Deri tani jam tek kapitulli XXXVI. DSJ perngjan shume me SMERSH te KGB. Nje ushtri vrasesish ...
Deri tani jam tek kapitulli XXXVI. DSJ perngjan shume me SMERSH te KGB. Nje ushtri vrasesish ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
s0ni, kam pershtypjen se ai numri 15 qe e meritonte te ishte ne ate kamp, do ta kete thene mbase per spiunat qe ishin aty.
Libri ka vertete disa mendime te mencura, jane ca shprehje nder shume te tjera qe te bejne pershtypje si psh;
"Kulmi i deshperimit manifestohet shpesh me te qeshura absurde"
"Nqs vendos vertete Zoti per fatet e njerezve, shpresa eshte marrezi. Kush do ta pengonte Zotin per te te krijuar nje bote idealee, nqs do te kishte qene ky qellimi i Tij"
"Te luftosh per te forcuar rrennjet e nje diktature, eshte njesoj sikur te shkosh te porositesh arkivolin para se te besh vetevrasje"
"Qellimi i terrorit, eshte gjithmone nenshtrimi dhe heshtja"
"E Verteta nuk i trembet Drites"
Ka edhe te tjera vertete qe jane "te goditura", prandaj te keshilloj qe njekohesisht te mbash ndonje thenie te tille shenim kudo ku ti i shkruan; kete praktike e ndjeku me cdo liber prandaj ta keshilloj. Mbase e ke edhe ti praktike tenden![]()
R.I.P Sander Sokoli ! E kam njohur personalisht dhe e dija, qe ka pasur nje vdekje te tmerrshme...por nuk me shkonte mendja kurre, per nje barbarizem te tille ! :-(
Zigzag une kam njohur te bijat, sidomos te voglen qe e kisha dhe shoqe. Vdekje me lemeri ka pesuar qyqari![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Edhe une te dyja i kam njohur. Sandri vinte tek ne ne shtepi, kur une kam qene e vogel (dhe ai ishte akoma i lire)...pastaj ndodhi ajo, qe ndodhi ! Si mund te vrasesh nje njeri ne ate menyre, e per me teper nje intelektual dhe njeri te mrekullueshem si ai...:-(
Flm Darius, qe e solle librin ketu...po e lexoj me nje fryme ! :-)
Per Ju Qe Keni Mbaruar Se Lexuar Librin
Perse Enver Hoxha Na Futi [na I Futi Tamam ]ne Lindje,kur Ai Firmen E Kishte Dhene Per Ne Perendim?
Dija eshte injorance e mesuar.....
Me terhoqi si teme pyetja qe ngre, mgjths nuk kam shume kohe te pergjigjem me detaje. Mendoj se per te na 'fut' ne perendim do duhej te ruante nje fare pretense te prones private te sistemit kapitalist. Nuk mund te kryente vjedhjen masive te asaj cka ish private (apo fisnore) po te pretendonte se ishim ne perendim. Cfare vjedhje masive kjo puna e pronesise e me tej, te vesh duart ne koke!
Aq me pak nuk mund te pretendonte te ilegalizonte institucionin e fese duke qene ne perendim.Nga sa kuptoj nuk mund te arrinte lavazhin e trurit dhe te identitetit te individit ne at fare mase po te vazhdonte te lejonte keto me siper.
Ka dhe te tjera aspekte qe s'po kam kohe te pergjigjem per momentin, po kam pershtypjen qe shfarosja e identitetit, si ai i te qenit shqiptar dhe ai i te qenit individ i lire, nuk mund te kryhej i plote nen pretensen e perendimit.
Shume liber i zymte....Po e 'shtyj' leximin e volumit te dyte per nje dite tjeter.
PS: ngushellime atyre qe kane pas njohur personat per te cilet flitet ne liber qe kane humb jeten ne ato burgje...
Ne fund te fundit ,eshte bere c eshte bere me Shqiperine, ca i dime se i kemi hequr mbi kurriz e ca nuk i dime ,problemi shtrohet, cfare do te behet me kete vend?A do ta marin vesh shqiptaret ndonjehere se ke kane mik e ke armik ,apo duan te na armiqesojne me te gjithe ?????????????
Dija eshte injorance e mesuar.....
E mbarova librin, dmth rrefimin. Shpesh here me vinte stomaku ne gryke, sidomos me masakrat barbare ne kampet e perqendrimit. U habita me ekzekutimin e anglezit dhe me varrosjen e tij permbysur, duket si nje ekzekutim mafioz.
Me ben pershtypje periudha e "komplotit" dhe koha e tij pas spastrimeve te fundit ne Partine e Punes dhe ne Ministrine e Puneve te Brendshme. Nje "komplot" per Atdheun apo per te shpetuar koken ??? Mua me ngjan me nje "komplot" per te shpetuar koken, pasi sirenat e alarmit kishin rene. Sinqerisht, nuk besoj se i kellciste fort per popullin "heronjve".
Hamit Meli, superdetektivi, ishte arrestuar dhe torturuar ne menyre ēnjerezore. Sherbetori i Hoxhes, autori i 112 misioneve, rekordmeni nder rekordmene vuante denimin e dhene nga Padrino i tij ne Qafe-Bari.
Nuk kuptoj pse autori i quan komplotistet detektive. Shume mire mund t'i quante agjente apo spiune, megjithese emri me i pershtatshem do te ishte VRASES. Autori permend shifren e 488 shqiptareve te vrare dhe mbi 1100 joshqiptare te ekzekutuar nga 22 "komplotistet" dhe koleget e tyre.
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Krijoni Kontakt