Close
Faqja 31 prej 51 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 510
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    turp te keni, femra shikohet nga fytyra o njerez
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Mu me moren per gjermane nga theksi. Kush e di sa bukur do e flisja gjermanishten. Hera e pare, se zakonisht me marrin per kroate, apo spanjolle gje qe s'me pelqen.
    spanjolle i therrasin pothuajse te gjithe lol nese te ben te ndihesh me mire mbaj mend nje shoqes time puerto rikane i thash qe me kujtojn sikur jam spanjolle dhe ajo filloj te qeshi me te madhe...se dija si ta merrja si ofendim apo jo lol....por me cudi me eshte dukur kur disa me kan pyetur nese jam franceze, i had to give them a weird look
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    edhe femrat tona jane shume terheqese, sidomos keto te rejat por se di cfare kohe ka ardh mor vella spo na e varin fare neve qe nuk kemi leke apo makina te bukura.
    Jo jo seshte faji te makina as te leket. Sa per leke keto te huajat te rrjepin fare. Problemi eshte tek te te trajtuarit, mesohuni ti trajtoni njejte si i trajtoni te huajat.

p.s. anita me bindi qe te dorezohem.
    E se mendojne pastaj se kushedi cfare bera qe u binde ti. Ju te tjeret-i dhashe facebook-un tim, i vura nja dy foto te Pamela Andersonit(jakkkkk...)dhe e bleu ky.....

Ps. pershendetje prizrenas

i/e regjistruar Maska e joss
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    311
    Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    Sic po e shihni, keto tri goca i kane gjokset natyrale dhe te zhvilluara, kurse ne trojet Shqiptare keto lloj femrash jane nje numer shume i vogel, sepse shumica e femrave tona i kane gjokset e vogla e prapanicat e zhvilluara!
    Ku jeton ti plako se une ketu ne klub ku jam tani hodha syte rrotull dhe pashe jo 3 por 30 edhe me te mira se ato me japin pershtypjen sikur jane nje cike te shkurtra??

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Jo jo seshte faji te makina as te leket. Sa per leke keto te huajat te rrjepin fare. Problemi eshte tek te te trajtuarit, mesohuni ti trajtoni njejte si i trajtoni te huajat.

E se mendojne pastaj se kushedi cfare bera qe u binde ti. Ju te tjeret-i dhashe facebook-un tim, i vura nja dy foto te Pamela Andersonit(jakkkkk...)dhe e bleu ky.....

Ps. pershendetje prizrenas
    ha ha ha. ok, flm anita. pershendetje edhe ty. klm.
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga prizrenasi_30 Lexo Postimin
    une kam pas te dashur shqiptare dhe ate me shume se nje dhe po te them qe femrat tona jane shum kryelarta, shum temperamente, dhe nuk kan fije kulture.

p.sh. kur i propozon nje femre te huaj ajo te refuzon ne menyre te qete te thote: jam e zene ose nuk jam e interesuar.

kur i propozon nje femer shqiptare te thote: ik ore ti nuk ke shansa me mu!

pra ju duket vetja shume ekstra femrave tona!
    Kjo tregon se ti mik i dashur je nga fshati dhe i ke propozuar vetem vajzave te fshatit tend, ndersa ne perendim me sa duket ke jetuar ne qytet
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Kjo tregon se ti mik i dashur je nga fshati dhe i ke propozuar vetem vajzave te fshatit tend, ndersa ne perendim me sa duket ke jetuar ne qytet
    ok por nje gje po te them: ne fshataret jemi shume me te sinqerte dhe me te ndergjegjshem se ju qytetaret.

qytetaret shumica jane dallaveraxhi, artista (politikane) te forte dhe po ta them nga pervoja se per keto tipare (dallavere) vendin e pare e kane qytetaret e tiranes ne shqiperi kurse ne kosove vendin e pare e kane qyetaret e prizrenit!

kurse sa i perket burrerise dhe sinqeritetit tipik shqiptar vendin e pare ne trojet tona e kane prishtinalite!
    Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Po edhe ju pelqejme femrava te vendeve tjera.Edhe ato ku ta gjejne nje burre shqipetare me te gjitha virtytet e mira qe ka mashkulli shqipetare.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Po edhe ju pelqejme femrava te vendeve tjera.Edhe ato ku ta gjejne nje burre shqipetare me te gjitha virtytet e mira qe ka mashkulli shqipetare.
    Nc Alem me fal ,ti e di qe te respektoje por nuk pajtohem. femrat e vendeve tjera i pelqejne burrat shqiptare jo per shkak te virtyteve te shqiptarit po per shkak se ata me tu lidhur me nje femer te huaj behen me te huaj se edhe ato vet.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Nc Alem me fal ,ti e di qe te respektoje por nuk pajtohem. femrat e vendeve tjera i pelqejne burrat shqiptare jo per shkak te virtyteve te shqiptarit po per shkak se ata me tu lidhur me nje femer te huaj behen me te huaj se edhe ato vet.
    Plotesisht e vertet!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Faqja 31 prej 51 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •