Mire na e bejne, se ne pernime s’jemi ne vete. S’e di kur do ta kuptojne kosovaret e gjore qe ne Shqiperi s’shihet asgje pos interesit, per qe na kane vellezer na cojne ne rrs dhe as qe ndijne per ate pune.
Mire na e bejne, se ne pernime s’jemi ne vete. S’e di kur do ta kuptojne kosovaret e gjore qe ne Shqiperi s’shihet asgje pos interesit, per qe na kane vellezer na cojne ne rrs dhe as qe ndijne per ate pune.
I feel Kosovereign!
Une nga kam shku kam pagu ,aty ku nuk me kane marre pare kam pi kafe(e kam fjalen per baret )
ky eshte problemi se po harrxhoni 50 cen per te sh....
e pike e zeze
po nuk i dh ...te gjithe temat nuk keni derman lol edhe e sh...nuk eshte absolute se nganjehere e ben ne shtepi
nuk je gjithmone rrugeve![]()
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Une me te vertete ēuditen se sa lehte eshte te fusesh perēarje ne mes te shqiptareve andej dhe kendej kufirit. Mjafton nje shkendijė dhe pastaj jemi te zotet te shprehim lloj lloj ofendimesh per njeri tjetrin. Nese nje individ mendon ne nje menyre, nuk shoh perse duhet te fyejme njeri tjetrin.
Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.
dakord jam. edhe me ate qe shkruajte me lart.
une jam i pari qe 2-3 dite ne budva i kaloj cdo vit dhe nuk e kam problem.
me pelqen, ia kaloj shume mire atje dhe nuk kam pse te mos shkoj.
fatkeqesisht nuk kam qene ndonjehere ne plazhet e jugut te shqiperise.
e di se ka disa vende qe jane perla te verteta, por nga shkodra te shkoj atje, eshte pak larg.
preferoj malin e zi ku mund te shkoj e te vij brenda dite...
Vasudhaiva Kutumbakam
Shume problem po e boni. Me vjen keq me ca qe jane nga krahina e kosoves qe kalimin e pushimeve ne shqiperi e quajne si akt patriotik. Hipokrizine e kam shume inat! Ne Shqiperi shumica vijne sepse u leverdisin cmimet dhe jo per ndonje arsye tjeter! Nuk po them perqindje apo numra por shumica bejne nje "turizem" shume te varfer. Dhoma me qira qe futen shume veta brenda dhe gatim ne dhome...jo ne cdo vend te botes te lejojne te besh keshtu.
Kshu qe ti lejme keto debate te kota e pa vend se nuk cojne ne ndonje gje te mire.
^ Pse te dhembka kaq shume o Toni kur ky me siper e quan krahine Kosoven? A eshte krahine e shqiptarise apo jo? Cfare fjale tjeter do te preferoje? Apo ke lexuar Halim Matoshin dhe kush e di se si te duket? Halim Matoshi e ka gabim ne c'shkruan per kombin 'e ri' te Kosoves - nuk ka komb te ri aty.
Sa per te qenurit shtet me vete eshte tjeter ceshtje.
personalisht kam kaluar pushimet ne shqiperi me shum se 6vite sakt nuk di, por ne cdo her qe kam qen atje jam grabit, ne restorant jam grabit ne market jam grabin nga policia po se po nga taxit mos te flasim ata jan hajdutet me te mdhenj te botes etj et vitin e kaluar kam qen ne ULQIN dhe jam knaq HEJ njerz edhe ata ishin SHQIPETAR e kam dita ama vitin e kaluar e kam vertetu por per dallim nga te shqiperis ata nuk po grabiteshin te pakten mua ende nuk um kan grabit
edhe kjo idiotizem i lloit te vet, ti ose shqiperia do me vendosin se si dua un ta kaloj pushimin ik ore pirdhu, se kam menduar se pushimet duhet me qdo kusht ti kaloja ne shqiperi se kam menduar se eshte patriotizem por kisha qen gabim, tashe e tutje pushimet do i kaloj ne ULQIN ose ne STRUG e OHER dhe ata jan shqipetar
More Gjema, si more te paskan grabit ne Shqiperi?? Mos do te thuash qe ke paguar me teper sec duhet apo ..? Nese te kane grabit vertet, dmth me force apo nuk e di sesi, duhet te kishe shkuar ne polici per t'i paditur - apo shkove?
Sa per pushimet, normal qe gjithkush i kalon aty ku do apo mundet, nuk eshte pune detyrimi kalimi i pushimeve ne nje vend apo ne nje vend tjeter.
Krijoni Kontakt