte martuar me nje italiane dhe kishte dy femije ...

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Alti Elezi Lexo Postimin
    Ne liber nuk eshte vetem historia e H.Meli-t,por tregohet nje Konspiracion Agjenturash,dhe vrasjesh,dhe me e keqja e ardhmja e SHQIPERISE,ku pa u zbardhur ngjarjet e vitit 1984,ne te cilen jane vendosur fatet per kete vend,nuk mund te kete vertet te ARDHEME.
    pjese e shkeputur nga libri mbi teorine qe ngre ti,mbi Kadri Azbiun.................
    ..........Pėr opinionin publik shqiptar, unė nuk jam mė nė mes tė tė gjallėve.

E drejte Alt. Qellimi i librit nuk eshte Meli me koleget e tij, por denoncimi i konspiracionit. Po ky denoncim mbetet vetem nje lloj tymnaje duke mos u bazuar ne fakte.

Kadriun e denuan me pushkatim pas gjyqit qe i bene. Edhe Kobra e thote kete ne pjesen e nenvizuar nga ti.

Diku ne liber thuhet se Kobren e derguan ne KQ te lidhur, kur Streto priste I. Hoxhen ne nje takim te fiksuar me pare tek hyrja e KQ. Pastaj Kobra arratiset. Arratisja e Kobres nuk trajtohet ne rrefimin e librit ...

Faqja 8 prej 35 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •